Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Az újabb szolgáltatós készülékeken csak 7 ország van. Újabb független készülékekről nincs információm, az enyém "első szériás" (október 1.), és ezen 15 ország van.
kelly7,
Lszi hanyagoljuk a témában az iGO 2006 Plust, mert nem jött ki mikroSD kártyán, így az Omniára legálisan nem is telepíthető. Ahogy tapasztalod, nem is támogatja a WQVGA felbontást, nálad is QVGA-ban fut. -
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Az lenne a problémám ezzel a telóval kapcsolatban,hogy fent van rajta az IGO2006,és indítás után a kijelzőn mikor elindul az IGO,kihagy egy kb2 cm-es részt és ott nem jelenít meg semmit sem.Azt mondták,hogy skint kell cserélni,de azt hogy kell,és honnan tudom letölteni?
-
Gulyo
tag
Most én vagyok idióta vagy az igo-ban tényleg csak 7 ország van ( Mo-gal együtt ) ???????
-
silentkiller
senior tag
Az akksi dologhoz kapcsolódóan, valóban, egyre jobban bírja az akkumlátor. Normál használat (értsd nincs wifi és gps használat) mellett, 3G kikapcsolva, háttérvilágítás automatán, kijelző standy üzemmódba lekapcsolva, éjszaka telefon modul lelőve: vasárnap este töltöttem és ma reggel (szerda) 60%-on van, ami szerintem nagyon jó...
-
tubi8
csendes tag
válasz
silentkiller #1478 üzenetére
sunnysoft os honlapon lévő honosítás nem tökéletes próbáltam.
-
outsiders
aktív tag
a vörösök raktak bele vodás ki és bejelentkezőt, ill. a forgatási animációkat lekorlátozták(giroszkóp), hozták a szokásos formájukat(csak ők csinálták ezt). Hagyd ki csak a T-t, végülis ők "csak" a szervizükben sokkal jobbak a másik kettőnél..
ui. a lehurrogót két r-rel kell írni nem?
-
juno_
csendes tag
válasz
Nescafé #1481 üzenetére
A Pannon-nál voltam ezt írom le, íme:
-személyi ig.
-adókártya
-legutolsó közüzemi számla+a befizetésről szóló csekk (a hitelfelvevő nevére és címére szóló) vagy előfizetői mobil számla
-2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat, melyen szerepel a munkabért átutaló munkaadó neve, igazolván a jövedelmet, ha ez nincs akkor munkáltatói igazolást kell kérni -
juno_
csendes tag
Még egy kérdés:
megtudtam /és köszönöm/, hogy a Vodafone kivett dolgokat az Omniából. Mik ezek és mennyire érintik hátrányosan ezen történések a Vodafone-os tulajokat?Köszi a nem lehurogó válaszokat!
-
juno_
csendes tag
Sziasztok!
Eldöntöttem, hogy melyik szolgáltató cégnél fogom megvenni a telót. Választásom a PANNON-ra esett, mivel ezt tűnt számomra a legkedvezőbb feltétellel rendelkező megoldásnak. A VODAFONE-on vaciláltam még, de rájöttem, hogy 2 évig kellene fizetnem az Európa tarifa összegét (kb 5200 Ft), míg a PANNON-nál mésfél év után a havonta fizetendő 6800 Ft (havi pannon 60+részletösszeg) után már csak a 2000 Ft-nak megfelelő pannon 60 tarifa megfizetése maradna.
Előzményként még annyi, hogy kezdetnek a PANNON-nál 19.000 Ft-ot kell befizetni,
a VODAFONE-nál kezdetnek pedig 29.000 Ft-ot kell, magyarán ennyi összegért vihető el.
A T-Mobile-t szándékosan hagytam ki...Részetekről valami meglátás, kritika ezzel kapcsolatban???
Még valami:
mivel oly sok mindent hallok,olvasok az aksi(k) töltésével kapcsolatban, ezért nagyon nagy szükségem volna a Tőletek származó őszinte segítségre az aksi töltésére vonatkozóan!
Első töltés, le kell-e meríteni teljesen, nem szabad hagyni lemerülni (nem használ neki), stb,stb...)Köszi előre is a gyors és hasznos választ,válaszokat!
-
symbol
csendes tag
válasz
SeatZola #1463 üzenetére
csak azért oldottam meg nem legálisan mert csak ki szeretném próbálni...elég sokszor láttam az IGO-t használatban de nem győzött meg miért kell nekem ilyen...ha már a telom tudja kipróbálnám...de ezért nem fogok 50-100 ezret kiadni hogy utána a kukába dobjam ha nem tetszik...
de már megoldottam a problémámat...
lehet hogy sok legális progid van , de biztos találnék Nálad másolt zenei CD-t és/vagy DVD-t ...az is hasonló kis bűn...
ne legyél álszent...nem hiszem el.. -
silentkiller
senior tag
Nem kell kétségbe esni, olyan, hogy magyar ROM senkinek sincs - legalábbis tudomásom szerint. Én hivatalos magyar garanciás i900-at vettem, hivatalos forrásból, mégis a magyaritás egy pici programocska ami az első bekapcsolás után települ (SunnySoft InterWrite). Vagyis, minden rendben van azzal, hogy angol nyelvű a cuccod. Két követendő példa lehet:
1. Megkeresed magadnak a neten a SunnySoft-ot és feltelepited, esetleg megveszed
2. Beviszed [ide] és egy jelképes összegért megcsinálják neked az 1. pontot -
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #1476 üzenetére
Azt írja, hogy 2 év Samsung garancia van hozzá. Márpedig az valószínűleg egy másik EU-s országból származik. Talán olasz.
-
-
Gulyo
tag
Olvastátok az "új" Omniát 800x480-as kijelzővel ...
[link] biztos nem gáz ...
-
steffy75
csendes tag
válasz
SeatZola #1425 üzenetére
Bocsánat, hogy közbeszólok. A Pannonos témáról nem tudok semmit, de a vodánál a következő a helyzet, és ezt minden kérdésre válaszolom:
Az Európa tarifa D kategóriás. 1 évig nem módosíthatsz tarifacsomagot. Az előfizetése 5325 Ft. a 2250,- Ft-os opciós díj nem lebeszélhető, a többi igen. A telefon ára: 29900.- és ez nem kezdőbefizetés, hanem a valós ára. Erre jön rá az a havi 2250, DE csak 1 évig, mert utána módosíthatsz tarifacsomagot, akármilyenre. A legalacsonyabb jelenleg az 1750.-Ftos, amit le is beszélhetsz. Amúgy, ha részletre akarsz telefont a vodánál, nincs kezdőbefizetés. Azért jobb az Európa, mert kvázi kamatmentes hitel...Én mindenképp a vodát ajánlom mindenkinek, akinek az ár a lényeg. Igaz, a voda belenyúlt a telefon progijába, kitörölt pár dolgot, de erről fentebb lehet olvasni.
-
Zsu4
tag
-
Zsu4
tag
válasz
Skynet258 #1427 üzenetére
Köszönöm a választ
Túl vagyok a szoftver frissítésen, természetesen eredeti angolt kaptam magyarítás semmi rajta.
Úgy tűnik a szoftver volt hibás,most majdnem tökéletesen működik. Azért majdnem mert a saját ruteremre jelszóval nem tudok felcsatlakozni. A környéken valakinek van arra simán felmegy. Itt már könnyen lehet, hogy Én nem állítok be jól valamit hiányos angol tudásomnak köszönhetően. Továbbra is érdekel, hogy feltudom e rá tenni a magyarítást, ha igen milyen módon.
Hálás köszönet a segítségért. (Nagyon hasznos minden ami it elhangzik) -
-
SeatZola
őstag
Nem tudja valaki, hogy holnap lesz-e már a T-nél megint? Nov.5-re ígérték...
-
marci3
tag
válasz
Viktor0610 #1460 üzenetére
nem egészen, mert easyhelperben pl ki tudod menteni összes smst külön txt fájlba is.
-
-
Wallandt
tag
válasz
Viktor0610 #1455 üzenetére
Igen, kipróbáltam és valószínűleg meg is csinálta a feladatot, de a .pib kiterjesztésű file-ba nem lehet belenézni. Azért, köszönöm.
-
marci3
tag
válasz
Viktor0610 #1455 üzenetére
csak, ha visszaolvasnád, akkor látnád, hogy a pimbackup saját formátumja nem jó neki.
-
Wallandt
tag
válasz
silentkiller #1443 üzenetére
Sziasztok! Telepítettem én is a progit "easyhelper contact+sms backup", de nekem nem menti ki az összes kapcsolatot csak 5 név szerepel a txt-ben. Mit ronthattam el? Esetleg mégsem free a progi?
-
symbol
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1446 üzenetére
Szia,
Nem olvastam...akkor bocsi a kérdésért...
gratulálok a fórumhoz...nagyon jó..
üdv
sym -
troooger
csendes tag
Sziasztok!
Én is megrendeltem már vagy 2-3 hete a védő fóliát, de eddig csak hitegedtek azt sehol semmi. Bár mára is ígérték, de eddig nem jött!Más: Megtudnátok mondani, hogy lehet kártya nélkül elindítani az iGo-t?
-
janezka
csendes tag
Hali!
Megmondaná nekem valaki, hogy miért nem tudom összehozni a gépem a telóval?
Active sync fent van, mégsem találja a pc az omniát usb-n keresztül.
köszi -
Igen...
Azért, mert ha tényleg olvastál volna alapelveket (
), mielőtt regisztráltál, nem kérdeztél volna ilyet...
-
iwu
addikt
sziasztok!
lenne egy kérdésem. az internet explorer kiírja, hogy az ön böngészője nem támogatja a java kisalkalmazásokat.
lehet ezt okosan megoldani, mert minden alkalommal bepötyögni macerás...ÜDw:iwu
-
Skynet258
veterán
Srácok, ma is rájöttem valamire
Múltkor ugye írtam, hogy Bluetooth-on keresztül is lehet netezni (tehát BT--->pc vagy notebook, ami kapcsolódik a netre). Ezzel csak annyi volt a gond, hogy egyedül az opera használta, ha Internet Explorert, MSN-t indítottam, akkor azok nem érzékelték, hogy ők is szívhatnák a netet ily módon.
Na, ma addig nyomkorásztam, amíg bekapcsoltam a Bluetooth PAN nevezetű feature-t. Útvonal: Programok---> Internetmegosztás---> a PC-s kapcsolat fülnél pedig átállítani USB-ről a fentire.
Eredmény: megy minden, ami netet igényel, IE is, a Messengerre is felléptem, letöltötte a maileket a LIVE fiókból... szerintem így már bármi tud netet kapni BT-n keresztül, ami igényli.
Természetesen egyéb aktív kapcsolat nem volt, se 3G, se semmi. Kipróbáltam azért kikapcsolt GSM mellett is, tehát telefonos funkciók nem voltak elérhetőek, így is simán ment.Ergo megoldódott a múltkori problem, én mindenesetre örülök
-
phenom
csendes tag
A 1430-ra van valakinek válasza?
-
Attila04
tag
Nekem is ma kellett volna megjönnie az InvisibleShieldnek, ez volt a harmadik időpont. Választ nem kaptam e-mailre, a vendégkönyvük meg teljesen elromlott, szóval remélem nekem is megjön szerdán, mert október 14-én rendeltem meg.
Az USA-ból már kétszer megjött volna 500 Ft-al drágábban... de mostmár megvárom! -
ZFD
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valakinek megjött-e már az INVISIBLE SHIELD fóliája, mert nekem már ma kellett volna és még mindig nincs róla semmi hír
-
Uzmany
őstag
Tudtok valamit az Omnia új változatáról? Pontosabban a kijelző tekintetében. Tudom, hogy 480x800 felbontású, de mást nem.
-
marci3
tag
válasz
silentkiller #1429 üzenetére
easyhelper contact+sms backup
-
erdoke
titán
válasz
silentkiller #1429 üzenetére
PIMBackup, azzal vissza is tudod állítani. Hab a tortán, hogy ingyenes. Hátránya (?), hogy saját formátumba dolgozik.
-
phenom
csendes tag
Üdv!
Nekem az van a wifivel, hogy fellép vele a netre, utána pedig a gprs is kapcsolódik. Ez miért van? A gprs-t hol tudom kikapcsolni?
Nektek megjelenik a képernyő tetején a blúcucc ikonja ha aktív? Nekem nem. Ez miért van?
-
silentkiller
senior tag
Ti milyen programmal archiváljátok/exportáljátok ki az üzeneteiteket? Valahogy ez a téma még nem merült fel, ha jól emlékszem. Van valami jó kis program, amivel - mondjuk - TXT-be lehet exportálni az üzeneteket? (az XLS-es programok a magyar ékezetek miatt nem működtek)
-
erdoke
titán
Ha eredetileg magyar ROM-os volt a készüléked, akkor a Windows könyvtárból lementhetted volna magyartás telepítőjét. Habár nem hiszem, hogy hazai Samsung garos lenne a készülék, mert akkor nem a boltban frissítenék a szoftvert.
Valami a bolti buhera miatt állítódott el, talán egy HR is megoldotta volna. -
Skynet258
veterán
Hm, ha ez így történt ahogy leírod, és helyesen látom magam előtt a szituációt, akkor igencsak hibás a szoftvered
Bár ilyenről még nem hallottam egyik neten lévő i900 topikban sem...
Hol vetted a telefont, szolgáltatónál? Hova vitted vissza frissíteni? A magyar menü egyébként nem "butítja le" a telefont, ez baromság. Helyenként valóban számolnak be arról, hogy a magyarítás nélkül kissé gördülékenyebb a dolog, ez valóban így lehet, hisz a magyarítás egy program, ami bizony erőforrást használ. Ezenkívül eléggé beintegrálódik a WM-be, tehát valóban okozhat némi lassulást. Butulást azonban semmiképpen, legalábbis normális esetben.
Igazából tippem sincs, mi lehet, megmondom őszintén, inkább felhasználói hibára gyanakszom, semmint szoftveresre (ezt ne vedd magadra, szimplán csak ez a gyakoribb felállás).
A magyarítást elméletileg fel fogják tolni a telefonra a szoftverfrissítéssel együtt, legalábbis szerintem ez lenne a normális. -
SeatZola
őstag
A Pannon-nál a törlesztés a 4841Ft 18 hónapig fut, tehát 81138Ft+ a kezdő 19980=107118Ft. A Vodánál a 2250Ft 24 hónapig, tehát 54000+ a kezdő 29970=83970.
A T-nél 29970 a kezdő+ 12*5835=69240 az összesen 99210.
A T-nél van olyan csomagban is a teló, aminek 1690Ft a havidíja. -
juno_
csendes tag
Az előzőekben feltett kérdésemre vonatkozó válaszokat ezúton is köszönöm!
Más:
Mivel a "kispénzű" emberek is ilyen telóra vágynak, ezért a kérdésem az volna, hogy melyik megoldás tűnik pénzben is kedvezőbb megoldásnak:VODAFONE (Európa tarifa) összesen=5373 Ft (3123+2250Ft)
PANNON (Pannon 60 tarifa) havi díj+részlet összesen= 6821 Ft (1980+4841Ft)VODAFONE-nál 29.970 Ft kezdő befizetéssel elvihető
PANNON-nál 19.980 Ft kezdő befizetéssel elvihetőA KETTŐ változat közül melyik megoldást, tehát melyik szolgáltatót tanácsolnátok? Esetleg tapasztalt már valaki olyan dolgot valamelyik szolgáltatóval kapcsolatban, ami nem éppen nevezhető korrektnek?
Mindkét cég ugyanazokkal a kiegészítőkkel/hozzátartozókkal kínáljuk a készüléket?Mivel adok a véleményetekre, ezért kérem az őszinteséget.
Köszi!
-
symbol
csendes tag
Sziasztok!
Nem legális IGO8-m van..PDA-n működik ezerrel...miért nem működik Omnián? mit kell módosítanom?
Köszi..
Symbol
-
Zsu4
tag
válasz
Skynet258 #1410 üzenetére
Skynet258 arról lenne szó, hogy na kezdem az egészet elölről.........
Tehát:
Megvettem a telefont magyar nyelvvel felruházva. Próbáltam a wifi-t használni, de nem ment, láttam a jelet próbált is csatlakozni a jelszó és minden megadása után sikertelenül. Már az első lépésnél gond volt mivel elvileg választani kellett volna valamit a hálózat neve alatt. A legördülő menü üres volt, így nm volt mit kiválasztanom. Ennek ellenére tovább mentem ahogy kell, persze nem konektált.
Egy okos ember azt mondta állítsak vissza mindent a gyári beállításokra, a magyar menü állítólag lebutította a gépet. ???? Ezt ugyan nem értettem, de megcsináltam amit kellett. Mondanom sem kell azonnal angol lett és elsőre fel is ment a wifi-vel a netre. Használtam 2 órát utána újra az előző hibák jöttek. Jel van konektálás semmi. Ma visszavittem a boltba ahol szoftvert frissítenek,állítólag ez megoldja a gondot, de sajnos csak angol lesz.Van valami ötleted mi lehet ez a hiba és miért csinálj? Ha angol lesz hogyan tudom majd a magyarítást rátelepíteni?
Köszi a választ .
Zsu -
Gulyo
tag
Más! Ugye jól hallom hogy a gyári füles egy hulladék ?
... akarom mondani elég közepes ...
-
donyka
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem abban, hogy a pda programok(wm 6-os) elfutnak-e rajta?
Rendesen teljes kijelzőben megnyitja-e az alkazmazásokat?
Mert azt hallotam,hogy nem kedveli mindegyik programot alig futnak rajta.A kijelzőfelbontás miatt.
Tapasztalatai vannak vkinek?
Légyszi segítsetek! -
steffy75
csendes tag
válasz
Nescafé #1412 üzenetére
Én is 30 ezerért vettem a telót, de Európa előfizuval, aminek a havi díja kb. 5400. Ebből 3150 lebeszélhető, a másik fele opciós. Így olyan, mintha részletre vettem volna meg 57000.- ért. Nagyon nem akarták ajánlani ezt a lehetőséget, az üzletben teljesen hülyének néztek, hogy mi az, hogy lebeszélhetőőőő...ilyen nincs...meg stb. és mégis van...
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Mit kavarhattam el az ájgóban, hogy a cím / házszám beírásakor korábban megszokott nagy számbillentyűzet helyett egy sima billentyűzet van, betűkkel és számokkal???
-
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #1404 üzenetére
Nekem egyszer csinált hasonlót, mégpedig hogy a saját háttérképét mutatta bejövő hívás közben. Amikor rátettem az ujjam a csúszkára, rögtön átváltott a híváskezelő képernyőre.
-
Skynet258
veterán
Valószínűleg a videó szét lett darabolva 13 részre, ezt egy videóvágó progival tudnád egyesíteni. Az már kérdés, hogy nem értem, miért nézel 3gp formátumot, ha már divx-et is tudnál...
Zsu4: ööö, ez így most egy kicsit kevés, konkrétan hol szeretnéd látni ezt az "Internet" dolgot? Az, hogy nem működik a kapcsolat, mit takar? Látod a Wi-Fi jelét rendesen? Ha jelszavazva van, rendesen megadtad a telefonban?
Tehát írd egy kicsit körül, úgy könnyebb segíteni -
Zsu4
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem tudok wifin keresztül csatlakozni a nethez?
Már vissza állítottam az eredetire mindent és így sem megy.
Ahol látnom kellene az internet szót ott tök üres minden......
Valami ötlet miért van ez? -
Enjoy
addikt
válasz
#35692544 #1401 üzenetére
Érdekes a dolog.
Kiszedtem a korábbi 4 fájlt, kiszedtem a pipát az alap 4fájl read-only része elől, majd újra bemásoltam a módosított fájlokat, nyomtam egy SR-t, de semmi nem történt, aztán mégegyszer bemásoltam, felugrott a felűlírós ablak, felűlírtam, s most jó...
Valahogy megszűltem, s ez a lényeg.Köszi a helpet
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, letöltöttem egy filmet amely zip. Ez eddig világos.
De, ha kicsomagolom, akkor 13db 3gp kiterjesztésű filet kapok. Ezzel mit kell csinálnom?
Egyesitenem kell valahogy, avagy 13 részben kell megnéznem a filmet?
Illetve, hová kell tennem a filmeket?
Köszönöm a segitséget előre is. -
Gulyo
tag
Apropó kijelzö ... mennyi lehet egy ilyen kijelzö csere ... pl betörik, stb ... mivel érintős gondolom nem occsó ...
-
-
SonicVersus
tag
Erdoke neked erre van ötleted ? Esetleg találkoztál már ilyennel ? : " Akárhogy állítom a nyelvet ,vagy bármit az S2U2-n,ha hivnak bevibrál a S2U2 képe és a wm háttere keveredve és nemlátom ,h ki hiv ,de nem mindig ,nagyon rossz. Valaki találkozott már ezzel a problémával? "
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest