Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kálmi18
csendes tag
Sziasztok!
Már 4hónapja, hogy nem gyújtottam rá egy szál cigire sem. Büszke vagyok magamra és mások is büszkék rám e miadt.
Leszokásomat segítette a mi kis nyárzáró bulink amire 24 órás műszak után mentem.
Napi 1.5-2 dobozzal nyomtam el.A buli nagyon jól sikerült volt kaja,nők,pia. Ez utóbbi segítségével sikerült elősegiteni leszokásomat. Berugtam mint az állat és kb éjfélkor kidőltem. Másnap (vasárnap) délután kettőkor ébredés, gyomorégés,fejfájás és hányinger közepedte. Egy kiadós rókázás után vissza feküdtem aludni és hétfő reggel 7kor keltem fel "frissen és üdén". A cigit abszolult de nem kívántam igy aznap se gyujtottam rá..Ezt követően elkezdődött a leszokás. Az következő 2hét az nem volt valami kellemes, ideges voltam, gyorsan változott a hangulatom. De ahogy teltek a hetek egyre jobb volt(nem ittam 2hónapig semmiféle alkoholt hogy ne kívánjam mellé a cigit).Mára teljesen elfelejtettem, útálom a szagát is.Az én tanácsom: be kell rúgni mint a görény és másnap nem rágyújtani. Több pénzed megmarad amit másra elkölthetsz pl:nyaralás,autó,motor,család. És mellesleg egészségesebb is , elhízni nem híztam el mert heti 3szor sportolok...
Sok sikert mindenkinek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest