Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Recon666 #2167 üzenetére
nálam 25 nap
egyre jobban bírom... hétvégén kint voltunk anyósjelöltnél segédkezni és ő, az élettársa és barátnőm nővérének a barátja is bagózott, de nem jelentett nekem problémát
menni fog ez: úgy érzem, átestem a holtponton, de azért ügyelni kell, mert 1 slukk is elég a visszaszokáshoz... ezt soha, semmilyen állapotban nem szabad megkockáztatni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Recon666 #2163 üzenetére
én még csak a 9. napnál járok és szerencsére ritkábban kattog már a fejem... közérzetem jobb, viszont képes vagyok zabálni ezerrel... cigi mellett nem volt nagy étvágyam: munkahelyen 1-2 szendvics, délután kisebb kaja, majd este barátnőmmel vacsora... 66kg vagyok, de múlt héten mondjuk itt megettem a 2 szendvicsem, otthon bedobtam 2 joghurtot, 6 melegszendvicset, 1 csomag chipset meg folyamatosan zabáltam a ricát
(meg barátnőmmel is ettem még valamit)
ui: a közérzetem viszont tényleg sokat alakult: szaglásom jobb... hazafelé megtekerhetem jobban a bringát: nem fulladok ki annyira... felkocogok a másodikra és nem kezd lüktetni a mellkasom, stb
jó ez (és komolyan: a kávé is jobban esik, mert jobbnak érzem az ízét)
-
mephi666
nagyúr
válasz
#27070592 #2039 üzenetére
piros tilbury-ből csavarom magamnak a cigit
napi szinten kb 100ft megy rá... nem sok... (én is szerettem amúgy a lucky-t... dobozosból a legjobb... de én a pirosat komáltam) imádom ennek a dohánynak az ízét... az elmúlt héten kb 10szál ment átlagban egy nap és most fogy el majd 1nap múlva a dohány... 520 egy csomag... most emeltek rajta...
-
mephi666
nagyúr
jah, tényleg nem nehéz... már vagy 10szer leszoktam
amúgy viccen kívül... kb 1.5évig 1szálat nem szívtam... az utóbbi félévben időnként 1-1szál elment... asszony meg otthagyott és rákaptam nagyon... mocskosul hiányzott már...
egyik ismerősöm mondott ilyet: "ha valaki egyszer rászokik, akkor utána soha nem tud leszokni teljesen... max. csak szünetelteti ideig-óráig" és totál igaza van...
-
mephi666
nagyúr
pang a topik... én meg kezdek visszaszokni, de nem érdekel ez sem... jól esik és kész... aki soha nem cigizett, ezt a büdös életbe nem érti meg (én sem értettem 10éve, amikor nem nagyon cigiztem még) a dohányosokat ilyen téren... pl.: "hogy lehet azt szívni? meg annyi leszokni, hogy leteszi az ember és slussz..." persze... leteszi az ember egyszerűen... de még évekkel később is előjön folyamatosan, hogy dejól esne most egy cigi... szeretek cigizni
jól esik...
-
mephi666
nagyúr
válasz
#72889600 #1837 üzenetére
ahol laktam faluban, ott volt a pultos, akivel jóban voltam... övé volt a kocsma... 30körüli srác volt... masszívan bagózott meg kávézott... amikor dolgozott, akkor kb 15-20percenként rágyújtott és fél óránként-óránként megivott 1 kávét (cukor nélkül, feketén)... ő is barna szofit pöfékelt... ő is képes volt leszokni... igaz volt, hogy 1évig nem cigizett, de utána megint nyomta egy darabig... érdekesen csinálta
ahhoz kellett még rendesen neki akaraterő, hogy akármikor le tudta rakni egy időre... én ha elszívnék pár doboz cigit, nem tudnék megállni... ennyire ismerem már magam... szépen, időnként 1szál belefér... meg itt a cégnél az egyik biztonsági őr kb 50-55éves... masszívan cigizett vagy 35-40éven át és kb 2éve hagyta abba... azóta nem gyújtott rá... a környezetemben látott események is sokat segítettek
-
mephi666
nagyúr
válasz
#72889600 #1835 üzenetére
húú... hát kb 6-8éven át... az átlag 1-1.5doboz barna szofi kaliberű cigi volt (ha felvetett a pénz, akkor szívtam piros lucky-t...), az utolsó 2-3évben pedig kézzel sodortam tilbury dohányból... ha ideges voltam 2-3doboz is elment 1nap... de ha ittunk, akkor is láncdohányost játszottam... kb 15-20percenként gyújtottam rá olyankor...
-
mephi666
nagyúr
válasz
#72889600 #1833 üzenetére
jah... 2007.12.22 körül még aktívan bagóztam... bírtam 2napig... karácsony napján rágyújtottam és fél szálnál el is nyomtam... onnantól kezdve 2008. november közepéig nem cigiztem egyáltalán... néha elszívtam 1 kubai szivart, de ennyi
(néha=párhavonta) rengetegszer álmodtam olyat, hogy rágyújtok... nagyon kívántam néha... aztán november óta bevezettem, hogy időnként (pár hetente) 1-1szálat beiktatok... és azóta nem izgatja a fantáziámat és nem érzem úgy, hogy "teljesen megtiltottam magamtól 1 cselekvést, amit nagyon szerettem"
de szerencsére annyi nikotint nem juttatok így a szervezetembe, hogy utána kínlódjak az "elvonási tünetektől"
tudom, hogy sokkal rosszabbul bírnám, ha tudnám, hogy nincs lehetőségem egyáltalán rágyújtani... ez nálam olyan, mint a brian életében, ahol ki akarták harcolni a férfiak szüléshez való jogát
a tudat is megnyugtat, hogy "rágyújthatnék, ha akarnék..."
-
mephi666
nagyúr
válasz
regvoltrossz #1826 üzenetére
nálam is van otthon még vagy fél csomag dohány... kb 1.5évvel ezelőttről... néha abból csavarok 1 mezítlábast... fejbe is ver, mint vakondot a rotikapa
de nem kívánom a köztes időben a cigit... munkatárssal ha megyünk haza a kocsijával a munkából és rágyújt, az sem zavar és nem is kívánom meg a cigit... viszont néha 1-1 hajtós hét után jól esik elszívni 1 szálat
szerintem ez is egy működő módszer és nálam ez vált be... ha elfogy az a dohány, szerintem veszek egy újabb csomaggal... így, hogy a lehetőség megvan, kevésbé izgat
érdekes dolog ez...
-
mephi666
nagyúr
kb 6-8évig bagóztam és 2007karácsonykor "szoktam le"... (piros lucky volt a nagy kedvencem, mielőtt gyengítettek rajta, de főleg barna szofit nyomtam... meg az utolsó 2-3évben kézzel sodortam magamnak piros tilbury-t... napi 30szál körül lehetett az átlag...) előtte volt pár próbálkozásom: 1-2hétig vagy max 1hónapig bírtam... most ősszel, amikor asszonnyal kicsit összebalhéztunk, elszívtam fél doboz barnaszofit pár nap alatt, az kicsit fejbevert... a többit inkább nekiadtam az egyik raktárosnak a cégnél
jól megvagyok cigi nélkül... nagy ritkán 1-1 szálat elszívok (párhetente), de van h hónapokig eszembe sem jut... rengetegszer álmodtam olyat a leszokás óta, hogy rágyújtok... de mióta nagy ritkán beiktatok max 1 szálat, azóta ez is megszűnt és nem is gondolok rá... akkor szoktam még néha rágyújtani, ha nagyon rossz a gyomrom... kis nikotin nálam helyreteszi a gyomorműködést
legjobb tippem leszokáshoz: abba kell hagyni egyik napról a másikra és kész... nem szabad szerintem ilyen "lecsökkentem az adagot" megoldással próbálkozni, az úgysem használ... meg a nikotinos rágó/tapasz is hülyeség... akaraterő és elhatározás kérdése az egész... elég nehéz, de ez van... a leszokást azért írtam idézőjelbe, mert egyik ismerősöm megmondta: "cigiről leszokni nem lehet... max csak abbahagyni egy időre... aki igazából rászokott, az soha az életbe nem fog teljesen leszokni" és igaza is van 100%ig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest