Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
davidsz #9643 üzenetére
Továbbra is azt vallom, hogy elég a D14, mert a linx alatt ha bele-bele is kóstol a 90 fokba, akkor sem tudom annyira leterhelni a hétköznapokban, hogy kelljen a víz.
Persze jó lenne, mert akár 30fokon is lehet tartani vele procit.
De, ahogy Qru kolléga is írta, én is egy kicsit ódzkodom tőle. Emellett el lehet szaladni ami az anyagiakat illeti. Mert annak meg semmi értelme, ha jó sok pénzért az ember csinál egy olyan vizet, ami hatásfokban olyan mint a léghűtés...(#9644) AirBooms : Szerencsére nem nagyon van rá keretem, és helyem sincs a házban nagyon
(#9645) Qru : Hát nézegettem már nagyon sokat a vizet, de mindig inkább valami hardvert vettem helyette. Ha nagyon megőrül az ember, akkor pikk-pakk el lehet szállni az árakkal, és maga víz már egy komplett gép ára...
(#9646) D1Rect :
(#9656) KAMELOT : Az a tartalék gép!
A másik az mindig változik, így teljesen felesleges kiírnom.
Később írt hsz-emben már direkt úgy linkeltem!!!
1.5V? Miért sok? Tudom ez már súrolja a felső határt, de elvileg bírja (1.52-ig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-12700KF
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest