- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtos75
tag
-
galaxys80
veterán
Létezik valamelyik csatornaszerkesztő amelyik megy osx-en is?
-
forest_ns
tag
Sziasztok!
RTings-en mindig egyel nagyobb szériát kell kiválasztani, ha jól tudom, de mi a 9-es ottani megfelelője? -
rizso
addikt
válasz
Daffni2 #118994 üzenetére
Öcséméknek lesz ajándékba, én is nagyobbat akartam, de sógornőm nem bírja a nagy tv-ket. Most amit elsődleges (!!!!) tv-nek használnak az 22" (!!!!), ennél max egy picivel szeretnének nagyobbat. Nálam 50" van, az nekik nagy, szülőknél 42 vagy 43", az is nagy, ebbe a 40"-be még belemennének.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Pro/kontra érveket kérnék Samsung UE40MU6102-re
Bónuszkérdés: ez a konzol elég lenne hozzá?
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung 32K5100 tv-m, eddig nem használtam az USB portját, de új lakásba költözve tervezem (eddig géppel volt összekötve).
Valakinek van valamilyen tapasztalata, milyen külső HDD-vel tudnám értelmesen használni a tvt? Kizárólag médialejátszás (HD filmek elsősorban)
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
-
Bogyi007
veterán
-
-
sajtos75
tag
válasz
sajtos75 #118983 üzenetére
Illetve ezt csinálta valaki és állitólag nem jön elő a probléma.
"Elsötétedés: 6 napja nem láttam. Nem cseréltem kábelt. Nem jött meg a repeaterem (szerintem már nem is fog). Nem állítottam a tévén semmit.
Átraktam a ps4 hdmi digithangját PCM-ről DolbyDigitalra. Nem logikus. Nem ésszerű. Nem magyarázat. Lehet holnap előjön megint. Nemtudom.
_ESETLEG_ tegyetek egy próbát. Hátha" -
sajtos75
tag
MU6122 tesztelve a 1220.9 fw. PS4 Pro véletlenszerű fekete képernyőre a géphez adott kábellel. Játék mód bekapcsolva.Képbeállítás 2140 RGB. YUVnál nem jön elő. Alapban sem.
1. Bekapcsolás után RGBre téve a PS4. A HDMI CEC bekapcsolva a TVn és a PS4en rövid időn belül előjön a probléma.
2. Alvó módból a PS4 ,HDMI CEC bekapcsolva TVn és PS4en, rövid időn belül előjön a probléma.
3. Bekapcsolva a PS4 HDMI CEC kikapcsolva TVn és PS4en, nem jön elő a probléma. 6 óra játék után.
4. Rest mód HDMI CEC TVn és PS4en kikapcsolva nem jön elő a probléma.
HDMI CEC lehet a gond ,de ,hogy miért? Passz.
Kikapcsoltam a HDMI CECet. Egy kényelmi dologgal kevesebb. De az a gombnyomás a távirányítón legyen a legnagyobb gond. Ha így a probléma megoldódik.
[ Szerkesztve ]
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre, hál'istennek semmi gond tévével. 55H6400-ról van szó.
Tegnap óta ha menüben vagyok, és sötét a kép, leveszi a fényerőt.
Emléxem rá, hogy erre az a megoldás, hogy bekapcs. után indítok egy YT klienst. Ez működik, de csak a köv. bekapcsolásig.Esetleg, tényleg esetleg emlékszik valaki, mi volt a megoldás erre a dologra.
Nyilván együtt lehet élni vele, de mivel tudom és figyelem és észreveszem a jelenséget, elég zavró...Köszi.
-
melan
senior tag
Sziasztok! Samu 49mu6452-es tv távirányítóját 3 hét után hol érzékeli a tv hol nem. A guide-ban előfordul, hogy a fel/le nyomásnál szalad pár csatornát (egyszeri megnyomás), van, hogy nem érzékel...
-
szallasi007
őstag
válasz
tothjani81 #118976 üzenetére
Szia,
köszi a választ, ma megnéztem ezt is meg az OLED-et, hát nem tudok dönteni
-
tothjani81
senior tag
válasz
szallasi007 #118974 üzenetére
Szia. Nekem 55 q7f van a 4k az leírhatatlan. Konzolom nincs de lapost szoktam rákötni pl colin dirt fullon akadásmentes a tv-n pana 50ds 630 e volt előtte azon bizony darabos volt.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van egy ilyen tv-m (UE50MU6102) és azt szeretném megkérdezni hogy ezen hogyan lehet a csatorna rendezést beállítani?(digi digitális tv van)
csak egy ilyen pici távirányító van hozzá,ami nagyon más mint a régi Samsung tvm -
szallasi007
őstag
Sziasztok,
erről a tv-ről mi a véleményetek?
Samsung QE49Q7FAMTXXH - ps4 pro és 4k filmnézés menne rajta leginkább. Ha van korábbi modell ami szerintetek megéri az árát ne tartsátok magatokba -
Gombinyó
őstag
válasz
dvd_R+ #118961 üzenetére
A H6400-as egy jó tv. Én F6500-ről váltottam 55MU6452-re, kb ugyanaz, mint az 55mu6500 csak nem ívelt és 3 nap szenvedés után vittem a boltba. A H6400 után sztem pocsék képe lenne nálad is. Inkább spórolj 7000es szériára, ha már mindenképp Samsung. A 6100asról nem tudok nyilatkozni, de a felsőbb kategóriás 6400-6500 elkeserítő képminőséget produkál (ADS=IPS panelesek)
[ Szerkesztve ]
-
HookR
addikt
-
Darth11
aktív tag
válasz
dvd_R+ #118966 üzenetére
Nekem is 6400-as volt és kb két hete van 50MU6102 és ég és föld a különbség, nekem nagyon bejön. Tetszik a képe és az op rendszere is sokkal gyorsabb. Én is ps4 pro miatt váltottam és nagyon nem bántam meg, főleg hogy nagyon akciósan vettem 148-ért euronicsban. Nem nagyon kalibráltam és nekem így is tökéletes a képe.
-
dvd_R+
őstag
válasz
PuMbA #118965 üzenetére
Tehát akkor az általam megemlített két tv közül egyiket sem mind kettő nagyon rossz vétel és nem szamít jobb választásnak a jelenlegi tv-m től?
Az utóbbi amit linkeltem 7x széria azzal az a baj hogy + 200E ft
.. annyit nem vagyok biztos hogy megérne nekem legalabb is..
Illetve UE50MU6102 ezzel kapcsolatban az a kérdésem ez miért jó választás?
-
PuMbA
titán
válasz
dvd_R+ #118961 üzenetére
Mindkettő IPS paneles, UE50MU6102 inkább
HDR-rel ne nagyon számolj, mert azt csak az MU7002-es sorozat tudja teljes pompájában, ezek a TV-k csak fogadni tudják, illetve kicsi lesz a különbség.
(#118963) dvd_R+: Mindenki 55-öt szeretne, ezért vannak benne gagyi panelek, mert nem bírják gyártani, annyian veszik.
[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni tv vásárlással kapcsolatban.Jelenleg SAMSUNG UE48H6400 Tv-m van és szeretnék 4k tv-t többek közt ps4 pro miatt, 4k-ból is azt ami HDR-t tud mert elvileg az a jó ps4 pro miatt
Tv nézésre , Filmezésre Pc-ről való megosztással , smart funkciók (youtube többek közt) ilyesmire lenne használva a tvEz a két tv készülék közül melyiket válasszam ?
SAMSUNG UE55MU6102
SAMSUNG UE55MU6502 (ívelt)Azért ez a 2 közül szeretnék választani mert Telekomtól lenne a tv és ár érték arányban ez a keret.
Ha esetleg mind kettő nagyon nem ajánlott és vagy a jelenlegi tv-m től semmivel sem jobbak sőt rosszabbak akkor nyugodtan írjátok azt.
Viszont ha előre lépés a jelenlegi tv-től bármelyik vagy akár mind kettő és a fentebb leírt felhasználási kört kielégítik akkor kérlek titeket indokoljátok meg melyiket és miért válasszam
Köszönöm -
forest_ns
tag
Köszönöm a megerősítéseteket!
Samu lesz. Már csak találnom kellene egy jó vételt, mert a MediMarktosról sajnos lemaradtam ahogy nézem. -
forest_ns
tag
Sziasztok!
Samsung UE55MU8002 és LG 55SJ850V közt vacillálok. Alapvetően az LG felé hajlottam, de sok negatív hozzászólás elbizonytalanított. A legtöbbet sötétített szobában lenne használva, 480/720p tartalmakhoz esetenként 1080/4k. Sokszor usb-ről, ami a Samuban csak 2.0; ez nem jelentene gondot nagyobb méretű filmeknél? Valamint a tv adás felskálázásról nem találtam infót, van e különbség, minek a javára.
Ha esetleg lenne más típus, ebben az árkategóriában, amit jobban ajánlanátok, jöhet! Előre is köszönöm!
-
Kostis74
csendes tag
Tisztelt urak
Két modell között kell választanom
az egyik :
Samsung 65MU8002 Smart LED Televízió, 163 cm, 4K Ultra HD
A másik :
Samsung 65MU9002 Ívelt Smart LED Televízió, 163 cm, 4k Ultra HD
Érdeklődnék,hogy melyik lenne a jobb vétel ,illetve mi a különbség a 8 as és 9 es széria közt?
Köszönöm
-
Exelsior
senior tag
A többi típushoz is jó a fájl?
-
mintech07
tag
Mu6102, 1220 szoftverfrissítés.
Kicsomagolni, pendrivera másolni majd be a tv-be és Menü,Terméktám., Szoftverfrissítés
Link :
https://mega.nz/#!XK5xxACY!zG21f6de1pdAztGvJfhDpCaMMoaXuf0fZxKlzkW1y50 -
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este nem bírtam magammal, feltettem a 1210.8-as számú frissítést 43" MU6102 4K tv-re.
Hirtelen annyit érzékeltem a 1155-öshöz képest, hogy sokkal smooth-abb lett a menüben való lépegetés, további funkciók tesztelés alatt! -
S e t h
nagyúr
Mi alapján lehet megállapítani, hogy egy tévében milyen panel van? Olvastam itt korábban, hogy van olyan széria ami kétfajta panellel van piacon.
-
bostone
addikt
Sziasztok!
H6400-hoz kapott másod távirányító halódik.
BN59-01182B
Lehet ezt javítani vagy tudtok értelmes helyet ahol nem horror áron kínálják?
A készülék tulajdonosa ragaszkodik a típushoz, próbáltam mással helyettesíteni, de nem vált be. -
xyzz
csendes tag
Ha samsung tv-n pendriveról nézek filmet amin 2 hangsáv van, akkor hogy tudok közöttük váltani?
( UE40MU6102)
Köszi -
cimbi186
aktív tag
válasz
Darksiders84 #118917 üzenetére
Sztem húzgáljátok ki-be. Lehet az állandó bentléttől haldoklik meg rajta a mese.
Nekünk hazavágott egy fél terrás merevlemezet ,hogy bedugva hagytuk
A miértjét nem tudom ,de már itt is olvastam,hogy valamiért nem szeretik a samuk a bedugva hagyott háttértárat. -
ZuluMASTER
csendes tag
Sziasztok,bocsesz,hogy ezzel jövök,de nem tudna valaki segíteni? Egy cimborának a Samsung UE40D6100SWXXH TV-jének a kép felső részén kb 5 cm becsíkozódott,és lenne a kérdésem,hogy mit lehetne tenni? Iletve van-e valami opció ennek a javítására? Mert nemigen akar most új tv-t venni,válaszokat előre is köszönöm.
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok mitől lehet hogy van egy új Samsung 4K tv + Samsung 1Tb-os pendrive merevlemez a gyereknek a meséi és sorban hibásodnak meg nem lejátszhatóak egyre több? A régi FullHd tv-n nem volt gond itt sem két hétig pedig már állandóan bevan dugva amióta az első mese meghibásodott de a régin állandóan ki-be huzgáltuk mese előtt után.
-
mintech07
tag
válasz
sajtos75 #118915 üzenetére
Eddig 2 óra játék alatt nem jött elő a hiba
Azt mondták akinek ilyen problémája van menjen be a legközelebbi Samsung szervizbe és ott megkaphatja a szoftvert, de idővel fent lesz a Samsung oldalán is. De feltöltöm valamelyik fájl megosztó oldalra ha valakit érdekel, az én tv-m Mu6102, nem tudom hogy más típushoz is jó lehet-e a szoftver. -
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Szerintetek az mitől lehet hogy 3-4 naponta a TV elfelejti az ARC-ot és sehogyse működik rendesen (nem látja az erősítőt). Ki kell hozzam a TV tápkábelét, visszadugom és pár napig ismét hibátlan.
-
mintech07
tag
Na megkaptam a Samsungtól az új szoftvert, 1220-as verzió szám. Azt mondták ez még neten nem elérhető mert még tesztelik.
Elvileg kijavítja a Ps4 fekete kép gondot, most tesztelem aztán majd kiderül -
togeti
tag
Sziasztok!
Beárazásban kérnék egy kis segítséget,hogy mennyit érhet ma egy pár éves,patika állapotú Samsung UE40EH6030W?(?semmit,mert már a tescoban is jobbakat adnak a kifli mellé?)
Köszi! -
shotika
őstag
válasz
katalin888 #118910 üzenetére
49q7c, jobb kép, jobb design, jobb anyaghasználat.
-
katalin888
aktív tag
Melyik tévét érdemes megvenni az alábbiak közül és miért?
-Samsung 49MU9002
-Samsung 49Q7C -
sajtos75
tag
válasz
hjtz4t3wrseg #118899 üzenetére
Én úgy gondolom ,hogy nem PS4 hiba. Mert ha nem küldene képet a TVre akkor a jatékrögzítésben is megjelenne. Ott viszont nem latható. Ezért gondolom ,hogy TV hiba.
Egyébként ha a forrást Házimozira teszitek akkor sokkal ritkábban jön elő.
-
sajtos75
tag
Nekem megjelenése óta ez FW van a TVn. Most is csinálja a fekete képernyőt PS4el.
-
Bogyi007
veterán
válasz
tothjani81 #118905 üzenetére
Samsung UE50MU6122-es tévé esetén ez a link vezet a frissítéshez...
2018.03.30 a frissítő fájl kiadásának a dátuma...
-
tothjani81
senior tag
Nekem se talált. Samu oldalán támogatás és ott meg kell nézni van e újabb a tv-n lévőtől. Nekem volt. Pendrive és minden ok.