Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
klevente
tag
Csinálunk egy kinek mióta van meg az s2 "szavazást"? Nekem 2011. június 6. a körül lett meg
-
dancimanci07
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy:
Van egy samsung galaxy s2-es telefonom, 4.0.3-as ICS-el. Ezt szeretném frissíteni jelly bean-re, úgy, hogy a garancia megmaradjon(még van nem egészen 2 év). Olvastam, hogy, s miképp kell megcsinálni, ez nem okozna problémát. Az lenne a kérdésem, hogy a biztonsági mentést hogy tudnám megtenni a névjegyeknél, az smseknél, esetleg, hogy a programok is megmaradjanak, minden, ami a telefon memóriájában található, illetvve erre van-e lehetőség, alternatíva. Ezzel a művelettel nem vesztem el a garanciát? Tmobile-os a készülék, így mindig a beállítások, névjegy, szoftver frissítését ellenőriztem, de az ics után már nem ajánlott fel új update-et. Itt, avagy emailban fogadok tanácsokat, észrevételeket, hogy s miképp, mi a metódusa ennek az eljárásnak! Várom válaszotokat! Előre is nagyon szépen köszönöm!
Dani
-
Nimda
addikt
Hogy kell majd feltenni leakre?...wipe nélkül mehet majd?
-
Nimda
addikt
Vajon miben lesz más a hivatalos,mint a leak?
-
kungzi
veterán
válasz
laszlolczka #1781 üzenetére
ez egy forráskód, nem egy rom
ebből majd csinálnak romot nem sokára, de szerintem holnap már lesz hong-kongi verzió, amiből lesz független változat multi csc-vel
-
klevente
tag
Ha van itt egy ember aki tud superverda87-ül, az mondja már meg mi az a botkép?
-
Weeman1
veterán
Felraktam az Asnet Miui 2.12.7-et.
A témázgatást jól elcseszték sajna. -
zoleeno1
veterán
válasz
klevente #1765 üzenetére
vééégre, ideje már
mondjuk én teljesen jól elvagyok a leak-kel is, de azért a hivatalos mégis csak hivatalos.
"ofc there might be a slight delay due to last minutes bugs ironing but as i said month or so ago Samsung is very desperate to update as many devices as posible to JB before xmass - happy customer means returning customer" - ott a pont, az uccsó mondatban
-
[DE2JAY]
senior tag
ooojejejjeeee
-
TheBomberman
tag
HUTCHDB és kungzi
Köszi a válaszokat! Nem hogy nem megy vissza (bár nemtudom ez alatt mit értesz), csak úgy mondanám kisebb a felület, ahol érzékeli az érintést. Van rá gari, de hogy utánaolvastam írták páran, hogy egy firmware update segíthet a dolgon. Ha van ilyen lehetőség (mint ahogyan a kamera firmwaret is lehet), akkor azt melyik kóddal tudom elérni?
(gari van rá, de nem akarok rá várni, mert szükségem van rá vizsgaidőszakban... if you know what I mean
)
-
klevente
tag
HOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁ!!!!!!
[link]
Talán közel a vég??????!!!?? -
pvt.peter
őstag
Azt belehet vhogyan állítani, hogy adatforgalomnál egyéni intervellum legyen megadva?
Tehát mobilhálózat adatforgalmánál mindig elsejétől hó végéig van az intervallum, viszont wifis adatforgalomnál hol hónap közepétől, hol hónap elejétől mutatja az intervallumot. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Weeman1 #1732 üzenetére
tudod, hogy favorizáltam wajk műveit, és lehet, hogy minden működik, de lassabb....., és nem is kicsivel.
ez a hálózatdobálás csak és kizárólag az sms-ek elindításakor jelentkezik, néhány másodpercig.
a magyar nyelv.... hát igen lassan hozzászoktam, hogy a settings az beállítást jelenti, a wallpaper meg háttérképet, ja és just once az egyszeri-t....szóval nekem már fel sem tűnik, hogy angol
de hát ugye nem vagyunk egyformák. -
Weeman1
veterán
-
kungzi
veterán
hát igen, van egy-két érdekes admin, aki nem úgy ítélkezik sokszor, ahogy kellene, de emiatt nehogy már töröld magad
én tudomást sem veszek róla
én ebbe az évben 4szer kaptam úgy figyelmeztetést, hogy nem is tudok róla
egyéni arcképet akartam és ott mondják, hogy 4 figyelmeztetésem volt az évben, mondom ok
-
Rotate
veterán
rég írtam ide, nem is fogok többet
Csak elköszönni jöttem, kitiltottak megint 2 órára, egy baromság miatt, igazából régebben már figyelmeztetést is kaptam 2x is, mindkétszer olyan dologért ami rohadtul nem volt igazságos... meguntam a harcot a túlbuzgó modikkal, ha nem tiltanak ki addig végleg, a nap végén törlöm magam...
Viszlát, a segítségeket köszönöm utólag mindekinek
-
kungzi
veterán
válasz
TheBomberman #1727 üzenetére
nem megy az vissza kapacitív gomb? akkor az szerviz
(#1728) BoscoDave
JB Leak nem jó? Sokan itt azt használjuk mióta kijött, cm10 van még, de azt inkább hanyagoljad szerintem
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
TheBomberman #1727 üzenetére
szerintem szerviz!
ha nincs rá garancia, akkor keresd meg fagyalllo-t itt a ph-n, ő nagyon szakszerűen javít telefonokat! -
TheBomberman
tag
-
kecsetihunor
aktív tag
Megkaptam egy lepukkadt weboldalon az összes Wanam ROM-ot, és feldobtam a 10.9-et. Azt hiszem pont azt nem próbáltam, de az első hosszú estét 2%-al oldotta meg
Rég volt már ilyen, úgy h ment a wifi
Feldobtam a betterbatteryt, kipróbáltam sok 4.1.2-es ROM-ot, de mindig vagy a wlan_wake, vagy egy teljesen más tartotta ébren a telefont (4-5-6000x próbált csatlakozni) valamihez.
Pl. Tegnapi nap csak 32%-ot merült "valamitől". 12 órát volt deep sleepben és 7et 200MHz-en.
Megvárom a hivatalosat
-
vagyula
senior tag
válasz
HUTCHDB #1718 üzenetére
Hiányzik a miui,főleg a témázás,de mivel a 10.26-os miuitól felfelé elcseszték,így gyárira kényszerültem.
Nálam förtelem volt a legutolsó JB miui,egyszerűen használhatatlan.
Viszont a gyári atomstabil.
Sajnos csak az újabb verziójú romba (11.03) lehet az új magyar nyelvi pakkot rárakni,különben nem fog megfelelően működni. -
pvt.peter
őstag
vki [erre] esetleg tud vmi ötletet adni?
-
Kerio
őstag
Melyik 4.0.4 Stock ROM-ot ajánljátok? Látok valami Bosznia kiadást. Próbálta valaki?
-
chriss23
tag
Csak egy kis megjegyzés:
Az MC4 eszméletlen jól fut STOCK JB-n Philz kernellel! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Weeman1 #1710 üzenetére
akksi......., errol nincs viszonyitasi alapom, hiszen semmilyen mas romot nem hasznaltam mostanaban, csak ezt a miui-t.
reggeltol estig kibirja!magyar nyelv van, de megsincs.
valami hiba csuszott a forditasba, igy ujrainditasig jo, majd utana eltunik a statusbar.a masik hiba, hogy az sms kuldes lassu, tobbszor dobalja a halozatot, de kb. 15-20 mp. utan elkuldi.
csengohang egyszeri lejatszasa az utolso hiba amit en tapasztaltam, vagyis csak 1x csorog, aztan nem ismetli a hangot. ezt athidaltam azzal, hogy csinaltam, szerkesztettem egy hosszabb csengohangot.
en ajanlom!
(#1699) logarithm!
nekem a 7.27 van fent, ez kiraly! -
hi all
Valki tud segíteni abba, hogy a segélyhívot a kezdőképernyőről, mivel lehet eltüntetni? Egyáltalán el lehet...
-
warezxts
senior tag
Olyan problémám van (VK 6.3 Leaked JB), hogy ha valami képernyőt rányitna valamire akkor az nem ugrik előre...
Nah érthetőbben... pl SMS, előjön a billentyűzet, de ha másik billentyűzetre szeretnék váltani, és ezt kiválasztom, bedobná a beállításokat ahol ugye kiválaszthatom, de az sajnos csak egy pillanatra villan fel.
(maga a beállításokban külön persze be tudom). Találkoztam még ugyanezzel a problémával ugyanígy csak nem emlékszem pontosan éppen mi volt, de totál más menü volt.Mintha köze lenne ehhez a JB speckó dologhoz, amiről fogalmam nincs mi (multiwindow).
Van erről valami leírás hogy használható, vagy i ez a balról kihúzható oldalmenü?Egyébként nekem a VK6.3 relatív merül előző (4.0.4-eshez DorimanX kernellel) ROMhoz képest.
Kernel csere segítene-e ha igen melyik, mert nem jó hozzá a synah meg a dori sem.Ha modemet cserélek mondjuk valami népszerűre (LQ)-re az mit segítene? mire jó?
-
Weeman1
veterán
-
zooole
senior tag
Hogy tudnám kiírtani ezt a nagyin idegesítő home gomb késést JB leak-en? Hihetetlen milyen lassú.
-
szemesi69
addikt
Utólag kinyitott telefonok általában visszazárnak, viszont van olyan is hogy gyárilag független telefon például PAN product kóddal rendelkezik, ilyen az sgs1-em is és az sosem zárt vissza, ismerős mondta aki szolgáltatós cégnél dolgozik, hogy valószinüleg elfekvő készletből származik de akkor is független, tehát nem utólag nyitották ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest