Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Oh, most látom csak, hogy van ilyen topik!
Már 3 hónapja tiszta vagyok!
Semmi csodaszer, csak elhatározás, meg egy kis megfázás! -
fero02
nagyúr
A lényeget megfogalmaztad. Csak elhatározás és kitartás kérdése az egész.
A külső szemlélők is tudnak segíteni, sztem kell is. Az elvonási tünetek miatt agresszívabb lehet az ember, ezt vkinek tolerálni is kell. Ez sajnos nem 2 hét, de idővel csillapodik. Meg az sem baj, h ha az ember mellett van egy kontroll. Persze nem kell állandóan hangoztatni, mert az akár rosszul is elsülhet. A lényeg, h magától lássa be, h ez káros, g@ci drága és tulajdonképpen nem is jó semmire. Segítsetek neki más elfoglaltságot keresni, amit szívesen csinál...
-
MaciG
addikt
üdv.
Kellene nekem egy kis segítség, vagy inkább pár jó tanács.
Apukám szeretne leszokni a dohányzásról, de ő elég nagy bagós, napi 2 doboz az erősebb fajtából. Vettem neki ilyen elektromos cigit, beleszívott és azt mondta ez nem jó, mert nem érez semmi, most viszont végleg le szeretné tenni a bagót, nagyjából 25 év füstölés után, de azért ez nem olyan egyszerű ( Én soha nem bagóztam így nem tapasztalatból mondom). Azt is tudom, hogy az elhatározás és az egyéni akaraterő kérdése az egész, de mégis, mivel lehetne segíteni ebben egy kívülállónak, családtagnak? -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
icecave #2193 üzenetére
1x egy évig nem dohányoztam, de mert idióta vagyok visszaszoktam
Szvsz az egész elhatározás kérdése, sajna az még nincs meg, pedig irdatan della elmegy rá havonta... Jah és reggelente köhögök ezerrel...
Készítem magam, ha meglesz az elhatározás, akkor lerakom újra, de végleg!
-
válasz
L!NK->Q3 #2192 üzenetére
"szeretek cigizni..."
Tudod, én is ezt mondtam, csak aztán arra gondoltam,hogy majd rákos is szeretek vajon lenni?
Ezek mind kifogások... mind ahogy az is, hogy érdekesmód minden dohányos azt gondolja, hogy mindig csak más hala bele ebbe, ő biztosan nem. Valamit minden dohányosnak van egy ismerőse, aki 80 évig élt úgy hogy dohányzott (meg van 20 olyan, aki persze rákban meghalt, csak épp ezt valahogy igyekszik elfelejteni).
Azt is gondoltam még, hogy fiatal vagyok leszokni, ennyi idősen nem lehet bajom. Erről annyit, hogy egy barátom tavaly ugyanannyi idősen halt meg mint én (29), dohányzás okozta rákban.
Még sorolhatnám,de felesleges, a lényeg kiderült ebből is.Tudom, én is ezeket gondoltam.
-
L!NK->Q3
senior tag
E-cigivel próbálkozom, de nem adja azt mint a rendes...
(Pedig fain kis készletem van)Az a baj, hogy szeretek cigizni...
-
válasz
mefistofeles #2189 üzenetére
Na, azt nem akarom megtudni
-
-
válasz
mefistofeles #2187 üzenetére
Hát, aki dohányzott életében huzamosabb ideig, az tudja, hogy megy ez. Én is volt, hogy egy évre leszoktam, aztán vissza. Persze, már régóta "tiszta" vagyok, remélem, ez így is marad. Viszont nagyon is egyetértek azzal, hogy egy dohányos nem szokik le a dohányzásról soha, csak abbahagyja. Jó esetben örökre.
-
-
Cyberpunk
félisten
Én s elhatároztam hogy leszokok a cigiről. Sajnos most a napokban lebetegedtem összeszedtem valami légúti fertőzést. És ez adta meg a kellő löketet. Egész jól elvagyok abszolút nem hiányzik. Egyszer már abba hagytam két évig tiszta is voltam. Most már viszont végleg szeretném letenni.
-
person
senior tag
Jun 1-én volt, hogy 1 éve nem szívom!
Sosem hittem volna. Kitartás mindenkinek! -
Recon666
Közösségépítő
válasz
runner 125 #2183 üzenetére
Jó, az nem ér.
-
-
Recon666
Közösségépítő
63 nap cigi nélkül.
-
Recon666
Közösségépítő
60 nap füst mentesen.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Recon666 #2167 üzenetére
nálam 25 nap
egyre jobban bírom... hétvégén kint voltunk anyósjelöltnél segédkezni és ő, az élettársa és barátnőm nővérének a barátja is bagózott, de nem jelentett nekem problémát
menni fog ez: úgy érzem, átestem a holtponton, de azért ügyelni kell, mert 1 slukk is elég a visszaszokáshoz... ezt soha, semmilyen állapotban nem szabad megkockáztatni
-
Recon666
Közösségépítő
59 nap cigi mentesen.
-
fero02
nagyúr
Na majd változik az még. Én cigis korszakomban sosem értem el a 65 kg-ot...most 80-at taposom.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Recon666 #2163 üzenetére
én még csak a 9. napnál járok és szerencsére ritkábban kattog már a fejem... közérzetem jobb, viszont képes vagyok zabálni ezerrel... cigi mellett nem volt nagy étvágyam: munkahelyen 1-2 szendvics, délután kisebb kaja, majd este barátnőmmel vacsora... 66kg vagyok, de múlt héten mondjuk itt megettem a 2 szendvicsem, otthon bedobtam 2 joghurtot, 6 melegszendvicset, 1 csomag chipset meg folyamatosan zabáltam a ricát
(meg barátnőmmel is ettem még valamit)
ui: a közérzetem viszont tényleg sokat alakult: szaglásom jobb... hazafelé megtekerhetem jobban a bringát: nem fulladok ki annyira... felkocogok a másodikra és nem kezd lüktetni a mellkasom, stb
jó ez (és komolyan: a kávé is jobban esik, mert jobbnak érzem az ízét)
-
-
Recon666
Közösségépítő
43-ik nap.
Egy kis tapasztalat, miért szokjatok le a cigiről: Jobb közérzet, több energia\erő, jobb szaglás, nincs köhögés, nem fáradsz el egy kis biciklizéstől, nem cigiszagú a ruhád, a fogad fehéredik, megspórolsz egy csomó pénzt, ha nincs cigid, akkor nem akadsz ki....stb.Szóval hajrá!
-
Recon666
Közösségépítő
42-ik nap cigi nélkül.
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Úgy tűnik kezd törni a jég édesanyámnál.
Sikerült rábeszélnem, h próbálja ki az e-cigit - valakinek vele tapasztalata? Egy motoros barátom próbálkozik azzal, állítsa szerint neki bevált.Viszont; nézem vaterán, s kb. 80%-a ebay-es kínai holmi occsóért. Azok is épp olyan jók? Vagy, milyet érdemes vásárolni ezekből? Aminek tényleg van egy kis "utánpótlása", s nem vágyik vissza a dohányra.
Köszi.
-
Recon666
Közösségépítő
Üdv.
Március 27-óta nem gyújtottam rá és elhatároztam, hogy többet nem is fogok, azóta átéltem egy pár bulit is és nem gyújtottam rá, pedig volt bennem pia és kínáltak is, és itthon is cigiznek a szüleim, állandóan találkozok a cigivel is, de nem, ez a dolog elhatározás kérdése, nálam a legrosszabb az első 3 nap volt, utána javul a helyzet.. Vasárnap lesz 6 hete, hogy nem nyúltam cigihez. -
tomic
addikt
válasz
cowboy_bebop #2138 üzenetére
Ez az érzés lehet örökre megmarad.
Én napi 2 dobozt szívtam anno,kávé sörözés alap eleme volt a cigi.
De ha kitartó vagy és kemény mint a rolling stones akkor eljön az a nap mikor irritál a szag, és lehet az is aki szívja. -
_Volkovy_
nagyúr
Rászokás és leszokás terén van némi rutinom, akaraterőnek se vagyok híján, ezzel nem lenne gond, de őszintén nem gondolom, hogy a heti/kétheti egy doboz kék/zöld Pall Mall olyan sok lenne. Jót nem tesz, de a napi 1 doboz piros Marlboro, az volt a sok.
Rosszabbul érzem magam nélküle, mint vele. Ez pedig elég erős érv. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
icecave #2141 üzenetére
A szomszédot holnap műtik.
Egész életében szívta, 70 éves, először beraknak neki egy csövet az aortába, hogy egyáltalán kibírja (lehet, hogy szétdurran neki már azalatt, annyira szét van menve), aztán másnap kivesznek a tüdejéből egy darabot. Az orvos szerint 20% esély van arra, hogy már az első műtét alatt meghal.Napi hány száltól gyorsul az anyagcsere?
-
_Volkovy_
nagyúr
16 évesen piros Marlboroval kezdtem, 24 évesen tegnap elnyomtam az utolsót. Lássuk, vagyok-e olyan erős, mint gondolom
Az elhízás nem azért van, mert megszünteti az éhségérzetet, hanem mert az egyik pótcselekvés helyett jön a másik pótcselekvés (ami általában az evés lesz).
-
válasz
cowboy_bebop #2138 üzenetére
Én leszoktam a bulikról is emiatt. Évente kb. 4-5 buli,ha befigyel
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop #2132 üzenetére
Már 2 hónapja és 12 napja h. nem gyújtottam rá.
Ennyi idő után már el kéne múlnia a vágynak ,de sörivásnál még mindig a falat kaparom, annyira jól esne egy szál.
-
fero02
nagyúr
válasz
regvoltrossz #2135 üzenetére
Nincs kellő akarat, motiváció.
-
Amoroso
aktív tag
Sziasztok, beállok a sorba. Kénytelen vagyok a radikális módszerhez folyamodni. Már egy ideje le akarom tenni a "koporsószöget", de mindig csak holnap. Ezért úgy döntöttem, ha a változatosság kedvéért eddig és ne tovább. Tehát MOST kezdem a programot.
Majd beszámolok a sikereimről, mert a kudarc nem járható út. A hasonló cipőben járóknak pedig kitartást.
-
regvoltrossz
aktív tag
Szívtam-leszoktam-visszaszoktam, leszoktam-újra visszaszoktam. Ez a körforgás folyamatosan ismétlődik. Kissé unom már
Most legutoljára egy év nemdohányzás után tavaly nyár óta újra dohányzom. Napi 1,5-2 doboz. Tudom, hogy nem jó meg minden, mégis folyamatosan ez történik. És én sem értem, hogy ha egy-másfél évig kibirom nem dohányzás nélkül, akkor miért folytatom mindíg ugyanúgy mintha le sem tettem volna..
-
jegenye77
addikt
Nekem 10 év cigizés /napi 1 doboz/ után sikerült leszoknom.Nem bonyolítottam a dolgot csak elhatároztam hogy leszokok és kész.Se tapasz se kezelés,semmi nem kellett hozzá.Nem mondom hogy könnyű volt de azt se hogy túlságosan nehéz.
Az után határoztam el magam,mikor egy átbulizott éjszakán 3 doboz ment el.Biztos nem Én szívat el az összeset,de akkor gondoltam bele hogy mennyi pénzt dobok ki feleslegesen.Ráadásul az egészségemre is káros.
Szóval elhatároztam és nem is szívtam egy slukkot se mert tudtam ha egyet beleszívok akkor nem fogom kibírni.
1 dobozzal hagytam otthon vésztartaléknak.Ha véletlen nem bírnám akkor legyen és gyors rá tudjak gyújtani.Szerencsére nem volt rá szükség.
Nem dicsekedni akarok,csak megosztom hátha erőt kap valaki a leszokáshoz.
Sok sikert mindenkinek! -
patex1983
őstag
Sziasztok!
Elszántam én is, hogy leszokom...már nem először...de remélem most menni fog...
Nem tudja valaki, hogy Debrecenben a Plázával szemben van valami ilyen rezonanciás, elektromos, nem tudom milyenes leszoktatással foglalkozó hely, hogy annak mi a neve, elérhetősége?
Ismerősöm egyszeri kezelés után nem gyújtott rá többet, pedig kb, ugyannanyit bagózott, mint én. Kipróbálnám, hátha ér valamit.Köszönöm!
-
person
senior tag
válasz
Narancs #2121 üzenetére
Nem.
De engem nem zavar. Magas vagyok és még elveszik rajtam sőt még jól is áll mert vékony voltam (vagyok). Lentebb írtam 74kg körül voltam tavaly nyáron mikor letettem. Most megint híztam karácsony óta. 87-ről 91-re.
Pedig járok heti 2x úszni, minden második alkalom után közvetlen pedig szaunázni is. Na meg köztes napokon itthon is mozgok egy picit. És munka közben sem egy székben ülök ! Tudom a szauna nem fogyaszt de nagyon jó mellesleg egészséges és borzasztóan megszerettem.
Én a helyedben a plusz x-kg-ot választanám nem pedig a cigit. És könnyebb is kontrollálni szerintem, legalábbis úgy érzem ha akarnám tudnám.
-
runner 125
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #2127 üzenetére
..hála ég nekem nem kellett ilyenekkel soha foglalkoznom, ugyanis egyetlen egy árva szálat / slukkot nem szívtam soha.
-
Woodslave
félisten
válasz
cowboy_bebop #2127 üzenetére
hajrá, majd az lesz az igazi, ha nem tudod órára-percre megmondani mikor szívtad el az utolsót.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
runner 125 #2120 üzenetére
Abszolúte pozitívan írtam (kb. azt akarta jelenteni, h. itt a ph!-n már mindenre van topik).
Ma fél 5-kor lesz egy hete, h. egy szálat se szívtam el.
Szerk.: ja, és csak semmi segéderő, csak akarat.
-
Narancs
őstag
válasz
runner 125 #2122 üzenetére
Csak rontott a helyzeten, sokkal jobban megéheztem a sportolástól. Amúgy mindenki kiröhögött, hogy letettem a cigit, elkezdtem bringával bejárni, erre feljött tíz kiló. Azért nem több szvsz mert visszaszoktam
Az éhségérzet a para, ha nem szívom el a reggeli cigim már tízkor kifosztom a hűtőt, ellenkező esetben ebédig simán elvagyok cigi+kávé kombóval, enni nem is szoktam reggel. -
Narancs
őstag
Én tavaly leszoktam fél évre, híztam 10 kilót aztán visszaszoktam.
Ti letudtok úgy szokni, hogy nem kajáltok helyette? -
runner 125
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #2118 üzenetére
Kutya topikos példát én sem értem, vannak annál sokkalta "haszontalanabb" témák is.
Az eddigi eredményhez meg grat, jó úton haladsz. Ne feledd, minden fejben dől el.
-
fero02
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #2118 üzenetére
Miért, mi a baj a kutya topikkal?
Kitartás, csak rajtad múlik a dolog...
-
cowboy_bebop
őstag
Hello!
A kutya topik után már meg sem lepődtem, h. van itt ilyen topik.
27 éves vagyok, 11 éve dohányzom, mínusz az utóbbi 3 nap és kb. 3 óra. A mai nap volt a legrosszabb (lehet h. csak a munka miatt).
Remélem fog menni.
-
Maximum1
őstag
Nekem ez segített.
-
fero02
nagyúr
válasz
Kálmi18 #2115 üzenetére
Hajrá, csak így tovább.
Azonban a leszokáshoz nem berúgni kell, mint a vöcsök, hanem akarat. Ha visszaolvasol többen leírtuk a leszokásunk mikéntjét, nem kell hozzá se berúgni, se varázslat, se csodatapasz. Hinni kell magadban és kitartani az elhatározásod mellett.
Boldog, sikerekben gazdag és dohányfüstmentes kellemes újévet kívánok az ittenieknek!
-
Kálmi18
csendes tag
Sziasztok!
Már 4hónapja, hogy nem gyújtottam rá egy szál cigire sem. Büszke vagyok magamra és mások is büszkék rám e miadt.
Leszokásomat segítette a mi kis nyárzáró bulink amire 24 órás műszak után mentem.
Napi 1.5-2 dobozzal nyomtam el.A buli nagyon jól sikerült volt kaja,nők,pia. Ez utóbbi segítségével sikerült elősegiteni leszokásomat. Berugtam mint az állat és kb éjfélkor kidőltem. Másnap (vasárnap) délután kettőkor ébredés, gyomorégés,fejfájás és hányinger közepedte. Egy kiadós rókázás után vissza feküdtem aludni és hétfő reggel 7kor keltem fel "frissen és üdén". A cigit abszolult de nem kívántam igy aznap se gyujtottam rá..Ezt követően elkezdődött a leszokás. Az következő 2hét az nem volt valami kellemes, ideges voltam, gyorsan változott a hangulatom. De ahogy teltek a hetek egyre jobb volt(nem ittam 2hónapig semmiféle alkoholt hogy ne kívánjam mellé a cigit).Mára teljesen elfelejtettem, útálom a szagát is.Az én tanácsom: be kell rúgni mint a görény és másnap nem rágyújtani. Több pénzed megmarad amit másra elkölthetsz pl:nyaralás,autó,motor,család. És mellesleg egészségesebb is , elhízni nem híztam el mert heti 3szor sportolok...
Sok sikert mindenkinek!!!
-
person
senior tag
Még én is tartom magam. 7. hónapnál tartok. De már nem jelent semmilyen nehézséget sőt szinte mintha sosem szívtam volna. Hízni viszont híztam szépen de már figyelek rá és kicsit sportolgatok is így ez sem jelent problémát. Amúgy 74kilóval kezdtem és most 87 körül vagyok de az én magasságomnál ez nem gond.
-
törölt tag
Gyerekek, három éve nem dohányzom. Kellemes érzés.
-
Forchalad
tag
válasz
horatiocain #2109 üzenetére
Azt nem mondom hogy könnyebb nélküle de minden esetre jobb érzés hogy nem költesz feleslegesen + kicsit egészségesebb vagy. A megszokás meg sajnos igaz de lehet helyettesíteni csak kérdés hogy azt mennyire tudod megszokni
Az a nehéz, de hogyha sikerül akkor már tényleg túl vagy a nehezén...! A videót már én is linkeltem egyszer Amúgy kíváncsi lennék 1-2 statisztikára hogy azokból akik le szertnének szokni hányan szoknak le valójában és véglegesen.
-
horatiocain
csendes tag
nekem meg az a mozdulat hiányzott,amit itt a szép hölgy elkövet a videon
)
[link]
egy valami biztos,nem a nikotin miatt nem tudunk leszokni sztem,hanem a megszokás miatt,nekem a nap minden orájában különbözö cselekvésekhez volt kötve a dohányzás,valahogy ezek ellen kell tenni...ha ez sikerül akkor garantált a siker
leszokásom után énis elkezdtem egyre többet kajálni,ez sztem mindenkinél igy van,de azt is simán vissza lehet szoritani..aki egy kicsit is érzi h le kéne szokni,annak hajrá,sokkal jobb és könnyebb nélküle az élet... -
win7
csendes tag
Egy másik topikban leírtam itt a problémámat (http://prohardver.hu/tema/re_leszokni_a_dohanyzasrol/friss.html) és itt is kérdezem a véleményeteket.
A Program jó lehetőségnek tűnik már azért is mert bevonják a családot, de nem tudom elég lesz e... -
bpogta
csendes tag
A dohányzás.. aki ki is találta ... az egy jó nagy marha volt, de legalább megszedte magát... :S
De akkor is röhej hogy manapság mennyien dohányoznak... a fele azért mert fúú de jó hobbi, a másik meg már stressz miatt. Nagyon sok olyan lehetőség van amivel lelehet szokni, de melyik válik be igazán?
Van olyan ismerősöm aki elektromos cigit használt.... 1 év után újra rászokott :d
a másik gyógyszerrel... nos ő mái napig nem gyújtott rá, és 3 éve rakta le.
Én speciel azt sem értem hogy minek kell rászokni?! a nők mér szívják? látom hogy a csinibaba kezébe is ott fityeg.. persze előtt 2 dl parfümöt magára szórt... akkor felteszem azt a nagy kérdést hogy mi a francnak parfümözi be magát ha a cigi füstje akkor is elveszi az illatát?
meg a kezünk, szánk is büdös tőle... csak ezeken kellene elgondolkodni, és ha valaki egy kicsit is igényes akkor rájön hogy marhára felesleges dolog. -
talpalavalo
aktív tag
válasz
Forchalad #2105 üzenetére
Már nem azért de ha napi átlagosan többet szívsz mint egy doboz másfelet mondjuk ami még nem számít nagy dohányosnak! Akkor az egy jobb minőségű cigitől kb 30 ezer ft lesz.. persze ha olcsóbb cigi stb akkor olyan 10-15 ezerből megvagy napi 1 dobozzal, de akkor is megéri ez? Ez a kérdés, csak letenni ne lenne ilyen nehéz ami jó az mindig káros(kivétel a szex
hacsak a baba nem számít kárnak, mert azért az anyagi vonzata igen jelentős) :S
-
Forchalad
tag
válasz
Gallopper #2104 üzenetére
Meg vannak a lehetőségek a leszokásra. Az embernek el kell határoznia magát. De tény hogyha az ember le akar szokni akkor elég sokat spórolhat, a 30--40 ezer ft-t kicsit túlzásnak tartom, ahhoz elég erős dohányosnak kell lenni de ha úgy nézzük akkor egy erős dohányos aki nem tud leszokni ezt a pénzt ráköltheti a leszokáshoz szükséges gyógyszerekre vagy nem tudom mire és utána már tényleg tisztán tudsz élni és spórolni-->másra költheted az előtte cigire költött pénzt.
-
Gallopper
csendes tag
válasz
PazsitZ #2100 üzenetére
ez a dolog roppant egyszerű.
otthon leülsz és azt mondod magadnak, hogy márpedig vége! nem akarok sose többet dohányozni! valóban ennyi az egész..átgondolod, hogy az így felszabadult 30-40 ezer forintodat mire fogod másra költeni havonta, aminek talán értelme és értéke is lesz és szépen leszoksz róla.hogyha valóban nagyon nem megy akkor érdemes tényleg ellátogatni a különböző segítőhelyekre, és az ő tanácsukat és szolgáltatásukat és bátorításukat igénybe venni megszabadulni egyszer s mindenkorra ettől a káros szenvedélytől.én azt mondom, hogy így lehet megcsinálni!
a többi csak nyavalygás! -
Forchalad
tag
válasz
talpalavalo #2101 üzenetére
A Korányi Intézetnek van egy új programja...dohányzásról való leszoktatás a lényege a családot is bevonva.Itt meg tudod nézni a reklámot: [link] Elég ötletes ahogy a csaj a cigivel bokszol
Amúgy én is dohányoztam régebben, de én magamtól le tudtam szokni, bár elég nehezen ment főleg akkor amikor társasággal mentünk valahova bulizni vagy ilyesmi. Mert az még egy dolog ha ők rágyújtanak de amikor már megkínálnak, ha azt vissza tudod utasítani akkor már jó úton haladsz a leszokás felé. De ez elég egyén függő, csoportosan, együtt könnyebben le lehet szokni mert az ember csoportban szokik rá a dohányzásra...szóval én csak azt tudom mondani hogy mindenkinek kitartást aki most próbál leszokni!!
-
ezeregy
csendes tag
hát valóban fejben dől el, hogy mi lesz... régebben 2 hétig nem gyújtottam rá és egész jó volt, számoltam először a napokat aztán a hetet és a második hetet. aztán egyik barátom szülinapi bulija sokan dohányoztak én nemet mondtam.. aztán már amikor kellő képpen jó volt a hangulat akkor a barátom a számba nyomott egy cigit, akkor is mondtam, h nem de végül addig erőszakoskodott, míg elszívtam.. hát bánom, lehet ha akkor nemet mondok akkor azóta nem gyújtottam volna rá :/ de a már tervezgetem h megint abbahagyom tényleg, és ez szerintem már jó jel mert zavar valamilyen szinten, csakhát nehéz.. de rajta vagyok és ha egyszer 100%-ig eldöntöm, hogy nem akarok dohányozni többet akkor az tényleg úgy lesz. de feleslegesen tényleg nem akarom magamat kínozni, el kell jutnom arra a szintre, hogy h ez ne kínzás legyen hanem öröm
-
talpalavalo
aktív tag
Nos nem tudom ki látta volt jelen vagy hallott róla, hogy most vasárnap volt egy rendezvény: Egy nap a tüdőd egészségéért. Én nem vettem részt de szívesen elmentem volna ha hamarabb hallok róla, esetleg van valakinek valami személyes tapasztalata hogy miről is volt szó?
Mert én mindössze annyit tudok ami a reklámban volt a TV-ben, illetve hogy valami intézet szervezte akik ingyen és bérmentve segítenek leszokni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest