Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
-
Thom!
veterán
Új TV QLED és a távirányító nem működik csak villog benne egy piros LED?
Ki- és be lehet kapcsolni a tv-t ennyi...hol a hiba? -
PuMbA
titán
válasz
gduck #137646 üzenetére
Samsungnak is van sara benne, de az is biztos, hogy minél nagyobb az LCD panel, annál egyenetlenebb lesz a háttérvilágítás és a felhősség is ezzel együtt a technológiából adódóan. Ha a Samsung ezeket a TV-ket nem engedné boltba, akkor 1,5x vagy 2x annyiba kerülnének a TV-k. Régen, amikor a 46 col volt a brutál nagy TV, a 40 col volt a legelterjedtebb és 32 col a kisebb még ez nem volt akkora probléma, de a mostani 65 col a normál méretnél igen.
-
Celtis
veterán
válasz
Duran #137643 üzenetére
Ha weben rendelted, akkor simán elállhatsz a vásárlástól és megpróbálkozhatsz egy másik példánnyal.
Ha erre nincs lehetőség, akkor fordulj az ügyfélszolgálathoz. Készülj fel a szokásos elutasításra. "Ez nem hiba, az LCD technológia természetes velejárója". De ne add fel, hanem kösd az ebet a karóhoz. Ki fogják cserélni a TV-t. Ha tökéleteset nem is kapsz, de egy sokkal jobbat kifoghatsz. Volt hasonlóra itt példa, nem is olyan rég.
Bölcs dolog, hogy nem akarsz feleslegesen drága TV-t venni. Igenis elvárható, hogy az alapmodell is teljesítsen egy minimálisan elvárható minőségi szintet. -
Duran
tag
válasz
PuMbA #137642 üzenetére
Régóta használok Samsung cuccokat, emiatt döntöttem mellette, utána sokat nem olvastam, mert alapjaiban véve nagyon elégedett vagyok a márkával. Gagyi vagy nem gagyi, azért megkérik az árát, és abban bíztam, hogy annak ellenére, hogy nem egy felső kategóriás készülék, nem lesznek ennyire szembe tűnő hibái. Ahogy túrom a netet, úgy olvasom, a komolyabb modellek is borzasztóan felhősek/bleedingelnek és 10 linkből a google 9 esetben Samsung tvhez vezet. A local dimminggel is szívnak mint a fene. Villognak a tvk, és a feature a normál felhasználói menüből nem kapcsolható ki. Oka szerintem nyilvánvalóan a sötét részeken magasabb háttérvilágítási szint mellett jól kiugró, gyenge minőségű lcd panel hibáinak fedése.. Különben miért ne lehetne kikapcsolni, nyekeregnek a samunál a felhasználók emiatt már évek óta...
A szerviz / garanciatapasztalatok vegyesek. Bízom benne, hogy a Samu nem veszi félvállról a dolgot, és cserélik a készüléket. Kicsit csalódott vagyok.
Több pénzt nem szeretnék áldozni rá, hetente összesen egy két órát ha ülünk előtte a smart funkcióit nem használjuk mert egy kis erre a célra szánt médiapc hajtja. Erre felesleges egy oled modellt ilyen olyan amolyan szuper smart funkciókkal szupergyors processzorral etc. megvásárolni. De hülyeség is egymás zsebében turkálni, mindenki vegyen olyat amit pénztárcája és az ésszerűség diktál. Ma rájuk csörgök, s megpróbálok velük beszélni, aztán majd leírom a tapasztalataimat, feltételezem más is kerül hasonló cipőbe, későbbiekben hasznát veheti, vagy választ találhat kérdésére a storyban.
-
Duran
tag
Mélyen tisztelt Hölgyek, Urak.
Backlight bleedinggel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Tegnap hoztam el az üzletből egy ru7022t. Ettől az automata dimmingtől az agyvérzés kerülgetett (hála ég rájöttem van rá megoldás..) de ami mégjobban felb*****tt az az, hogy van egy csúnya bevilágítás a tv jobb felső sarkától balra kb 10 centire. Valakinek van valami ötlete mit lehet ezzel csinálni? Értelemszerűen szétszedni nem tudom, van rá 5 év gari/bizti. Garanciatapasztalatok? Elv a Samu 10kg feletti terméknél házhoz jön. Gondoltam futok velük egy kört aztán ha nem sikerül visszaviszem az üzletbe a tvt és visszakérem a pénzt.Én tudom, hogy ez a háttérvilágítás velejárója, és nem is érdekelne, ha sarokban lenne, vagy nem lenne ennyire kiugró. De sajnos se ez se az nem mondható el.. nektek mik a tapasztalataitok?
A tv egyébként 65 colos ha ez számít..
(Később tudok képet mellékelni..)
-
Gino20
őstag
válasz
maki0308 #137634 üzenetére
Itt találsz olcsóbban is [link] , de sajnos jelenleg nincs 0%-os thm szóval részlet esetén a végén hasonló lesz az összeg. Ha nem égető a dolog én várnék 1-2 hónapot (valahol tuti lesz jobb akció, meg 0% thm)
QE65LS03RA: Ez még mindig ~450 és nem jobb mint a q70 csak olyan mint egy ,,festmény" [link] . Valójában gyengébb is [link] Q70 amivel biztosan jobb: 10bites panel, Direct LED, QHDR1000 és ha nincs soundbarod, házimozid még hangban is meglepően jó (TV mércében), mert van benne egy 20W-ocska mélysugárzó is. -
maki0308
csendes tag
válasz
zsocy #137631 üzenetére
Köszönöm
Holnap tudtam volna megvenni azaz elintézni eddig 399ezer volt a mm ben mától persze 460ezer
de ezt a készüléket most akciózták Samsung QE65LS03RA de ezt nem nagyon tudom milyen, játékra és filmnézésre használnám meg meccset nézni de nem tudom mennyire lehet jó
Esetleg nem ismered valamennyire? -
maki0308
csendes tag
Sziasztok és erről a készülékről van valakinek tapasztalata Samsung QE65LS03RA? Konzol és filmnézésre érdekelne
-
maki0308
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a Samsung QE65Q70RATXXH mégér 440ezret? Részletre szeretném venni és itt van 0% thm így nem kéne többet fizetnem
Segítséget előre is köszönöm -
vanboy
csendes tag
Sziasztok,
Samsung tv-t kalibráláshoz keresek szaki elérhetőséget. (Budaörs)
-
Henrico
tag
Sajnos nincs.. pont ez a gond.. Tehát valami átalakítóban gondolkodnék.. Látszólag létezik olyan, hogy optikai sima analóg kimenet lesz.. és ahhoz olyan ami analóg jelet tud bluetooth eszközre sugározni. Kérdés, hogy olyan ami egyben van és megbízhatóan működik is, létezik e. Esetleg akár ebben a kétlépcsős megoldásban is, ha más nem.
-
Henrico
tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném.
Optikai hang kimenetet szeretnék bluetooth fejhallgatóval használni.
Mi kellene hozzá? Köszi! -
julius75
aktív tag
Sziasztok,
Samsung ue46h7000 tv az alábbit produkálja pár napja....
[kép]
A 12-es karika felett a szélén, a másik két sárga folt az éjjeli lámpák....Érdemes szétszedni, reflektor baj lehet?
Nem fiatal darab, de hálóba elalvós-bambulósnak eddig megfelelt.
Ha eldobós, a következőket néztem, segítsetek melyik legyen. Amit szeretünk a mostani tv-n is, az a smart távirányító...."nem tudom mi a rendes neve, érintésre egy ponttal lehet lépkedni a menüben...), jó lenne ha az új is tudna ilyet:
Ue49ru8200 vagy qe49q60 illetve 65Köszönöm szépen.
-
-
morgonc83
tag
Sziasztok.
Adott egy samsung 40nu7122 tv.kb 1.5 éves. Nemtudom pontosan megfogalmazni de valami 1 hete nem stimmel a képpel. Furcsák a szinek jónak tünnek de mégis valami zavaro benne. Elkezdtem agyon állitgatni de sehogy nem jó. Visszaállitottam de ugyse jo. Letöltöttem a telefonra egy kijelző tesztelőt és tükröztem a tvére és valamiért tényleg nem pontosan olyanok a szinek a tévén mint a telefonon. Ezután eljutottam a gamma tesztképekig és itt tapasztaltam azt hogy valami nagyon nem jo. Míg a telefonon minden képnél a 2.1 -2.2 gammacsik azonos a háttérrel addig ugyanezek a tv kijelzőjén mereven 1 az öszes képnél.
Ezután ugy probáltam állítgatni a tévét hogy ez a gammakép volt rajta, de hiába állítottam bármit az megse mozdult feljebb.
Elromolhatott a tv? Vagy csak én vagyok ennyie balf*sz?
Hozzáértők segítségét szeretném kérni.
Köszönöm -
Johnyy
tag
Sziasztok!
Van egy 2,5 éves Samsung UE43M5502AKXXH TV, aminek a böngészője (2.0.4.0420184 (TizenBrowser)) youtubeon ezt írja:
"Ennek a böngészőnek a támogatása hamarosan megszűnik. A legjobb felhasználói élmény érdekében frissítsd a böngésződet."A frissítsd a böngésződet résznél van egy link. Amit ha megnyitok akkor ezt írja:
"Frissítsd a böngésződet
Ennek a böngészőnek a támogatása hamarosan megszűnik. A legjobb YouTube élmény és a legújabb funkciók használata érdekében frissítsd a böngésződet."
Ez alatt ott van a Firefox, az Opera és a Google Chrome oldalára linkek.Tehát valahogy ezeket fel lehet telepíteni a TV-re?
Mi lesz ha megszűnik a támogatás?
-
Rolvik
csendes tag
Sziasztok!
Mar egy ideje nezegetem a tvket. Eddig 55” rol indultam es most mar 65” nal jarok. Kerdesem hogy nagy kulonbseg van az ru8000 es a 7xxx szeria kozott. Megneztem az osszehasonlitast es latom az adatok kozott hogy van de kerdes hogy eloben eszreveszeme. Amire hasznaljuk HD adas tv, HBO go , netflix es 1-2 havonta 1 ora Xbox. -
ProEvoFan
nagyúr
Samsung TVm (J6200) szellemképes lett vagy mi a fene.Sötét foltok jelentek meg rajta.
Media Markt gold garanciát vettem rá anno 4 éve.Egy év gari van még rá.
Kíváncsi leszek mi ilyenkor a folyamat.
Kijönnek megnézni és elviszik ha nem javítható helyben?
Esetleg ha nem éri megjavítani vagy nincs hozzá alkatrész, akkor felajánlanak ugyan ebben az értékben egy új TVt?
Valakinek lejátszódott már hasonló? -
törölt tag
Van itt vki, aki M5502-es készülékben használ UPC CI+ kártyát?
Mennyire gyors a tv menüje így?
Sima analóg adást próbáltam és eléggé lassúcska. -
Rainman05
tag
Sziasztok! Van egy Samsung ue46f6170ss tévém és szeretném vele befogni a Mindig tévé adását de csak sajnos a kódolt adásokat keresi meg a ingyenes adásokat nem mutatja valamiért ez számomra érthetetlen. Keresésnél beállítom hogy légi és digitális és analóg jeleket is keressen. Boxon meg találja a kódolt meg az ingyenes csatornákat is úgy hogy elvileg az antenna jó van beállítva. Mi lehet a probléma
-
saklu
csendes tag
Sziasztok!
Mi a különbség a samsung 65q80 és a 65Q82 között? A súlyán kívül mást nem találok.
-
komzs
tag
Nálam 65ru7102 tvn thome box van
Samsung távirányító val vezérlem a t boxot.
Hol veszi a csatorna jelet, hol nem.
Samsung ugyfelszolgálatnál be akartam jelenteni a hívás távirányítót, de a call center mindenképp az újra tanítást erőltette.
Megpróbáltam és tényleg megjavult
Nálam azóta jó vagy Válts Bluetooth os samsung távirányítóra -
zsocy
őstag
Vicc nélkül, rossz a távirányító. Ha garis akkor nézesd meg, ha nem az, akkor kérj kölcsön vagy vegyél egy univerzális vagy gyári távot.
A TV csak azt csinálja amilyen jelet kap, ha a táv kettőt léptet akkor kettőt lép. Ha a tv lenne a hibás néha magától is elkapcsolna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest