Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
eosz
tag
Keléla!
Ilyen állat márpedig nincs, ha emlékszel a viccre...
Ha a telefonon - és ez fontos - usb csatlakoztatás előtt a legördülő menüből kiválasztod a My Storage ill. a Storage Card közül azt, amelyiket háttértárként csatlakoztatni szeretnéd a PC-hez, az lesz csatlakoztatva. Viszont, próbáld csak ki, a már csatlakoztatott telefonon bár meg tudod változtatni, hogy melyik tár legyen a kiválasztott, ennek semmi hatása a PC-n. A csatlakoztatott háttértár nem változik.
A jelzett könyvtárak viszont a Storag Card-ra jellemzőek, tehát én úgy sejtem, hogy ez volt kiválasztva a PC-hez való csatlakoztatás előtt.
Megoldás: csatlakozó széthúz, telefonon beállítod a settings - usb panelen a háttértárat, a legördülő menüből kiválasztva a My Storage-t, a választást okézod és csak utána dugod a készüléket az usb kábelra.(Ha ott ennek ellenére nem látsz könyvtárakat, akkor azokat még nem is hoztad létre a telefonon. Szerintem.)
Remélem rendbe jön minden
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest