Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
L!NK->Q3 #2192 üzenetére
"szeretek cigizni..."
Tudod, én is ezt mondtam, csak aztán arra gondoltam,hogy majd rákos is szeretek vajon lenni?
Ezek mind kifogások... mind ahogy az is, hogy érdekesmód minden dohányos azt gondolja, hogy mindig csak más hala bele ebbe, ő biztosan nem. Valamit minden dohányosnak van egy ismerőse, aki 80 évig élt úgy hogy dohányzott (meg van 20 olyan, aki persze rákban meghalt, csak épp ezt valahogy igyekszik elfelejteni).
Azt is gondoltam még, hogy fiatal vagyok leszokni, ennyi idősen nem lehet bajom. Erről annyit, hogy egy barátom tavaly ugyanannyi idősen halt meg mint én (29), dohányzás okozta rákban.
Még sorolhatnám,de felesleges, a lényeg kiderült ebből is.Tudom, én is ezeket gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest