Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz AirBooms #3216 üzenetére

eléggé nem jól látod a dolgokat, egyáltalán nem priviztünk, még csak meg sem szólítottál privátban (biztos én voltam :F) és én azért kértem elnézést mert picit túlreagáltam a te készséges segítségnyújtásodat - még neked állt feljebb h meg mertem kérdezni olyan dolgot ami talán ezer hszel előtte volt... :U

egy kérdésemre kaptam választ valakitől, csak azért linkeltem be ismételten mivel neked címeztem és !hátha! elkerülte a figyelmed a legalább 6-7 kérdés - de te fura mód támadásnak vetted - nem célom továbbra sem a veled való kommunikáció, mert lehetetlen - én csak azt próbáltam lehető legfinomabban ide beírni ha már megkérdezi valaki ennek a topiknak a látogatóit, akkor ne fennhéjázós hangon válaszolj neki vissza... csak mert ettől a falnak megyek, mintha olyan bűnt követett volna el amiért tarkólövés jár! és picit flegma is valamilyen szinten... te is voltál kezdő, neked se tetszett volna a hasonló szitu - add meg a tiszteletet másoknak is elvégre PH tag vagy :R

+ha már valaki nagyon akar kötekedni, (de miért akarna :F - ez nem arról szól) bele lehetne abba is kötni h néha nem szerkeszted a hszeidet, határidőn belül...

Új hozzászólás Aktív témák