Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Sose aggódj én GTX 480 amp!-ról váltok most 6950CF-re és AMD Phenom II X6 4GHz-ről Sandy-re....
Szintén hasonló okokból mint Te. Persze azért az is jó, ha minden játékot teljes pompájában el tud "röpíteni" a gép. 
Elolvastam a bit-tech-es OC guide-ot meg a Giga-hoz tartozó leírást. Hát adja Isten, hogy ez nnyire "standardizált" módon működjön...
Beírok pár értéket és megy... túl szépnek hangzik. PErsze még ők is írták, hogy minden Giga BIOS más CPU feszt igényel ami elég "kényelmetlen" lehet. :S Mindíg újra meg újra tesztelgetni... Viszont egy vmi kiszúrta a szemem amit nem teljesen értek. Ugye ők is említik, hogy a memory voltage és a VCCIO közti difi max 0.5V lehet. Namost ehhez képest frankón megadtak egy olyan értéket, hogy állítsd a VCCIO-t 1.12V-ra és a DRAM Voltage-t a szokásos 1.65V-ra. Namost kövezzetek meg de itt a difi nemhogy 0.5V de 0.53V.
Ezt konkrétan a Giga lapnál adták meg. Most ilyenkor mi van? Vagy én vagyok annyira hülye, hogy még mindíg félreértek valamit? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Házi hangfal építés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Robotporszívók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szintén hasonló okokból mint Te. Persze azért az is jó, ha minden játékot teljes pompájában el tud "röpíteni" a gép.
Ezt konkrétan a Giga lapnál adták meg. Most ilyenkor mi van? Vagy én vagyok annyira hülye, hogy még mindíg félreértek valamit?