Hirdetés
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
válasz
KILLSCLAPS
üzenetére
Nekem is Noctua NH-U12P coolerem van, de én még ilyen tükörsima "talpat" nem láttam. Előző konfigomon egy CM Hyper TX2-es volt és ahhoz viszonyítva sokkal jobb a mostani Noctua.
Közben tesztelgettem az MSI GD55 B3-as lapját. Igazából csak egy dolog zavar, hogy a memória frekvenciákat nem tudom jól állítgatni. 1600,1866 és 2133 között nincs olyan freki amivel finomhangolhatnám a ram tuningot.
A G.Skill CL7-es ramok nem hajlandóak menni 1600mhz-en stabilan, bar 4db 2Gb-os modul van most a lapban és lehet hogy az a baj. Feszt nem próbáltam emelni, inkább kipróbáltam, a nagyobb késleltetés-magasabb freki variációt és a CL8-hoz jó lenne a 2000mhz-es ram freki, de mivel nincs így maradt az 1866mhz.

Valaki kérdezte fentebb, hogy MSI GD65 vagy UD4-es Giga a jobb. Ízlések és pofonok. Engem ez az uefi bios nem nyűgözött le. Az, hogy gyorsan bootol be a gép az tetszik, de nem érzem létszükségletnek ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest