Új hozzászólás Aktív témák

• Agostino

addikt

Üdv.

Segítsetek pls, lassan a hajam tépem. Kimásolom floppyra a SATAhoz szükséges fileokat, be a windows telepítőlezeme, uccu neki. Bejön a telepítőablak, lefuttatja a keresést, aztan más eszközök nemtom lényeg, hogy jön az F6os rész. Lenyomom, nem jön semmi elő, kicsit lamentál a gép aztan megy tovább, majd felhozza kis idő múlva, hogy nyomjam le a T-t, adjam meg a drivert. Fel is ismeri amiket bemásoltam a floppyra, kiválasztom, hogy nekem az XPs kell, szuper, tetszik neki mehet. Következő fázis a particionálás. Megcsináltam ahogy nekem tetszik, kiválasztom hova menjen a win, majd fogad ez az ablak : [link], hogy nem találja a si3112r.sys filet, holott ott van a floppyn, rámásoltam elöbb még tetszett is neki. Nyomok ESCet, tudván,hogy nem old meg semmit dehát evvan, és szépen minden filere kiírja, hogy nincsen meg, pár darab a teljesség igénye nélkül :SiWinAcc.sys, SilSupp.cpl, Si3112.cat. Amikor kimulattam magam, hogy nincsen meg semmi ami kellene, felmásolta a fileokat a vinyóra. Restart, XP Logo állapotsávval, majd ez a csinos kis ablak : [link]. Innen most aztan fogalmam sincsen hogy tovább.

Majd elfelejtettem : kedveskedett nekem egy ilyennel is: Hiányzó NTDLR. Asszem az lett írva rossz driver, vagy bootsorrend, de driver az a gyári lemezről jött, bootsorrendet meg hogy piszkáltam-e...passz.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák