Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
strebacom
senior tag
Köszi, de ha nem zavar akkor nem kell állítanom??Meg akkor rossz eredmény ez az 1333-as ramoktól vagy nem???
Meg olvasom hogy van még egy-két dolog amit lehet állítani , de én ezekhez nem nyultam(PLL,TDP) én még a vcore-t sem állítottam alapból az extreme4 1.28v-ad, annyit csináltam hogy a szorzót felttem 44-re, meg a ramfeszt 1.56-ra meg a VTT-t 1.06 ra állítottam és futtattam a Linx-et..ami jól futott le hiba nélkül....
Szóval akkor dual vagy nem..és kell még valamit állítanom??Köszi a sok segitséget...

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I3 9100f
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest