Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtos75
tag
-
galaxys80
veterán
Létezik valamelyik csatornaszerkesztő amelyik megy osx-en is?
-
forest_ns
tag
Sziasztok!
RTings-en mindig egyel nagyobb szériát kell kiválasztani, ha jól tudom, de mi a 9-es ottani megfelelője? -
rizso
addikt
válasz Daffni2 #118994 üzenetére
Öcséméknek lesz ajándékba, én is nagyobbat akartam, de sógornőm nem bírja a nagy tv-ket. Most amit elsődleges (!!!!) tv-nek használnak az 22" (!!!!), ennél max egy picivel szeretnének nagyobbat. Nálam 50" van, az nekik nagy, szülőknél 42 vagy 43", az is nagy, ebbe a 40"-be még belemennének.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Pro/kontra érveket kérnék Samsung UE40MU6102-re
Bónuszkérdés: ez a konzol elég lenne hozzá?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung 32K5100 tv-m, eddig nem használtam az USB portját, de új lakásba költözve tervezem (eddig géppel volt összekötve).
Valakinek van valamilyen tapasztalata, milyen külső HDD-vel tudnám értelmesen használni a tvt? Kizárólag médialejátszás (HD filmek elsősorban)
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
-
-
Bogyi007
veterán
válasz sajtos75 #118984 üzenetére
Ezt korábban pedig én is írtam már. Mindegy nálam sem jött elő a probléma már. Hang az változó hogy hova van állítva (Hdmi vagy optikai) a képet viszont automatikuson hagytam mindenhol. A fw nálam is fel van rakva és a tv is 6122-es.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sajtos75
tag
válasz sajtos75 #118983 üzenetére
Illetve ezt csinálta valaki és állitólag nem jön elő a probléma.
"Elsötétedés: 6 napja nem láttam. Nem cseréltem kábelt. Nem jött meg a repeaterem (szerintem már nem is fog). Nem állítottam a tévén semmit.
Átraktam a ps4 hdmi digithangját PCM-ről DolbyDigitalra. Nem logikus. Nem ésszerű. Nem magyarázat. Lehet holnap előjön megint. Nemtudom.
_ESETLEG_ tegyetek egy próbát. Hátha" -
sajtos75
tag
MU6122 tesztelve a 1220.9 fw. PS4 Pro véletlenszerű fekete képernyőre a géphez adott kábellel. Játék mód bekapcsolva.Képbeállítás 2140 RGB. YUVnál nem jön elő. Alapban sem.
1. Bekapcsolás után RGBre téve a PS4. A HDMI CEC bekapcsolva a TVn és a PS4en rövid időn belül előjön a probléma.
2. Alvó módból a PS4 ,HDMI CEC bekapcsolva TVn és PS4en, rövid időn belül előjön a probléma.
3. Bekapcsolva a PS4 HDMI CEC kikapcsolva TVn és PS4en, nem jön elő a probléma. 6 óra játék után.
4. Rest mód HDMI CEC TVn és PS4en kikapcsolva nem jön elő a probléma.
HDMI CEC lehet a gond ,de ,hogy miért? Passz.
Kikapcsoltam a HDMI CECet. Egy kényelmi dologgal kevesebb. De az a gombnyomás a távirányítón legyen a legnagyobb gond. Ha így a probléma megoldódik.
[ Szerkesztve ]
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre, hál'istennek semmi gond tévével. 55H6400-ról van szó.
Tegnap óta ha menüben vagyok, és sötét a kép, leveszi a fényerőt.
Emléxem rá, hogy erre az a megoldás, hogy bekapcs. után indítok egy YT klienst. Ez működik, de csak a köv. bekapcsolásig.Esetleg, tényleg esetleg emlékszik valaki, mi volt a megoldás erre a dologra.
Nyilván együtt lehet élni vele, de mivel tudom és figyelem és észreveszem a jelenséget, elég zavró...Köszi.
-
melan
senior tag
Sziasztok! Samu 49mu6452-es tv távirányítóját 3 hét után hol érzékeli a tv hol nem. A guide-ban előfordul, hogy a fel/le nyomásnál szalad pár csatornát (egyszeri megnyomás), van, hogy nem érzékel...
-
szallasi007
őstag
válasz tothjani81 #118976 üzenetére
Szia,
köszi a választ, ma megnéztem ezt is meg az OLED-et, hát nem tudok dönteni
-
tothjani81
senior tag
válasz szallasi007 #118974 üzenetére
Szia. Nekem 55 q7f van a 4k az leírhatatlan. Konzolom nincs de lapost szoktam rákötni pl colin dirt fullon akadásmentes a tv-n pana 50ds 630 e volt előtte azon bizony darabos volt.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van egy ilyen tv-m (UE50MU6102) és azt szeretném megkérdezni hogy ezen hogyan lehet a csatorna rendezést beállítani?(digi digitális tv van)
csak egy ilyen pici távirányító van hozzá,ami nagyon más mint a régi Samsung tvm -
szallasi007
őstag
Sziasztok,
erről a tv-ről mi a véleményetek?
Samsung QE49Q7FAMTXXH - ps4 pro és 4k filmnézés menne rajta leginkább. Ha van korábbi modell ami szerintetek megéri az árát ne tartsátok magatokba -
Gombinyó
őstag
válasz dvd_R+ #118961 üzenetére
A H6400-as egy jó tv. Én F6500-ről váltottam 55MU6452-re, kb ugyanaz, mint az 55mu6500 csak nem ívelt és 3 nap szenvedés után vittem a boltba. A H6400 után sztem pocsék képe lenne nálad is. Inkább spórolj 7000es szériára, ha már mindenképp Samsung. A 6100asról nem tudok nyilatkozni, de a felsőbb kategóriás 6400-6500 elkeserítő képminőséget produkál (ADS=IPS panelesek)
[ Szerkesztve ]
-
HookR
addikt
válasz PuMbA #118962 üzenetére
Érdekességképp: ma direkt elzarándokoltam kipróbálni, hogy a kiállított UE55MU6102-k itt Miskolcon milyen panelesek. Mediamarkt-ban, Euronics-ban lévők IPS-ek, míg a (déli) Auchan-ban PVA volt. Szóval nem teljesen lehetetlen kifogni, csak kicsi rá az esély.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Darth11
aktív tag
válasz dvd_R+ #118966 üzenetére
Nekem is 6400-as volt és kb két hete van 50MU6102 és ég és föld a különbség, nekem nagyon bejön. Tetszik a képe és az op rendszere is sokkal gyorsabb. Én is ps4 pro miatt váltottam és nagyon nem bántam meg, főleg hogy nagyon akciósan vettem 148-ért euronicsban. Nem nagyon kalibráltam és nekem így is tökéletes a képe.
-
dvd_R+
őstag
válasz PuMbA #118965 üzenetére
Tehát akkor az általam megemlített két tv közül egyiket sem mind kettő nagyon rossz vétel és nem szamít jobb választásnak a jelenlegi tv-m től?
Az utóbbi amit linkeltem 7x széria azzal az a baj hogy + 200E ft .. annyit nem vagyok biztos hogy megérne nekem legalabb is..
Illetve UE50MU6102 ezzel kapcsolatban az a kérdésem ez miért jó választás?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
PuMbA
titán
válasz dvd_R+ #118961 üzenetére
Mindkettő IPS paneles, UE50MU6102 inkább HDR-rel ne nagyon számolj, mert azt csak az MU7002-es sorozat tudja teljes pompájában, ezek a TV-k csak fogadni tudják, illetve kicsi lesz a különbség.
(#118963) dvd_R+: Mindenki 55-öt szeretne, ezért vannak benne gagyi panelek, mert nem bírják gyártani, annyian veszik.
[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni tv vásárlással kapcsolatban.Jelenleg SAMSUNG UE48H6400 Tv-m van és szeretnék 4k tv-t többek közt ps4 pro miatt, 4k-ból is azt ami HDR-t tud mert elvileg az a jó ps4 pro miatt
Tv nézésre , Filmezésre Pc-ről való megosztással , smart funkciók (youtube többek közt) ilyesmire lenne használva a tvEz a két tv készülék közül melyiket válasszam ?
SAMSUNG UE55MU6102
SAMSUNG UE55MU6502 (ívelt)Azért ez a 2 közül szeretnék választani mert Telekomtól lenne a tv és ár érték arányban ez a keret.
Ha esetleg mind kettő nagyon nem ajánlott és vagy a jelenlegi tv-m től semmivel sem jobbak sőt rosszabbak akkor nyugodtan írjátok azt.
Viszont ha előre lépés a jelenlegi tv-től bármelyik vagy akár mind kettő és a fentebb leírt felhasználási kört kielégítik akkor kérlek titeket indokoljátok meg melyiket és miért válasszam
KöszönömHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
forest_ns
tag
Köszönöm a megerősítéseteket!
Samu lesz. Már csak találnom kellene egy jó vételt, mert a MediMarktosról sajnos lemaradtam ahogy nézem. -
forest_ns
tag
Sziasztok!
Samsung UE55MU8002 és LG 55SJ850V közt vacillálok. Alapvetően az LG felé hajlottam, de sok negatív hozzászólás elbizonytalanított. A legtöbbet sötétített szobában lenne használva, 480/720p tartalmakhoz esetenként 1080/4k. Sokszor usb-ről, ami a Samuban csak 2.0; ez nem jelentene gondot nagyobb méretű filmeknél? Valamint a tv adás felskálázásról nem találtam infót, van e különbség, minek a javára.
Ha esetleg lenne más típus, ebben az árkategóriában, amit jobban ajánlanátok, jöhet! Előre is köszönöm!
-
Kostis74
csendes tag
Tisztelt urak
Két modell között kell választanom
az egyik :
Samsung 65MU8002 Smart LED Televízió, 163 cm, 4K Ultra HD
A másik :
Samsung 65MU9002 Ívelt Smart LED Televízió, 163 cm, 4k Ultra HD
Érdeklődnék,hogy melyik lenne a jobb vétel ,illetve mi a különbség a 8 as és 9 es széria közt?
Köszönöm
'merek annyit,amennyit férfi merhet,aki többet mer,nem ember'
-
Bogyi007
veterán
-
Exelsior
senior tag
A többi típushoz is jó a fájl?
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Bogyi007
veterán
válasz sajtos75 #118941 üzenetére
Nem tudom, ki van kapcsolva a tévé mivel el kellett otthonról jönnöm.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Bogyi007
veterán
-
mintech07
tag
Mu6102, 1220 szoftverfrissítés.
Kicsomagolni, pendrivera másolni majd be a tv-be és Menü,Terméktám., Szoftverfrissítés
Link :
https://mega.nz/#!XK5xxACY!zG21f6de1pdAztGvJfhDpCaMMoaXuf0fZxKlzkW1y50 -
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este nem bírtam magammal, feltettem a 1210.8-as számú frissítést 43" MU6102 4K tv-re.
Hirtelen annyit érzékeltem a 1155-öshöz képest, hogy sokkal smooth-abb lett a menüben való lépegetés, további funkciók tesztelés alatt! -
S e t h
nagyúr
Mi alapján lehet megállapítani, hogy egy tévében milyen panel van? Olvastam itt korábban, hogy van olyan széria ami kétfajta panellel van piacon.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bostone
addikt
Sziasztok!
H6400-hoz kapott másod távirányító halódik.
BN59-01182B
Lehet ezt javítani vagy tudtok értelmes helyet ahol nem horror áron kínálják?
A készülék tulajdonosa ragaszkodik a típushoz, próbáltam mással helyettesíteni, de nem vált be. -
xyzz
csendes tag
Ha samsung tv-n pendriveról nézek filmet amin 2 hangsáv van, akkor hogy tudok közöttük váltani?
( UE40MU6102)
Köszi -
cimbi186
aktív tag
válasz Darksiders84 #118917 üzenetére
Sztem húzgáljátok ki-be. Lehet az állandó bentléttől haldoklik meg rajta a mese.
Nekünk hazavágott egy fél terrás merevlemezet ,hogy bedugva hagytuk
A miértjét nem tudom ,de már itt is olvastam,hogy valamiért nem szeretik a samuk a bedugva hagyott háttértárat. -
Bogyi007
veterán
válasz sajtos75 #118923 üzenetére
Majdnem ugrottam letölteni, de most látom hogy ez még az amit én is felraktam...
-
ZuluMASTER
csendes tag
Sziasztok,bocsesz,hogy ezzel jövök,de nem tudna valaki segíteni? Egy cimborának a Samsung UE40D6100SWXXH TV-jének a kép felső részén kb 5 cm becsíkozódott,és lenne a kérdésem,hogy mit lehetne tenni? Iletve van-e valami opció ennek a javítására? Mert nemigen akar most új tv-t venni,válaszokat előre is köszönöm.
Minden publicitás jó, kivéve a nekrológot.
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok mitől lehet hogy van egy új Samsung 4K tv + Samsung 1Tb-os pendrive merevlemez a gyereknek a meséi és sorban hibásodnak meg nem lejátszhatóak egyre több? A régi FullHd tv-n nem volt gond itt sem két hétig pedig már állandóan bevan dugva amióta az első mese meghibásodott de a régin állandóan ki-be huzgáltuk mese előtt után.
-
mintech07
tag
válasz sajtos75 #118915 üzenetére
Eddig 2 óra játék alatt nem jött elő a hiba
Azt mondták akinek ilyen problémája van menjen be a legközelebbi Samsung szervizbe és ott megkaphatja a szoftvert, de idővel fent lesz a Samsung oldalán is. De feltöltöm valamelyik fájl megosztó oldalra ha valakit érdekel, az én tv-m Mu6102, nem tudom hogy más típushoz is jó lehet-e a szoftver. -
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Szerintetek az mitől lehet hogy 3-4 naponta a TV elfelejti az ARC-ot és sehogyse működik rendesen (nem látja az erősítőt). Ki kell hozzam a TV tápkábelét, visszadugom és pár napig ismét hibátlan.
-
mintech07
tag
Na megkaptam a Samsungtól az új szoftvert, 1220-as verzió szám. Azt mondták ez még neten nem elérhető mert még tesztelik.
Elvileg kijavítja a Ps4 fekete kép gondot, most tesztelem aztán majd kiderül -
togeti
tag
Sziasztok!
Beárazásban kérnék egy kis segítséget,hogy mennyit érhet ma egy pár éves,patika állapotú Samsung UE40EH6030W?(?semmit,mert már a tescoban is jobbakat adnak a kifli mellé?)
Köszi! -
shotika
őstag
válasz katalin888 #118910 üzenetére
49q7c, jobb kép, jobb design, jobb anyaghasználat.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
katalin888
aktív tag
Melyik tévét érdemes megvenni az alábbiak közül és miért?
-Samsung 49MU9002
-Samsung 49Q7C -
sajtos75
tag
válasz hjtz4t3wrseg #118899 üzenetére
Én úgy gondolom ,hogy nem PS4 hiba. Mert ha nem küldene képet a TVre akkor a jatékrögzítésben is megjelenne. Ott viszont nem latható. Ezért gondolom ,hogy TV hiba.
Egyébként ha a forrást Házimozira teszitek akkor sokkal ritkábban jön elő.
-
sajtos75
tag
Nekem megjelenése óta ez FW van a TVn. Most is csinálja a fekete képernyőt PS4el.
-
Bogyi007
veterán
válasz tothjani81 #118905 üzenetére
Samsung UE50MU6122-es tévé esetén ez a link vezet a frissítéshez...
2018.03.30 a frissítő fájl kiadásának a dátuma...
-
tothjani81
senior tag
Nekem se talált. Samu oldalán támogatás és ott meg kell nézni van e újabb a tv-n lévőtől. Nekem volt. Pendrive és minden ok.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest