-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Írtam a Samsung-nak a csatorna szerkesztéssel kapcsolatban.Beírom ide is a választ hátha másnak hasznos lehet!
"Kedves Xyz
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a csatorna szerkesztés a gyártó és a szolgáltató közös megegyezése alapján elérhető funkció, ennek értelmében a Samsung tévékészülékek esetén a csatorna lista kötött és Kedvencek szerkesztésére van lehetőség. Tájékoztatjuk, hogy Samsung által fejlesztett hivatalos csatorna szerkesztő programmal nem rendelkezünk (így más csatorna szerkesztő programok esetén előfordulhat rendellenesség), viszont ügyfeleink visszajelzése alapján abban az esetben elérhetővé válik a csatorna szerkesztési lehetőség, ha a csatornakiosztást illetően a tévékészüléken régiót váltunk. Ezt a beállítást a megjelölt UE50MU6102 típusú készülék esetén a következő útvonalon van lehetőség elvéhezni Menü-Beállítások-Adás-Szakértői beállítások-Ország(terület), majd a megjelenő listából Észtországot választjuk. Ezek után szükséges újra hangolni a csatornákat. Amennyiben a készülékhez CI kártya van mellékelve a fent említett beállításokat a kártya nélkül legyen szíves elvégezni, a csatornák újra hangolása után legyen szíves visszahelyezni a CI kártyát (a CI kártya eltávolítása vagy visszahelyezése a tévékészülék kikapcsolt állapotában történjen).
Üdvözlettel,
Samsung Magyarország" -
Monyos
aktív tag
válasz
Daffni2 #119046 üzenetére
Hogy erősítsem a tábort:
Nekem is 50MU6102 van és maximálisan elégedett vagyok vele.
Féltem a felhosödéstől én is, mert csak este vagy besötétített szobában nézem, de egyáltalán nincs, teljesen homogén képe van.
Korábban nem volt VA paneles kijelzőm, valóban nagyon jó a feketéje.Ezért az árért egy nagyon jó TV szerintem is.
-
Tomy79
csendes tag
Van egy UE50MU6102 tv-m.Egyszer csak feldob egy üzenetet,hogy egy számomra ismeretlen Samsung Galaxy telefon akarna csatlakozni hozzá.Ezt hogy?Családban nincs ilyen mobilkészülék.Valamelyik szomszéd (soklakásos társasház) próbálkozott?Természetesen elutasítottam a kérelmet.A tv beépített wifi modemjét nem lehet letiltani manuálisan?A hálózatról egyelőre letiltottam,de nyilván ettől még látható az éterben.
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Technikai segítséget kérnék. Valaki tudna nekem küldeni egy Samsung 55MU8002-eshez optimális beállításokat?
Köszönöm.
-
itomy
csendes újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Az alábbi 3 tv-t néztem ki. Melyiket kellene választani közülük? Tv és filmnézés a lényeg.
49mu6452
49mu6202
50mu6102 -
tothjani81
senior tag
válasz
Sun02 #119033 üzenetére
Ez érdekes nekem is q7 van bár wn valamiért nem tudom lejstszana a tartalmakat mert szaggat de mindig szépen látja a lapost meg a másik tv-t is. Rejtelmes egy széria ez. Nekem pl olyat csinál hogy be van állítva hogy minden nap fél 11 kor kapcsoljon ki de random napokon nem kapcsol ki.
-
Sun02
újonc
Sziasztok
Van egy Q7-es TV-m. Gyönyörűen látja a DLNA-n megosztott tartalmakat (2 PC, 1 NAS) és le is játsza. De néha, bekapcsolás után nem jelennek meg az eszközök a "Forrás" (vagy source) menüben. Ki kell kapcsolnom, konektorból kihúz, visszaduk, bekapcsol és minden látható.Találkozott már valaki ilyennel? Mi a megoldás?
-
perempe
veterán
miért van, hogy alacsonyabb bitrate is jó pl. egy sportközvetítés TV-n (UE40EH6030), viszont monitoron nézve vmi borzasztó? a TV és a monitor is full HD.
-
válasz
FollowTheORI #119028 üzenetére
Ja hogy ez nem is ennyire egyértelmű, hogy persze, meg azonnal, meg hülyekérdés?
Akkor lehet még várok. -
air76
tag
Hali mindenki!Rég jártam erre...A tv-m(Samsung UE55MU7002) frissíteni akarja magát:1151-ről 1210-re!Valakinek tapasztalata?Êrdemes?...
-
-
vonSux
őstag
Ajánljatok 40-50 col között 6450-es panelnél jobb készüléket. Első sorban konzol gaminghez használnàm, másodsorban filmekhez. Köszi
-
Szerintetek érdemes lecserélni a tökéletesen működő 32C650-es készülékemet UE50MU6102-re?
-
forest_ns
tag
válasz
stemplar07 #119005 üzenetére
Köszönöm!
Úgy néz ki 8-as Samu lesz.Már többen meggyőztek az LG-IPS hibákról.
Ha nem tudom kifogni a 8002-est, lehet, hogy egy 7-es szériás lesz, bár úgy tudtam, már az is felső kategória. -
lord_m
senior tag
válasz
ToBeY #119010 üzenetére
Az a gond, hogy hiába mozgatod, a csatornák számozása attól még nem fog változni. Tehát ha mondjuk RTL Klub a 8-as, de beteszed másodiknak, akkor is nyolcas marad.
Egyszer kell csak az említett progival megcsinálni és tetszőleges sorrendet, számozást lehet alkotni. Egyszerűbb is, mint TV-n, csak ki kell exportálni a listát egy pendrive-ra, majd vissza a kész listát.
Vagy mondjuk Észtországra kell állítani a régiót, de Én azzal nem variáltam.
-
galaxys80
veterán
Jól értem, hogy ezen [link] a webes felületen is tudom szerkeszteni a csatornalistát?
-
PuMbA
titán
válasz
FollowTheORI #119014 üzenetére
YUV-nál nincs feketeszint, mert 1db van csak, ezzel ki van védve a hiba lehetősége az RGB-hez képest
-
sajtos75
tag
válasz
FollowTheORI #119014 üzenetére
Megnézem így. Megmondom őszintén ez eszembe sem jutott.
Köszi!
-
-
PuMbA
titán
válasz
Dronte #119012 üzenetére
Nem mennek egyes videók vagy nem ismeri fel a HDD-t a TV, míg Windowson ki nem javítod a fáljrendszer hibáit vagy leformázod
Úgy tudod ezt nagy eséllyel kivédeni, hogy a HDD-t csak addig csatlakoztatod, amíg nézed a filmet, aztán pedig kihúzod. Ne lógjon a TV-n a HDD állandóan, legalábbis nekem így még pendrive-ot nem kutyult össze.
-
junior11
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
melan
senior tag
Nemrég írtam a távirányító anomáliáról. Nos, kikapcsolva/bekapcsolva nem észlelte a rákötött RPi2-t, amit külön újra kellett indítanom és a HDMI kábelt ki/be dugni. Korábban már volt ilyen megfigyelésem másik TV-nél is, mintha a HDMI-n összegyűjtötte volna a töltést, és emiatt válto volna érzéketlenné. Minden esetre ezek után megjavult, lehet majd veszek egy jobb minőségű kábelt, bár most sem a legalapabb van bent.
Egy kérdés: a TV tud e 5GHz-en csatlakozni a wifire? Tervezem egy router beszerzését, ami már kétsávos lenne, és ha az 5Ghz elég egy UHD adatátvitelhez, megspórolok egy switchet..
-
molnigee
aktív tag
sziasztok, úgy 200-ig bezárólag milyen Samu tv ajánlott ami VA paneles 49 col?
Az Samsung UE49MU6452-t néztem ki, ami 210 most, illetve Sony 49xe7077saep néztem még ami 179, és hétvégén lesz rá 10% minusz.Illetve ha van más ajánlott nagyon max 220-ig akkor írjátok meg köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest