Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
troooger
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetek kellene.
Megtalálta az Omniám az itthoni wifi hálózatot, de sem az IE, sem pedig az Opera nem akar vele működni, midig a GPRS kapcsolatot akarják használni. Megtudnátok mondani mit kell beállítani, hogy wifivel tudjak nezetni?Előre is köszi!
Sziasztok!
-
Dada(SzB)
tag
Hali
Némi segitségre lenne szükségem:
Mobile Shell nél megoldató, hogy az alarm okat ne a Settings/System/ClockandAlarms -ból szedje, hanem a Programs/Clock tól? (ami ugye sokkal jobban kezelhető...)
Más téma:
Ilyen övre húzható bőr tokot lehet valahol olyat találni, amibe bele lehet rakni külön a pálcikáját?
Előre is köszi!
-
erdoke
titán
Örülök, hogy nem a nehézségeket hangsúlyozod, hanem magabiztos vagy, hogy felülkerekedsz a vindózon.
Nem nagy ördöngősség, de kétségtelenül megszokást igényel.A gyári lejátszó nem tud Ac3-as hangot, ahhoz másikat kell használnod. Az i900.eoldal.hu-n megtalálod a megfelelő verziójú TCPMP és a hozzá való kodekek linkjeit.
Nem tudom, melyik virtuális billentyűt használod, de a Samsung Keyboard fektetve, a Samsung Keypad pedig állítva elég jól használható:
-
Skynet258
veterán
Az, hogy ujjal melléütsz, az oké. De cerkával nem szabadna! Kalibráld újra, mert ott nem ok valami, egy tipp: amikor a célkeresztet kell tapicskolni, cerkával csináld, ne ujjal, és a célkereszt közepét tartsd lenyomva. Nekem így tökéletesen pontos lett. Amikor ujjal csináltam, akkor kevésbé. Sok sikert!
-
Gulyo
tag
Sziasztok !
1 napos a telóm és írnék pár szót róla, de előre mondom hogy az első WM-es telóm ( LÁMA vagyok, szóval így kezeljétek a témát ...
Elsőként a külső : nagyon elegáns vékony (!) telefon viszont nekem a hátlap kicsit gagyi a műanyagjával ( gondolom a súly miatt választották ) .
Kijelző : nagy méretű, szép képe van, de azt nem mondanám hogy túlságosan éles ... kicsit jobbra számítottam de ez más kérdés ... de tényleg jó ( nem közepes vagy sz*r )
A kijelző természetesen gyűjti az ujjlenyomatokat de ez az érintőképernyő velejárója.
Használat : bekapcsolás gyors, nekem a gyári feltöltött akuval kb 6 órát bírta, most fullra töltöttem. Igo szépen felment rá és látja is a holdakat szépen.
Az érintő képernyővel a viszonyom felemás : lehet hogy bennem van a hiba de hol reagál hol meg nem ( bekalibráltam ). Majd megszokom.
A virtuális bill számomra használhatatlan. Ujjal esélytelen de a cerkával is mindig (!) melléüt !!!
Nem értem ... majd szerzek egy nagyobb billt, biztos van.
A PC-vel szépen kommunikál, a másolás gyors rá. AVI-t próbáltam lejátszani vele ... a kép szép éles, hang nincs, biztos valamit még kell állítanom.
Zenelejátszó jó, hangja szép, rádió is szépen szól.
Tettem fel rá új témákat, kezdő létemre simán ment
Nekem ez a teló tökéletes társ csak még tanulnom kell mert nagyon sokat tud csak ki kell tudni aknázni
Üdv : Gulyó
Bocs a nem szakszerű "review"-ért -
kovinak
csendes tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy az Omniát hol tudnám egy kicsit kipróbálni, nyomkodni?
(MM, EW, Saturn... stb)Előre is köszi...
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Írtam az Omnia cikkéhez tartozó topicba is, de gondoltam itt is megkérdem, h jo választ kapjak...
Valahogy nem lehet megoldani, hogy szerkeszteni is lehessen Powerpoint doksit???
Gyári progi, vagy valami más?? -
duli
tag
Fólia ügy akit érdekel.
Akinek van bűnügyi technikus ismerőse , kérjen tőle Instant lifters ujjnyomfólit 5 X 10 cm pont a méret . Ez nekem tökéletesen bejött. A tetejét a hajlatoknál és a hangszóró résznél kell csak méretre igazítani , de kis odafigyeléssel megoldhaó( szike, olló )
-
AS
félisten
Egy kis érdekesség: link
-
maru
aktív tag
válasz
atideath #680 üzenetére
A T9-t samsung billentyűzeten a "xt9" gombbal lehet kikapcsol. /Én nagyon jól tudom használni ezt a bill. főleg a geddonhun blogjában linkelt magyar ékezetes lappal.
A Rom frissítéssel még nincsenek tapasztalatok. A i900.eoldal.hu - n éppen vállalkozó kedvű emberkét keresnek ennek kipróbálására.
A S2U2-t nem használom azzal kapcsoltban nem tudok nyilatkozni. Majd jön valaki aki használja.
-
atideath
tag
Sziasztok. 2 napja vagyok Omnia tulaj. Van egy pár dolog amit még nemtudtam megoldani valaki pls segítsen mert idegbajt kapok!
Első. Ceruza nélkül SMS-t szeretnék írni. Felraktam full screen keyboardot de az valamiért nem indult el. A samsung bill jólenne csak hogy lehet a T9-et kikapcsolni? Egyszerűen az agyamra megy a T9. Valaki segítsen kérem!
Másik problémám a Mobile Shell és a S2U2 alkalmazás együttes használatával van. Ha megy a Mobile shell és a keylock bekapcsol akkor minden tökéletes. Ha felélesztem a készüléket és elhúzom a csúszkát tökéletesen megy a készülék, viszont ha készenléti állapotban hívást kapok azonnal kifagy minden. Csak a reset oldja meg a problémát. Valakinek ilyen baja nincs? Segítsetek mit kellene csinálni?
Másik dolog. ROM Frissítés ugyanúgy működik akkoris ha Pannonos a telefon? Valaki ebben írhatna bővebb felvilágosítást. Köszönöm a segítséget.
-
AS
félisten
Nem tudom hogy vagytok l vele , de én már nem használom a ceruzát, csak ujjamat és a Optikai egeret ami nagyon jó
Optikai egér még azért is jó mert nem lesz zsíros a kijelző -
outsiders
aktív tag
olvasd el geddonhun blogját, ott benne van ha jol emlékszem, melyik hangot kell lecserélni, ha mást akarsz a gyári indítási és kikapcsolási hangnak.
Amugy tényleg kevesebb országtérkép van a T-s Igo-hoz? Mert a T oldalán azt írják, ami a pannonhoz is van( 15db asszem). Holnap kiderül, mivel az enyém is otthon csücsül már, várva, hogy holnap hazamenjek érte -
blueye
veterán
Valakinek sikerült már a be ill. kikapcsolásnál elhangzó "fülsértő" t-mobile-os indítást kiszednie?
ha igen, hogyan? -
erdoke
titán
válasz
drhuszarka #667 üzenetére
Ha nincs külső, bluetoothos GPS vevőd, akkor az External GPS-hez nem kell nyúlnod, mert az külső GPS vevő beállításainak van!
Elvileg az egyéb hardveres beállítások is jók alapból, inkább keress nyílt teret, és engedélyezd az Advanced GPS-t. -
Jhony5
csendes tag
Sziasztok barátom vett egy ilyen kütyüt és nem tud rajta Traviánozni az oldalt meg nyitja de építkezni nem tud .elötte N95 volt neki azon simán ment a travi .
Elöre is kösz a segítséget -
Onion
csendes tag
Próbálta már valaki a skypot? /mármint a telefonon/
Ha én beszélek valakivel akkor én hallom őt, de ő engem nem sajnos
Viszont csetelni lehet vele -
blueye
veterán
Használja itt vki a t-zones wapsms-t?
Omnián nem akar múködni. Ötlet? -
Gulyo
tag
Holnap meglesz
és rendeltem hozzá egy tokot is 15 UKP-ért innen [link] ( alles zusammen )
-
maru
aktív tag
válasz
drhuszarka #656 üzenetére
A programoknál: COM3
-
drhuszarka
csendes tag
Sziasztok!
Végignéztem az egész topicot de nem találom a választ arra a kérdésre, hogy igo8-hoz az external gps-nél mit állítsak be, hogy működjön?
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az audiofájlokat milyen minőségben játsza le (azt hallottam, hogy a fülese elég gyenge minőségű, és a hangerőt 5 fokozatban lehet állítani, és ez elég zavaró).
Régóta vártam az Omnia-ra, de fontos lennének ezek az infok, mert elég sok mp3-at hallgatnék rajta.Üdv.
-
Attila04
tag
Találtam InvisibleShield-et Omniára magyar cégnél, ingyenes házhozszállítással egész MO területén. Az egész készülékre 4400 HUF az ára. Ma rendeltem meg, remélem nem lesz gubanc. A cég honlapja: http://www.ivsnet.eu
-
-
-
necroman
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen gépet a pannonnál. A diszpécser kislány semmit nem tudott elmondani, azt ajánlotta, hogy olvassam el a kezelési útmutatót...
Namármost, nagyjából beállítgattam mindent, de az iGo nem fut. A kártyán megvan, de nem tudom, hogyan kell futtatni. Hogyan kell (ha kell) telepíteni.
Valaki segítene? -
No.01
addikt
Ez nagyon jo!
PyroS:
Sajna gyari autos tarto egyenlore meg nincs (kerdeztem Samsungot) de elobb utobb beszerezheto lesz csak idopontot nem tudnak mondani!
Aki tokon gondolkodik varjon meg egy picit reven a Speedshopba lesz kifejezetten i900-hoz valo Brando tok. Igaz kicsit huzos....
-
Konafan
csendes tag
Valakinek van valami tudomása arról, hogy lehet-e már kapni azt a tokot hozzá, amiben van egy Stylus?? Na meg autós tartót árulnak már hozzá? Samsung márkaboltban árulnak ilyeneket?
-
Konafan
csendes tag
Bocsi későn kapcsoltam lejárt már az időkeret!!!
Szóval még egy kérdés!!
Megoldható valahogyan hogy mikor hallgatom a zenét pl: Cora player -rel akkor a képernyőt teljesen kikapcsoljam, és fusson tovább a zene?? Mert ha a bekapcsológombot megnyomom egyszer, akkor a kijelzővel együtt megszűnik a zenelejátszás is!!! Nem túl energiatakarékos megoldás Samu bácsitól!!! -
Konafan
csendes tag
Sziasztok!!
Segítség kéne abban, hogy honnan tudom letölteni az Omniára való Flash lite playert??? Ja és melyik a jó rá?? Mert egyszer felraktam a 3-ast és utánna jött egy kellemes HR.!!!!
Vagy lehet az volt a gond,hogy az Opera böngészőjével töltöttem le és utánna telepítettem??
Linket szivesen fogadok!! Köszi!!!Ja és az S2P médialejátszóban van Equaliser???
+még valami valakinek van vmi ötlete, hogy mi a rákért nem tud msn-re fellépni?? Mindíg azt írja ki hogy a felhasználó név vagy jelszó nem jó!!! De jóó, ráadásul még külön új ID.-t is csináltam hogy megpróbálom azzal hátha én vagyok kuka, de azzal sem jó!! Rendesen tudok netezni is és mikor bejelentkeznék kapcsolódik a netre is!!
Nem lehet hogy az msn-ben van olyan beállítás hogy mobilról vagy egyéb külső helyről ne tudjak belépni?? Vagy vmi hasonló baromság??
-
marci3
tag
válasz
oroshazicsaj #637 üzenetére
pocket weather
-
oroshazicsaj
csendes tag
Valaki!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan időjárásos izé mizét hogy kell csinálni?
Mik a feltételei? Kell hozzá külön program, vagy benne van a telefonba, -
Gulyo
tag
Holnap rendelem meg ... vagy várjak inkább mostmár az i8510-re ...
-
LS_Dani
csendes tag
Képzeljétek el, nekem az Omniám ugy állította be magát, hogy ha böngészek akkor az iPhosh oldalakat egyáltalán nem, vagy ha mégis csak ugy jeleniti meg a képeit, hogy apro porszem miniatürök.......
-
erdoke
titán
Nézd, az ikonokat nem én gyártom, lszi fáradj az illetékes szoftver fejlesztőjéhez. Meg tudnám őket változtatni akár saját gyártmányúra is, de se időm, se kedvem hozzá. Őszintén megmondva még igényem is alig-alig. Ha szeretnél, gyártok iPhone-szerű skint iPhone ikonokkal, de nekem kevésbé használható lenne, tehát szigorúan csak kísérleti jelleggel.
A seprű a pmClean nevű kis ingyenes alkalmazás ikonja, az alábbi képről kiderül, mire jó:
Katt ideHarag természetesen nincs, bár nem vágom, mi volt a szándékod.
-
LS_Dani
csendes tag
A GPS-vevőben integráltak TMC-vevőt is?
-
marci3
tag
nekem ilyen giccses a todayem, de tök jól tudom használni.
-
Valverde
csendes tag
Sziasztok!
megtamadtak egy par napja es elloptak az omniamat, volt rajta biztositast kaptam egy ujat, de nem is ez a lenyeg. Lehet hulye kerdes de ugy gondolom valahogyan biztos meglehetne oldani azt hogy ha kovetkezo alkalommal ellopjak vagy elhagyom a telomat meg lehessen talalni, valamilyen jelent kuldjon magarol akkor is ha a simkartyat kiveszik belole. ez szerintetek lehetseges? mondjuk vhogy a gpsen keresztul vagy akarhogy. sajnos Londonban lakok es nagy a bunozes ezert szeretnem vhogy megcsinalni ezt. Lehet lehetetlen de megkerdezem azert. ha valaki tud valamit lecci irjon.koszi
David
-
2T
tag
Csak érdeklődésképp, a seprűikon mire való? Megnyomod és kitakarít?
Én nem akartam flémelmi meg gyártói hitvitát szítani, csak hangot adtam elkeseredésemnek ami a jelenlegi hazai vizuális kultúrát illeti.
Ja az oszlop abban az értelemben ahogy én használtam: olyan sor ami föggőleges. Azt hittem ez egyértelmű
Remélem nincs harag.. -
Attila04
tag
-
Skynet258
veterán
Minden attól függ, hogy neked mi számít negatívumnak
Nagy többségünk - szerintem itt mindenki - meg van vele elégedve.
Attila04: Fel kell hozzá tenni valami GPSGate, vagy milyen nevű progit asszem - múltkor mintha ezt olvastam volna valahol.
Majd megkeresem neked, csak most megyek melózni. Majd ott lesz elég időm
. Feltéve, ha addig valaki meg nem mondja a tutit
-
Attila04
tag
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy használta-e valaki már a Russa nevű programot mondjuk geocachinghez? Hétvégén tettem egy próbát, de alig talált műholdat, és amikor megtalálta, akkor is csak 5-10 mp-ig látta, aztán elvesztette a jelet. Ugyan arról a helyről iGO 8 tökéletesen ment, erős műholdjellel.
-
divot
veterán
Kezd összeomlani az M600i-m, nemhiába, két éves, ugye ilynkor jár le a hűségnyilatkozat...
Szóval kerestem az utódot, de nem igazán találtam eddig, az Omina viszont így elméletben tetszik. Van valami, amivel le tudtok beszélni a megvásárlásáról?
-
erdoke
titán
válasz
Skynet258 #605 üzenetére
Na de hol használod gyakran a hagyományos gördítősávot? Egyedül az üzeneteknél. Mindig az emiljeidet és SMS-eidet mutatod másnak, hogy ennyire fontos, hogyan néz ki?
Az enyémre reagált, azt hittem, van összefüggés. Én nem a szépsége miatt linkeltem be, hanem hogy mennyire másként rendezkedtünk be a Home screenen. Ehhez képest jött az ikonokkal meg a gördítősávval. Szerinted ez nem kötözködés? Még ha jogos is a gördítősáv külleme (ami engem abszolút nem izgat), akkor is ugyanolyan fölösleges flémkeltés ezzel itt és így előhozakodni, mint ha a szifon topikban a zenelejátszó screenshotjára a BT korlátozottságával vagy a navigációs programok hiányával válaszolni. -
Onion
csendes tag
Csak nekem működik szarul a Wlan , vagy más is szenved vele? Fél percenként bontja a kapcsolatot, egyszerűen így használhatatlan
-
Skynet258
veterán
Szerintem ezt most túlreagáltad, legalábbis én semmi sértőt vagy kötözködőt nem láttam 2T hsz-ében... A gördítősávot például csak úgy általánosságba írta, és igaza is van, elég gagyin néz ki - mielőtt nekem is nekem esel, nem, nem azért, mert a te képeden látható gördítősáv, hanem amúgy.
-
LS_Dani
csendes tag
Erdőke! Ez talált. Szép munka! Engem érdekelne ez a dolog amit csináltál rajta. Én is munkára használom és érdekelnek mindig az új ötletek. Amennyiben gondolod és a sok munkát amit belefektettél a készülékedbe kész vagy megosztani velünk is, én személyszerint örömmel venném. Előre is köszönöm!
-
erdoke
titán
Hol látsz te gördítősávot? És oszlopokat?
Én így szeretem, te meg úgy, ahogy Steve Jobs. Ez közöttünk a különbség.Nagy ívben xarok rá, hogy milyen az ikon (pedig akár szifonra is át tudom állítani). Na meg az, hogy én munkára használom a készüléket, első a produktivitás, és alapvetően ez határozza meg a menü kialakítását. Naponta akár több órát telefonálok, több tucat mailt küldök/fogadok róla, nem az isiben mutogatom a jófej osztálytársaimnak.
Egyébként (ha tudnád, mi az, akkor látnád) van fent nálam egy gombnyomásnyira másik shell, és igénytől függően használom a kettőt. Az talán bejönne neked is, mert kevésbé testreszabható, viszont lényegesen csicsásabb, és a haverok is jobban hümmögnek, hogy milyen jó telefont vett apuci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest