Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• abéla

senior tag

Hello Urak!
    Kicsit tesztelgettem a konfigot miközben raktam össze. 1,21v static vcore mellett, low vdrop, turbocore off (jobban mondva mind a 4 magot aktívra kapcsolva) beállítással belőttem 4ghz-re, mondom megnézem, ha hoz valamennyit esetleg -amíg bírja alapfesz körűl- feljebb tolom, DE: semmi, azaz 0 változást hozott (unigine 2.5, far cry 2), tehát ez alapján úgy néz ki, hogy bizony játékhoz bőven elég a 2500k alapórajel, lévén egy 5970 esetén is vga limitbe futottam. (bár igaz, gtaIV alatt nem néztem :DDD )
    Alaplap: így néhány nap távlatából is csak azt mondhatom ez a lap tökéletes. Villámgyors bios(uefi). A két pci-e 2.0-ás slotja külön-külön 16x sebességű (vagy ez is csak parasztvakítás), mivel a kártyát átraktam az elvileg 8x pci-e slotba (hogy ne fűtse a másik alatti south br. bordát -bár így a koponyát eltakarja :DDD ) de semmiféle lassulást nem tapasztaltam (heaven, 3dmark06, vantage), sli-ben gondolom 16/8. A ventiket jól be lehet állítani (4db 4 pines pwm csati van), mindenféle paraméter alapján. Átlátható, de hasznos beállítások, az eddigi lájtos tuning is pofonegyszerű volt (hozzá gyári tune-leírás :C ).
    Driverek, leírások terén is frissített, igen jól ellátott (végülis asszem az Intel vagy ki a gyártója :) ), szóval nemrossz, nna.

Új hozzászólás Aktív témák