Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
MrTwister
üzenetére
Azóta annyi történt, hogy kaptam csere RAM-ot 2 db 2GB-os 1600-as CL9-es KingMax személyében(még csak nem is KIT). Az a vicces, hogy már lassan 3 napja hibátlanul mennek a lapomban. Corsair Vengeance ramjaim mentek tesztre a szervizeshez. Memtest86-ot futtatott rajtuk egy Asus lapban és azt mondta minden tökéletes, viszont szó ami szó belerakta egy Gigabyte lapba(passz, hogy milyen chipset) és az viszont nem indult el a ram párral. Hmmm. A mérleg akkor eddig ugy néz ki, hogy ez a csodás ram Kit 1 db Asusban hibátlanul megy, 2 db Gigabyteban viszont meg sem nyikkan. Szép! Azt mondták a boltban, hogy ezt így nem fogják tudni garoztatni nagykerben mivel ez nem egyértelmű hiba, mivel van olyan lap amivel megy és memtest sem talál hibát! Faxom!
Akkor most mit kezdjek én ezzel a 2 rammal? Kenjem a hajamra? Ekkora szívást! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor most mit kezdjek én ezzel a 2 rammal? Kenjem a hajamra? Ekkora szívást!