Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenom
csendes tag
válasz
silentkiller #1898 üzenetére
TCPMP és tcmd lett telepítve. Ekkor még lehetett párosítani utána már nem.
A tcmd-t már leszedtem a TCPMP-t még nem. De ígyse működik.
-
silentkiller
senior tag
-
silentkiller
senior tag
Persze
Csak a "fontosabbat írom le, mert nem használok BT-t az i900-al.
Talking menü
RX -3db (magyarul a bejövő hívások)
TX -6db (kimenő hívás, tehát ahogy téged hallanak)Ezzel a beállítással gyakorlatilag recsegés nélkül, szinte mindig a legalsó 1-2-3-as "pöckön" van a hangerő, 0db-vel már 1 "pöckön" is ordított...
A leíráshoz annyit tennék hozzá, hogy az i780-on -6db volt a default érték az RX-nél
-
Attila04
tag
Itt van pár kép az InvisibleShield előtti és utáni állapotról:
http://kepfeltoltes.hu/view/081113/DSC02343_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081113/DSC02348_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081113/DSC02353_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081113/DSC02357_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081113/DSC02360_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081113/DSC02369_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081113/DSC02374_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081113/DSC02380_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
fegaa
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges adatkábelen keresztül internetezni? Hogyha igen, akkor valaki legyenszíves írja le nekem a beállításokat!
Előre is köszönöm!Üdv: FG
-
ziggi_zug
aktív tag
Szevasztok. Lehet, hogy már volt, de azért megosztom veletek:
A futó alkalmazások listáját a gépkönyv szerint a Főmenü gomb (álló helyzet, jobbra fent az oldalélen) gomb tartós lenyomásával lehet előhozni.
Hát nemcsak...A képernyőn alulról (akár álló akár fekvő helyzetben) - lehetőleg az érintésérzékeny területen kívülről - egy határozott és relatíve gyors felsimogatással (úgy a képernyő 1/4-éig vagy 1/3-ig) előjön ugyanez a menü.
Tapasztalataim szerint csak ujjal működik, stylus-szal (ceruzával) nem. Arra azért figyelni kell, hogy mi van a épernyőn, mert mondjuk böngészés közben lehet, hogy azt is szépen orébb görgeted.(Az enyém Pannonos, de gondolom az WM specifikus funkció.)
Másnak is bejön? -
phenom
csendes tag
válasz
matyics #1891 üzenetére
Kösz a segítséget, ezt én is megtaláltam de nekem nem erre volt szükségem.
ActiceSyncet nem használok, csak bluetoothon összepárosítom a cuccokat és a file transfer klienssel küldöm a dolgokat oda és vissza. Na ez tegnapig működött, azóta csak hibaüzenetet küld.
Remélem jó lesz a telefonod, nekem kb egy hónapja van meg és ez az első dolog amit nem tudok megoldani.
Lehet, hogy Hr lesz a vége.
-
matyics
őstag
Basszus, azt még megértem, hogyha valaki nem szeretne végigolvasni 2000 hszt, bár nagyon ajánlanám!
De azt már nem értem, hogy valaki nem tudja használni a fórum keresőjét. Én, anno ezzel kezdtem, hogy megnéztem, hogy kell.
Nekem még nincs meg a telóm, csak holnap megyek érte, de érdekes módon kb. 30 másodpercbe tellett megkeresni a választ a kérdésedre.Tessék: [link]
Ha nem tudod a keresőt használni, akkor erre is van leírás a Prohardveren, hogy miként kell.
Remélem, minden tekintetben előrébb segítettelek. -
phenom
csendes tag
bluetooth kapcsoltanál kiírt "ftp device not found" üzenetre nincs valakinek megoldása?
lécci segítsetek.
-
-
Enjoy
addikt
válasz
silentkiller #1881 üzenetére
Le tudnád írni, hogy Te mekkora értékeket használsz?
-
Enjoy
addikt
Nah, ma sikerült frissítenem a ROM-ot HJ1-re
Wifi problémám megoldódott -
SonicVersus
tag
válasz
silentkiller #1881 üzenetére
-
Gulyo
tag
Nem akarok fikázni de mit összeszenvedtek ezzel a fóliával ... nekem tokban van, 1 hónapos és KARCMENTES !
Én is szeretném óvni de ez a fólia mizéria ... de persze ti tudjátok -
phenom
csendes tag
Fólia.
Írtam mailt, nagyon kedvesen válaszoltak, hogy jövő héten kedden jön (ez két hete volt), meg írták még, hogy ha bármi kérdésem van nyugodtan írjak.amilyen az én formám megrendelem külföldről és akkor megjön a magyar oldalon megrendelt.
kérnék egy kis segítséget.
Nem tudom a laptopot összekötni blúcuccal a telefont, azt írja ki, hogy "FTP service not found". Tudja valaki, mi lehet a hiba. egy darabig működött aztán ennyi. -
silentkiller
senior tag
válasz
SonicVersus #1878 üzenetére
[ITT] irtam róla... nagyon egyszerű kis móka a wm-alapú Samsungoknál (Asus/HTC-nél még nem teszteltem)
-
SonicVersus
tag
válasz
SonicVersus #1876 üzenetére
úgy tűnik soft reset megoldotta
-
SonicVersus
tag
válasz
silentkiller #1877 üzenetére
nem, eddig nekem is szép volt, most vettem észre
, mit takar az audio hack?
-
silentkiller
senior tag
válasz
SonicVersus #1876 üzenetére
Nekem nem, gyönyörűen szól. Csináltál Audio hack-et?
-
SonicVersus
tag
Telefonálás közben nektek is zúg picit a hangszóró ?:s
-
Zsu4
tag
válasz
SonicVersus #1870 üzenetére
Hello!
Nekem 3-4 munkanap alatt megérkezett, korrekt jó minden.
-
SonicVersus
tag
Valaki rendelt közvetlen a Zagg.com ról ? Ha igen mennyi idő alatt jött meg?
-
Attila04
tag
-
EAndrew
aktív tag
Megosztom saját tapasztalataimat veletek, hátha van más is aki megszenved a shield-el. Neki álltam felépíteni a nehezen megszerzett fóliát a gépezetre.
Első próbálkozás: szépen kezet mos (gyakorlatilag mint egy műtéthez úgy mosakodtam be), ujjakat és a fóliát befúj, felhelyez, szépen elegyenget, hurrá! Áááá, mégse. A fólia alatt egy csomó buborék maradt amit hiába próbáltam kitolni a fólia széle felé a kapott segédeszközzel, csak nem sikerült, de ha még az ment is volna valami érthetetlen módon teli volt szösszel a téma. Hát ezt csak nem tűrhetem, nosza neki leszedtem a fóliát, iszonyat lassan, nehogy megsérüljön (egyébként szinte állt rajta a folyadék).
Második próbálkozás: első fázis ismét a bemosakodás és fújkálás. (Megjegyzem tutin le lehet mosni a fóliát, nagyon jól vissza ragad még másodszor is.) Szép lassan visszateszem a kijelzőre a "ragacsot", eredmény: a bubik eltűntek, szöszök nincsenek, helyette maradtak beazonosíthatatlan csíkok amiket a folyadék hagyott, ja és a legrosszabb: a fólia nyúlik akár milyen lassan is szeded le, ezért most már ráér a gombokra (nagyon gázul néz ki). Korrigálhatnék ollóval, de az milyen már.A nagy kérdés azokhoz akiknek már fent van és meg vannak vele elégedve: a csíkok alatta természetesek és majd eltűnnek, vagy ezt a fóliát bebuktam? Minden kis pötty bubival szenvedjek, vagy tényleg eltűnik a nagy részük??
-
Attila04
tag
válasz
Squirrel #1865 üzenetére
Nem vállalok felelősséget azért, amit leírok, de nálam így működött a dolog:
1. Fltettem a képernyővédőt, aztán láttam, hogy elég szöszös maradt.
2. Kipróbáltam egy kis megmaradt fóliával, hogy mi lesz akkor, ha lemosom, és simán visszaragadt az ablaküvegre. Még 2-szer eljátszottam utána, ugyanígy működött.
3. nagynehezen leszedtem a fóliát, nagyon lassan, nehogy beszakadjon.
4. lemostam, megszárítottam a tapadó felét, majd befújtam a sprayel, és visszatettem. Nem lett szöszmentes, de jobb, mint volt. -
EAndrew
aktív tag
Mint másoknak nekem is lett egy-két buborék a fólia alatt, de a fő zavaró tényező nálam az a egy-két szösz ami alatta maradt. Mint olvastam azt le lehet mosni, de hogyan tudom leszedni a fóliát??? Csak mert úgy tűnik igen csak ráépült egy óra alatt is. Segítsetek!!
-
Squirrel
őstag
válasz
Limonade Joe #1862 üzenetére
legutóbb már nem. Éppen külföldről akartam megrendelni, mivel 2 hete írtak utoljára, hogy még azon a héten jön, aztán semmi...
-
Skynet258
veterán
válasz
polonic #1839 üzenetére
A megoldás egyszerű, újratelepíted az IGO-t (a memóriakártyán van a setup-ja).
Fóliás örökzöld kérdések: Nem, semmiképpen sem normális, ha ocsmány, tele van buborékkal, és egyebek. Meg kell vele szenvedni, de nekem nincs se szösz, se buborék.
Az igaz, hogy kb két hét után már nem találtam meg egy olyan kis bubit, ami eleinte ott volt, tehát idővel eltűnt. De ha nagyon ocsmány lett, akkor ne várjatok csodát.
Egyetlen hátránya ennek a fóliának, hogy elég nehéz feltenni, ez látszik is az itt lévő hsz-ekből...
Akinek nincs megfelelő türelme/kézügyessége, az inkább vegye a mások által ajánlott Brando fóliát például. Azt könnyű feltenni, míg ha a Shield-et nem szépen helyezik fel, akkor igen ronda lesz, és nem azt kapja a tulaj, amit várna... -
Squirrel
őstag
Aki tett mát fel a telóra invisible shield-et, mi a tapasztalata vele? Nekem tegnap jött meg, fel is pakoltam rá, de nem sikerült bubi-mentesen, az előlapoon lett kb. 3-4 kisebb levegő bubi (ami azért látszik, meg zavaró is), a hátulja viszont elég ocsmány, ott van vagy 10-15 bubi, ill. a préselés miatt kis meggyűrődés is.
Úgy írja az utasítás, hogy ezek néhány nap alatt eltűnnek (azt nemtom, hogyan). Másnak is voltak bubijai, és ha igen, tényleg el fognak tűnni? És ezt a fóliát, ha leszedném, újból fel lehet tenni megkísérelve kevesebb buborékot hagyni a fólia alatt?
-
fkorei
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, mi a különbség a szervíz rom, és a "normál" gondolom a samsung honlapjárol letölthető rom között?
-
Attila04
tag
válasz
Lee-der #1852 üzenetére
Ma kaptam meg az InvisibleShieldet, már fent van a telón, most szárad reggelig. A kijelzőt kicsit elcsesztem, alákerült egy-két szösz. Közben a maradványokkal leteszteltem, hogy mi van akkor, ha összeszöszözöm, majd lemosom, és visszateszem. Láss csodát, működik! Le tudtam mosni a fóliát, és visszaragad vizes mosás után. Nem rossz. Egy-két csoportban van még rajta mikro-buborék, remélem reggelre eltűnik. Holnap rakok fel képeket.
-
THomas007
senior tag
válasz
Viktor0610 #1850 üzenetére
Hosszan nyomva lezárja a billentyűzetet, de a kijelző az marad...
-
-
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet azt beállítani,hogy ha a képernyő kikapcsol,akkor a felvevő/lerakó/középső gombok valamelyikének megnyomására újra működésbe lépjen? Előre is köszönöm a segítséget! -
szelepemelo
csendes tag
Sziasztok lenne egy két kérdésem ha tudnátok segíteni az jó lenne.
Feltelepítettem a real playert de nem játszott le semmit,ezért a programeltávolítóval letöröltem de nem törölte le teljesen akármit csináltam ezek után feltelepítettem a pocket divx-et az sem játszott le sok mindent ezért ezt is eltávolítottam volna de ezt sem sikerölt és még mindig ott van a programok között. Hogy lehet ezeket teljesen letörölni és mondjatok nekem valami lejátszót ami müködik is mert a tcpmp az nálam nem akar elindulni!?!?!?! -
Zsu4
tag
Sziasztok!
A tegnapi témához pár gondolat!
Ma ismételten vissza vittem a készüléket, de előtte beiktattam a samsung márkaszervízt.
Ott ért az igazi melepetés!!!
Közölték, hogy jó jó garanciás csak van egy kis bibi..... Eredetileg ez a készülék a Pannonnál lett forgalomba hozva, ergó sosem volt gyári független készülék.
Ennek fényében mentem vissza a már említett üzletbe és mondatm el az régi/új hibát amit sosem oldottak meg. (3 javítás) Természetesen nem hagytam ki azt sem, hogy megkérdezzem mlyen alapon árulták ezt a készüléket gyári független 0 perces készüléknek mikor sosem volt az. Mintha valami kígyó marta volna meg a tulajt szinte azonnal felajánlotta a cserét, persze nem azonnal mert szegénykének nem volt az üzletben gyári készüléke. Hm..............újabb 2-3 nap mire talán lesz telefonom. Mindezeket rögzítettem a vásárlókkönyvébe és a végkifejletet megvárva viszem tovább az ügyet.Szerintem ez tanulságos lehet mindazoknak akik most szeretnének vásárolni ilyen készüléket.
NYAGON NÉZZÉTEK MEG HOL VESZITEK lehettek ti is áldozatai a szemét kereskedőnek.
-
polonic
félisten
Volt egy HR (nem menüből, két gomb + reset gomb) minden szépen jól megy csak az igo-val ugyanaz a probléma mint régen leírta itt valaki. Kiírja indításnál, hogy program application database cannot be found. Please insert original apllication SD card. Értem én hogy mit akar. De én nem csináltam semmit a memóriakártyával, direkt meg is kérdeztem, hogy HR alatt benne lehet-e, és itt valaki azt írta, hogy igen. Tehát azon kívűl hogy benne volt hozzá sem nyúltam. Mi a fenét csináljak?
-
ziggi_zug
aktív tag
Mindenek előtt bocsi, ha már volt a kérdés, de sürgős lenne a válasz, és nincs most időm 1200 hsz-t végignézni.
(Omnia a Pannontól, 4 napos.)
1) Hogyan tudom a GPRS-t (és minden más adatforgalmat a SIM-en) letiltani, ha van WLAN kapcsolatom? A SIM-et teljesen, vagyis a beszédforgalmat azért nem szeretném emiatt kiiktatni. Tegnap azt hittem WLAN-on netezek, majd a befejezéskor láttam, hogy a Pannon kb. fél óra alatt küldte az SMS-t, hogy az ingyen 1 megám elfogyott. Miközben hibátlan WLAN kapcsolatom volt.
2) Van-e adatforgalom számláló funkció valahol a GPRS-re, mert különben a Pannon azt mond (számláz) amit csak akar, ha még ellenőrizni sem tudom.
3) Hogyan lehet kihangosítani a telefont beszélgetés közben?
4) A leírásban (ami elég gyatra) szerepel a Smart Reader. Én sehol nem találtam.
5) A Google MAps-ot sem találom. Esetleg az IGo-val összeakadna?Köszönöm.
-
Gulyo
tag
Láma kérdés : mire jó a ROM frissítés és ha tökéletesen műxik most a teló van-e értelme ???
Jelenlegi verzió :
pda : i900xxhhc/cjhhc
tel : i900xxhh9
... ezt érdemes csesztetni ? -
-
troooger
csendes tag
Sziasztok,
Segítsetek légyszíves abban hogy, hogyan lehet beállítani azt hogy az sms-t ami írok és van kb 20 szó, azt ne két sms-ben küldje el??? Vagyis szerintem az ékezetekkel lesz valami. Van erre valami orvoslat?
Válaszotokat előre is köszi! -
AYEL
tag
Talán furcsa, de még nem próbáltam lejátszani a Media Playerel mpg-ket, csak hangfile-okat. utóbbiakkal nem volt gondom.
Tegnap felpakoltam rá pár mpg-t és nem boldogul vele.
Más is tapasztalt ilyet? Milyen megoldást javasoltok?
-
fkorei
tag
Fizetőset tudok:
WinMoblie Torrent -
donyka
csendes tag
Sziasztok!
Tudna vki ajánlani nekem vmi jó Torrent programot a telóra és Magyar-Angol Angol-Magyar szótárat vagy fordítógépet amin szöveget lehet fordítani?
-
Lee-der
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki sajat kepet kesziteni egy invisible shield-es omniarol?
Gondolkodom rajta, de elotte szeretnem megnezni, hogy mennyire "lathatatlan"... -
Zsu4
tag
válasz
Viktor0610 #1822 üzenetére
Legyen igazad! Remélem valami történik holnap mert kb. 2 napot volt nálam a telefon a közel 2 hét alatt.
Lehet levetem női mivoltom és borogatok -
-
Zsu4
tag
válasz
Viktor0610 #1820 üzenetére
Most írtam nekik egy dörgedelmes mailt. Holnapi napon harmadszorra viszem vissza.
Az nem lesz gond, hogy Én csináltam meg a legújabb frissítést és magyar nyelvet is tettem rá?
Minden megy az alább leírtakon kívül. -
-
Zsu4
tag
válasz
Viktor0610 #1817 üzenetére
Ez az egész már tök fura, samsung garanciát emlegettek ma is 2 évet állítólag ott frissítették, garancia papír holnap kézben. Cserélni egyáltalán nem akarják, mit tudok tenni?
Már kezd tele lenni a nem létőző........... -
-
Skynet258
veterán
A kamerád adatlapja szerint van kézi élességállítás, méghozzá 5 fokozatban, kérlek használd, mert megkönnyítenéd a dolgunkat esetleg
Másrészről vidd vissza, mutasd meg nekik, hogy mi a gond, biztos ott is van Wi-Fi, próbáljanak már rácsatlakozni. Ha nem megy, akkor ne hagyd ennyiben, vissza a lóvé... Legalábbis én ezt tenném.
-
Zsu4
tag
válasz
Viktor0610 #1814 üzenetére
Igen így van. Ma hoztam el ott épen volt rajta valami a rom frissítést én csináltam ma, de előtte már semmi nem ment itthon!
Szerinted maga a telefon rossz?? -
-
Zsu4
tag
válasz
Viktor0610 #1807 üzenetére
Nem megy tök béna vagyok
-
Skynet258
veterán
A makrót is bekapcsolhattad volna a fényképezőn, hogy lássunk is valamit
Ha jól veszem ki, akkor ez akkor jön be, amikor rákattolsz egy Wi-Fi-re, és a legördülő menünél tényleg nem látok nálad semmit.
Nálam: Csatlakozás - Az Internet és - Munkahely van.
Nem is enged a 'Tovább'-ra kattintani? -
-
phenom
csendes tag
Üdv!
A következő a helyzet. El szeretném indítani a fényképezőt, de kiírja, hogy nincs elegendő memória, zárjak be minden futó alkalmazást.
Már minden alkalmazást bezártam, a feladatkezelőben sincs semmi, mégse indítja a fényképezőt.
valakinek valami megoldás. Fontos lenne, mert szétvág az ideg.
-
Pfff.
Másold fel a gépre, majd telepítsd fel.
Indítsd el, majd navigálj a részre, amit le szeretnél "fényképezni".
Válts vissza a programra, majd kattints a Capture gombra
Miután elkészült a kép, elvileg a My Documents mappába teszi, mentsd le számítógépre, majd az új funkciónk segítségével töltsd fel ide, egy új hozzászólásba. -
Skynet258
veterán
Ha Viktor verzióját akarod feltenni, akkor másold a gépre a cab file-t, majd katt rá, és elindul a telepítő (mármint a telefonon). Ezenkívül ha összekötöd a számítógépeddel, akkor onnan is tudod telepíteni Active Sync-en keresztül, de ehhez ne a cab kiterjesztésűt töltsd le, hanem az exe-t. Indítod a sz. gépen, így telepíti magát a telóra.
Az én verziómnál nincs exe, csak cab, a fenti módszer érvényes arra is.
-
Zsu4
tag
válasz
Viktor0610 #1803 üzenetére
Köszi letöltöttem, hogyan tovább? Tényleg béna vagyok
-
Skynet258
veterán
Csinálhatod a Pocket Screen nevű programmal, vagy fényképezőgéppel is akár
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest