Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco323
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki segíteni? Egy Ericssonról szerettem volna egy filmet blutun áttölteni az Omniára de egy idő elteltével mindíg kiírja, hogy "kritikusan alacsony a memória tárhelye" és leállítja a további adatküldést.Nem értem,hogy mi van mert bele megyek a Blutu majd FTP és beállitoma My Storage funkciót és mégsem engedi végig az adat átvitelt.
-
-
erdoke
titán
Mérések szerint aktív navigálás közben 400-550 mA-t eszik az Omnia, ha bekapcsolt BT és 3G is van, akkor akár 600 mA fölé is mehet. A gyári töltő névlegesen 700 mA-t tud, és ha egy gagyibb utángyártott nem bír leadni 500 mA-nél többet, akkor bizony simán merülhet. Ahogy PC USB portjáról is, aminek a névleges áramleadása 500 mA.
Szerk: Én 2990-ért vettem a gyárit, elég olcsó lehet az utángyártott 490-ért...
Szerk2: Látom, már vége az akciónak a gyorsboltban, már 3700 a gyári. -
blueye
veterán
válasz
Viktor0610 #1092 üzenetére
OK, én is így gondolom, de vki említette hogy hazavágta az Omniáját az utángyártott töltő.
-
-
Gulyo
tag
Emberek ( admin ) ! Nem lehetne a két Omniás topikot összevonni , hiszen ugyanarról beszélünk és tök fölösleges két szálon futtatni ... szerintem
Üdv ! -
troooger
csendes tag
Szisztok!
Nem tudja valaki hogy van stopper az Omnián vagy nincs? Mert én nem találom!Vagy esetleg valami stopper progi? -
steffy75
csendes tag
Sikerült letölteni, de sajna nem haladtam vele tovább. Lehet, hogy rossz helyre másoltam be. Kicsomagoltam egy mappába, és a mappát bemásoltam a my storage helyre. Onnan indítottam a _setup-ot, mely megnyitotta az operát, és a képernyő kifehéredett...ennyi...tovább nem jutott...mit rontottam el?
-
No.01
addikt
A kepernyot ujrakalibralni csak hard reset utan lehet?? Most vette csak eszre h kicsit felrenyomtam anno...
-
erdoke
titán
válasz
steffy75 #1078 üzenetére
Az ingyenesknél ABC sorrend szerint (T-nél).
Sok hasznos info van még az oldalon. -
steffy75
csendes tag
A gépemen volt egy sima .avi film. Azt tettem fel rá. Először megyegetett, igaz akadozva, de csak a divxplayerrel, a többivel nem. Bár kisebb filmbejátszás simán ment, de szintén csak a divxplayeren. Utána reseteltem a telót, és elkezdtem elölről...akkor a reg. után már bejött a hang, de a kép no. etc...Tudnál nekem segíteni, hogy hol találok ilyen kodek csomagot, valamint ezt a TCPMP-t (sorry, nagyon kezdő vagyok még)
-
-
steffy75
csendes tag
Szép Omniában gazdag estét!
Bocsi előre is, ha olyan kérdést teszek fel, amit már esetleg kiveséztetek. Már vagy 2 órája böngészem a fórumot, de én nem találtam róla semmit sem. Tehát: nekem a divx-szel van gondom. Állítólag a WMP és a másik player is le tud játszani divx-es filmet, na nálam valamiért nem. Első körben feltettem a divxplayert, akkor nagyon nehezen tudtam filmet tenni rá, de akadozott rajta. De a másik két lejátszóval nem ment. Unsupported format...ezt írja. Kérlek, segítsetek. Hogyan tudom beindítani rajta a divx-et? Regeltem az oldalra, bemásoltam a kapott videót. Azóta a touch player lejátsza a hangot, de a képet nem. A wmp meg semmit sem. Sőt, nem tudom kitenni teljes képernyőre sem. Please help me... -
SonicVersus
tag
válasz
robi222 #1073 üzenetére
Nekem annyi van amit már irtam is ,hogy ha telefonálok akkor a másik fél folyamatos búgást hall, térerővel sehol sincs gond sőt, a másik telom sonyericcson k810i vodás, ahol nincs voda ,pannon még mindig van.
2db Omniát vettem 1xerre a családban , a másikkal nincs ez a búgás, holnap vissza is viszem!
Valaki találkozott már ehhez hasonlóval??
-
robi222
senior tag
Sziasztok meg tudnátok mondani hogy, az omniának milyen a vétele, mert a samsung- oknak elég gyenge szokott lenni pl házban pincében vagy erdöben?
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában azt vettem észre ha a digitális képkeretet vagy a képeket nézegetem elforgatva utána úgy marad kijelző hiába automatára van állítva a mozgásérzékelőm nem csinál semmit nem forog el csak ha 2-3 újraindítás után. -
Wallandt
tag
Sziasztok! Sikerült csoportnak sms-t küldeni, de az elküldött szöveg megjelent a bejövő üzenetek között, ráadásul annyi példányban ahányan szerepeltek a csoportban.
Esetleg ha erre tudtok gyógyszert azt nagyon megköszönném.
A témáknál be lehet állítani csak egy egyszerű színt is a sablon képek és saját fotók helyett. A feketét hogyan lehet elővarázsolni? -
dzsega
csendes tag
válasz
silentkiller #882 üzenetére
Nálam így néz ki pedig az SMSAvailable"=dword:1 !
Én chat jelleggel szeretném nézni az sms-eket. -
Skynet258
veterán
válasz
logaritmus #1066 üzenetére
Az ujjadat húzogatva jobbra balra, "beúsznak" a képek (az adott mappa tartalmának megfelelően). Ha jól értem, amire gondolsz
Ha kétszer érinted meg a képet, akkor pedig teljes képernyőre teszi.
-
SonicVersus
tag
Valaki járt úgy,hogy amikor telefonon beszél akkor a másik fél gerjedést, búgást hall a vonalban??? Mert úgy nézki,h e miatt vissza kell vinnem
-
logaritmus
tag
Tudtok valami olyan programot amivel esetleg a teloval készített képeket visszanézve teljes képernyőn tudom nézegetni és váltani? Mert most több helyről is néztem nem tette ki teljes képernyőre és még váltani se tudtam hanem mindig csak az aktuális képet tudtam megnézni váltani másikra nem tudtam.
-
3lm0
csendes tag
Sry. A jelszó : thecaptain
Nem tudom, kinek mit jelent a warez, nekem ezt a datá-s kereső dobta ki és nagyon megörültem hogy működik az S2U2-vel szemben ami kifagyasztja a készüléket. Elnézést ha azzal hogy belinkeltem, problémát okoztam volna
-
Skynet258
veterán
A jelszót a rar-hoz meg majd megfejti valaki
Másrészről a gyártó oldalát linkelt ilyen esetekben, ne mindenféle warezolt cuccokat, az itt nem van szeretve
-
3lm0
csendes tag
Jó hir azoknak akiknél nem megy az S2U2 program de mégis szeretnék hogy működjön a teljes kijelzős hivófélazonositás, ime egy másik kis program ami képes rá. Ezen kivül hivásszűréssel és több egyéb hasznos aprósággal is rendelkezik.
U.i.: Tökéletesen működik a teljes SPB szoftvercsomaggal együtt.
-
dzsega
csendes tag
spbmobileshell-el kapcsolatban kérdeznék:
Feltettem a 3.0-ás skin csomagot (végre működik rendesen), viszont az időjárás fülön nem azt szeretném megjeleníteni, hogy milyen az idő most hanem, hogy a következő napokban milyen lesz. Tudom, ha rákattintok az ikonra akkor elő jön de nem lehetne valahogy megoldani azt, hogy kapásból az jöjjön be?
-
erdoke
titán
válasz
Wallandt #1051 üzenetére
Bármelyik kontakt adatainak szerkesztésénél ott van a kategória. Talán 4 van alapból, de készíthetsz újat is. Egy kontakt több kategóriához is tartozhat.
Új SMS írásakor, ha a címzett mezőn állsz, és lent a Menü softgombot választod, akkor van olyan, hogy Címzett hozzáadása. Itt lenyílóban a kontakt mellett a kategória is választható (és még más lehetőségek is vannak). A kategóriához adott összes név bekerül a címzett mezőbe, illetve ha ezek közül valaki(k)nek több mobilszám is van megadva, akkor előbb egy listában ki kell választani, melyik számra menjen.
A kontakt szerkesztésénél nálad nincs középtájon "Kategóriák" (nálam Categories, mert angol) mező? SMS írásakor a menüben nem lehet kategóriának is küldeni? Mert ha ezek nem elérhetők, akkor nálam talán a Sunnysoft Contacts adta hozzá. -
SonicVersus
tag
Valaki járt úgy,hogy amikor telefonon beszél akkor a másik fél gerjedést, búgást hall a vonalban??? Mert úgy nézki,h e miatt vissza kell vinnem
-
zmeor314
csendes tag
nekem ugye eredeti igo-m van mert ugye kaptam hozzá.
köv hónapban elutazom svédbe és kéne rá svéd térkép is. hogy tudnám egybehangolni?
amugy nekem 1-2 perc alatt talál holdat. el kell indulni kocsival és utána észreveszi hamar
-
Gulyo
tag
Biztos írta már valaki de nem találom hogy hogy kell beállítani az iGO-t hogy gyorsan megtalálja a holdakat ... nekem ma 15 perc sem volt elég
Előre is kösz vagy egy link is jó lesz -
SonicVersus
tag
Az miért van,h felrakom az Spb pocket plus 4.0.2-t és nincs közte a beállításoknál ahogy itt is irják :
http://mobilarena.hu/teszt/spb_pocket_plus_4_0_bemutato/today_es_ie_plug-in_x_gomb.html
-
Wallandt
tag
Megtaláltam!!!!
Most már kategóriákba rendezve tudom tárolni a kapcsolatokat!
-
Szenky76
csendes tag
válasz
Szenky76 #1050 üzenetére
De ha valaki szeretné akkor itt a reg modósítás:
HKCU\Software\Microsoft\MAPI\PropertyPath="\My Storage\Mail"
A MAPI-ban ilyen kulcs nincs ezért neked kell létrehozni!
Nem próbáltam még ezért nem tudom mi történik eztán a már letöltött emilekkel!!!
Mindenki csak a saját felelősségére irja be!Ha valmi mégis balul sül el, akkor a beírt kulcsot töröld, és minden visszaáll alapba!
Változtatások után SR!
-
SonicVersus
tag
Ha beállítom a levelezést akkor ugye nem törli le az eredeti méleket a kiszolgálóról? Mert erre vonatkozó dolgot nem találtam a beállításoknál
-
Szenky76
csendes tag
válasz
zmeor314 #1047 üzenetére
Nem is kell Registry editor ide.
Megynyitod a levelezést
-menü
-eszközök
-beállítások
-tárolás fül
-"amennyiben elérhető erre a........." kipipálása.Máris a My Storage-ra kerülnek a levelek mellékletei.
A levelek szöveg részével szerintem tényleg nem érdemes foglalkozni.
1 levél szöveg része 1Kb nál nem foglal többet(talán annyit se). Tehát 1000 db levél fog 1M-foglalni majd. -
SonicVersus
tag
Tud valaki esetleg egy jó kis progit ami mutatja az akku dolgait ? Hány %os, és pl hogy hány óra hány percig müxik még a teló aktuális töltöttségi szintnél meg ienek... Próbáltam már az SPB Pocket plus-t de nem indul
-
feco323
csendes tag
Sziasztok!Tud valaki segiteni? A témát szerettem volna módositani és rá tettem az Omniára az "SbpMobileShell 2.0-át" ahogy a fórumon láttam és ezt a hiba üzenetet írja ki "érvénytelen Pocket alkalmazás" mit tegyek..?
-
Szenky76
csendes tag
válasz
zmeor314 #1043 üzenetére
Nálam 48M/14M
És semmilyen problémával v. lassulással nem találkozom. Volt már PDA-m és tudom, hogy amíg nem panaszkodik addig nincs gond. Persze ez készülékfüggő.
Fölösleges az üres memória hajhászása addíg amíg nincs rá szükség. Szerintem.
De ha valaki megmagyarázza miért jó 30-40M üresen kihasználaltlanul, csak hogy legyen, akkor én is takarítok.
Nem kell a láma kérdések miatt aggódni, mindenki így kezdte, csak van aki ezt elfelejtette már. Ráadásul ezért van ez a fórum.
-
zmeor314
csendes tag
válasz
Szenky76 #1042 üzenetére
Hú köszönöm szépen.
Amúgy valami vélemény arról, hogy a fent lévő alap progikat érdemes-e eltávolítani, ha helyette én teszek fel másokat?
jelenleg a memóriám:
program memory : 59,5 mb szabad
storage memory: 23 mb szabadez milyennek mondható?
bocsi a sok láma kérdésért, de ez az első pda-m aztán fosok mindentől
-
Szenky76
csendes tag
válasz
zmeor314 #1041 üzenetére
Az emilek tárolásának a helyét valóban be lehet állítani.
Ha progit futtatsz akkor az a programmemóriába kerül, nem a főmemóriába.
A harmadikra pszihiáter.
Az emilek helyének az átállítására van Registry kulcsom, amit át lehet állítani.
De várjunk még valakit, hátha tud jobbat. erdoke? ötlet? -
zmeor314
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudok minnél több helet felszabadítani a főmemóriámból? letörölni belőle az alap progikat, amik be voltak "építve" | és mást rakni a helyükre, persze a My storage-re raknám.Office outlook a leveleket hova menti automatikusan? és hol tudnám azt is áthelyezni?
köszi
-
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #1027 üzenetére
A Resco Explorer beállításainál engedélyezd a kiterjesztés és mindenféle fájl mutatását. Csak óvatosan a törölgetéssel/másolgatással, némelyik nem véletlenül van alapból elrejtve...
-
törölt tag
válasz
SonicVersus #1032 üzenetére
főmenü>beállítások>személyes>mai nap>alul kis fül tételek. ott kiveszed a widget elöl a kis pipát és be a today2 elé
-
Szenky76
csendes tag
válasz
SonicVersus #1028 üzenetére
hmmm. Nézd meg hogy van e DioOCR.exe-d.
Ha van akkor csinálj ShortCut-ot róla, így lesz DioOCR.lnk-d.A másik lehetőség ha az asztali gépen létrehozol egy DioOCR.txt , maj átnevezed .lnk-ra
És ez legyen a file-ban: 21#"\Windows\DioOCR.exe"
Mentsd el és ezt másold a megadott helyre.
-
törölt tag
válasz
SonicVersus #1028 üzenetére
van a jobb oldalon felül egy gomb azt hosszan nyomod
innen le tudod tölteni a használati útmutatót csak az alsó 3 a magyar
-
SonicVersus
tag
A háttérben futó alkalmazásokat hogyan tudom előhozni ?
-
vectra91
csendes tag
Köszi, majd megpróbálok egy másik képnézegető programot. Egyébként én is csak a készülék által készített képeket néztem vele.
-
Szenky76
csendes tag
válasz
SonicVersus #1024 üzenetére
Ott kell legyen az .lnk is. Ne az intézővel keresd hanem valami normális file kezelővel.
PL.: Resco Explorer vagy TotalCommander4PPC.Közben megnéztem a DioOCR.lnk ott van a te file-od alatt közvetlen ha Win-es explorerből nézed, csak nem látszik a kiterjesztése, ezért csak DioOCR látszik és hogy 24Byte méretű.
-
SonicVersus
tag
válasz
Viktor0610 #1018 üzenetére
thx
-
gianni77
csendes tag
sziasztok! letöltöttem SPB mobile shell 2.1.2-t,fel is telepitettem ,magyar nyelvet hogy kell rá rakni?
-
joey04
titán
válasz
Bikkrom #1016 üzenetére
Egy kínai gusztustalan, szar másolatot lehordani rasszista dolog?Nem hiszem.Azok tényleg minden modell esetében ezt csinálják, és ez sokaknak nem tetszik.Az meg nekem teljesen mindegy milyen színű, szagú, szemű emberek csinálják ezt, ha spanyolok lennének őket szidnám.
-
Wallandt
tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok az okostelefonokhoz és ezért szeretnék segítséget kérni.
Végigolvastam a topic-ot, de sajnos nem láttam infót olyan lehetőségről, hogy a
névjegyzékben lévő adatokat hogyan tudnám csoportosítani vagy kategóriákat létrehozni.
A célom az lenne, hogy szükség esetén akár több embernek tudjak sms-t küldeni egyetlen szöveg megírásával és 1 gombnyomásra. A telefonban alapból meglévő telefonszámokat mint autóklub, segélyhívás stb. pedig betenném egy külön mappába.
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Zsolt -
válasz
SonicVersus #1014 üzenetére
Arra, hogy a megszokott névjegykártya formákról képes kimásolni az adatokat egy, a telefonnal készült fénykép alapján.
-
Skynet258
veterán
válasz
Bikkrom #1010 üzenetére
Kalap kaki, nem vennék ilyet soha. Ha már annyira nincs pénzem az eredetire, akkor nem egy ilyen olcsó selejtet fogok venni... Ami vicces, hogy szokás szerint beletettek egy 0.3 MP-es kamerát
Ami dühít, hogy azt a k*rva stylust még ők is képesek voltak a készülékházon belülre tenni
Mondjuk már megszoktam ezt a lifegő szemceruzát, de akkor is...
-
feco323
csendes tag
-
SonicVersus
tag
Sorry a láma kérdésért ,de mire jó a névjegykártya scanner?
-
dzsega
csendes tag
-
Bikkrom
senior tag
Cect sgh-i900 és Anycat sgh-i900
YouTube
2 simes változatokat 30e körül árulják vaterán/teszveszen. Egyértelmű, hogy butított változatok viszont pár dologban jobbak(2000mAh, 2SIM), processzorról/memóriáról nem írnak. Valakinek van ezekkel a klónokkal tapasztalata? -
Attila04
tag
-
Attila04
tag
Én is szeretnék valamilyen programot, ami teljes képernyőben mutatja a hívó/hívott felet.
Az alap tárcsázóval van egy problémám: eltorzítja a beállított képeket. Hívásnál más arányokra állítja a képet, mint például a kapcsolatok között. Erre van valami megoldás?Nekem teljesen jól működik a Névjegykártya Scanner, csak simán kimásoltam azt a fájlt, amit írtatok.
-
atideath
tag
Sziasztok!
Sikerült nagynehezen elővarázsolnom a Névjegykártya Scennert de valamiért nem akar elindulni. Meg se nyitja a programot. Valaki valami tippet rá?
Még mindig nem sikerült rájönni hogy a S2U-nál a Full Screen Caller ID-t hogy lehet működésre bírni hogy ne fagyon le a telefon? Nagyon jó lenne ha működne. Vagy valami helyettesítő programot nemtudtok mondani? Teljes képernyőbe jólenne a hívó fél képe. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest