Hirdetés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
csabicska
senior tag
Cm9 feltettem.
A mobilnet beállitása nem megy.
Ha vki ebben segítene megköszönném.
Telenor. -
kaisers
aktív tag
válasz
turika86 #11796 üzenetére
Nálam minden ok! EsFile explorer-rel megtaláltam a külső sd-t, de nem az sd-n belül kell keresni, hanem a root résznél az emmc könyvtárat.
A hálózat váltások is jól működtek. Tényleg letisztult, semmi felesleges app. Az akksit szerintem szereti, de lehet azért mert most adtam neki. Lehet siyah kernellel jobb lenne az akksi idő (mostanában azt is inkább cm9-re optimalizálja). -
turika86
aktív tag
Feltettem... de nem voltam elájulva tőle... egyenlőre visszaraktam a backupolt wanamot mert cm9 még a mobilnet sem jött be automatikusan. Meg nem tűnt annyira gördülékenynek mint amit most használok...
-
Nikazukma
csendes tag
válasz
turika86 #11791 üzenetére
Annyira tökéletes h az már fáj...
Február óta fentvan... kb300 appom van, egyik sem fczik.A facebook app elég lassu... de túl lehet élni.Akksi cool, soha1 fc,1rebbot,1 vmi.. Soha nemis értettem h miért kell letölteni samsungos romot és arra tenni icst témát ha ez alapban1000%-os ics.. mostmár kvázi minden megy... szal több mint jó... mellesleg Nálam egy rom,2hétnél tovább sosem bírta... ha ez jelenet vmit.Ja és a samsung alapu romokhoz képest gyorsaságban és stabilitásban is ég és föld.. Kb mint1 kk5 rom full icsel.... -
sippet
senior tag
válasz
turika86 #11790 üzenetére
nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal gyorsabb és hibamentesebb, mint bármelyik gyári vagy abból főzött rom. így volt ez már január óta, amikor az első béta rom megjelent a sammobile-on. azok sokszor fagytak, akadoztak,a cm9 alfáknak meg soha nem volt semmi baja. annyi, hogy ezek tényleg fapados romok a szónak abban az értelmében, hogy nincs bennük egy felesleges alkalmazás sem, és ezt annyira komolyan veszik, hogy a mellékelt google apps csomag még a mapset se tartalmazza, mert az is letölthető a play marketről. a fényképezőgép stb. is az aosp cucc, tehát nincs ezerféle beállítás meg csicsa, mint a samsung romokban. de pont ettől hihetetlenül tiszta és sallangmentes a rom, különösen ajánlott azoknak, akik telepítés után amúgy is egyből azzal kezdik, hogy szinte mindent lefagyasztanak, mert itt erre tutira nem lesz szükség.
darkbyte: nem tudom, milyen előélete vana telefonodnak, de az alapfeltétel, hogy a bootloader nem lehet újabb az lph verzióknál. nem lehet, hogy az a baj? itt le van írva, hogy kell downgrade-elni:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419102mert amúgy nincs semmi ördöngösség, ugyanúgy kell telepíteni, mint bármelyik romot, csak közben a gapps csomagot is flashelni kell.
-
turika86
aktív tag
Majd írhatna valaki pár sort a cm9 ről!
-
turika86
aktív tag
Lehet megnézem ezt a cm9et bár ez a wanamlite is jol szerepel... nem tudom van e értelme lecserélni..
-
csabicska
senior tag
using file manager go to /emmc
-
kaisers
aktív tag
Hoppá! : nem látja a külső sd-t.
Pedig már úgy megörültem. -
kaisers
aktív tag
válasz
DarkByte #11778 üzenetére
Nálam az LP3-ak mind fagyott (de mint azt tudjuk,minden készülék önálló életet él-sajnos)
Omega V6 volt fenn, wipeok (data, cache, dalvik cache, system + omega előtt csináltam egy belső memória formázást, így "szemét" nem igazán volt benne más romokból).
Aztán meg install zip-ek, amiket feljebb linkeltem. Video-hoz pedig mx player használok mindíg, minden romnál. -
agabe
addikt
válasz
kaisers #11775 üzenetére
nem semmi milyen kicsi...meg apps-al egyutt is 170MB koruli...kb fele a samu-s gyari romoknak
de most inkabb megvarom a tapasztalatokat, mert KK5 legalabb nem csinal olyat amit nem szeretnek.
elozetesben: ebben milyen a naptar? fogadja a facebook idopontokat?upsz: sorry..szerk idon belul uj hsz...
-
DarkByte
addikt
Most már sokadjára kérdezek de úgy tűnik láthatatlan vagyok újonnan.
Légyszíves segítsetek.
Valaki megtenné hogy leírná LP3-mat hogyan is kell feltennem? Egyetlen home.tar.md5 végű fájl van ebben a zip-ben. Én eddig Odin-al 3 fájlos cuccokat raktam fel, a KIES-hez kitalált egyfájlosokkal sosem foglalkoztam de most már úgy tűnik csak ez van. Jelenleg LPB-m van fent, úgyhogy lehet hogy erről még előbb máshová kell flash-elnem.
kaisers: CM9 majd engem is érdekelne. Ha esetleg nagyon röviden leírnád mire mit pakoltál. Korábban próbáltam már egyszer és reboot loop lett a vége, úgyhogy tuti hogy valami előfeltétel nem volt meg.
-
frigoo
aktív tag
válasz
the radish #11773 üzenetére
A számlálód az 0 marad, mert a root az nem csutom firm, a sárga háromszög az megjelenik, de ha a gyári kernelt visszateszed, akkor eltűnik. ICS alatt van egy progi ami eltünteti, hirtelen nem tudom a nevét. Esetleg még a JIG egy old bootloader-el eltünteti szintén.
-
kaisers
aktív tag
Mostanában a legtöbb ICS-t kipróbáltam, mindet úgy hogy full formattal pakoltam fel, de mindbe volt bosszantó hiba (apróbb fagyások a lehető legrosszabb pillanatokban, kamera megfagyott stb...). Tegnap már feltettem a CM9 romot, és meg kell mondjam kellemeset csalódtam. Elsőre minden működik, nincsenek apróbb fagyásások. Lehet több nap használat után megbánom amit írok, de most jelenleg jobbnak tűnik, mint bármelyik másik (akku időről még nem tudok nyilatkozni, de egyébként is, ha egy napot kibír, az már nálam jó).
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Probaltam telepiteni az uj Omega 7.0-t a harmadikat a listarol.
Ics domination stb.
Wipek,aztan telepites,majd keves telepites utan kilep sarga haromszog
es megalt.
Vkinek sikerult feltenni? -
Rotate
veterán
válasz
trobi28 #11765 üzenetére
nekem ilyet 2x csinált a Beautiful Widgets, meg párszor a Tweetcaster... szvsz az appek hibája, mivel semmi más nem csinálja, csak ezek... illetve ezek sem sűrűn...
ja meg van egy bug a Gtalkban is, belemész a beállításokban a videóhívásnál a fókusz beállításokra, és hasonló a végeredmény, fekete képernyővel megfagy, majd egy idő után kiírja, hogy leállt...
-
trobi28
addikt
Jogos
Csak annyira felhúztam magam így estére hogy az idegtől gondolkodni sem tudok.
Az egész napomat elcsesztem ezzel az ICS szarakodással,ááááááá,nincs nekem már türelmem ezzel vacakolni.Olyan nagy kérés lenne hogy csináljanak 1 normális ICS,lefríssítem és használhatnám úgy ahogy van buhera nélkül? -
zseko
veterán
válasz
zeroo5ux #11758 üzenetére
Az első kettő működik. A chrome-osat nem tudom kipróbálni mert nem használom ( meg fene se fog azzal szenvedni hogy 100 lapot megnyissak
). A "tilt" nem csinál semmit (nem tudom mit kellene), a naptár widget felirataiban semmi furcsát nem találok (hónap, napirend, ma) hacsak azt nem, hogy a nap-nál a napló van. A voice-nál szintén nem látok semmit.
(#11762) trobi28: egyenlőre a tortát szokták vágni
-
trobi28
addikt
válasz
Rotate #11764 üzenetére
Azon még az volt én is úgy emlékszem de valamiért nem voltam megelégedve vele,gondolom volt mellette más apróság,na mindegy marad egyenlőre a GB.
De akkor mi a logika hogy egy frissebb gyárin (LP3) elkúrják?Közben eszembe jutott hogy miért váltam meg az LPQ-tól.Mert egyre töbször dobtak hátast az appok.Fekete kép és hosszú másodpercek amíg kitalálta hogy mi legyen.Na ez bosszantot.Egy ilyen kaliberü telefon ne csinálja velem ezt naponta többször is
-
mycso
veterán
Ha az obga által írt okosság mûködik, akkor van pár lehetôség.
1, mivel cwm is felkerül, megpróbálhat valamilyen custom romot felrakni vagy kernelt cserélni
2, mobil odin-ból felrakni valami gyári romot, akár az lpq-t ùjrarakni
3, megpróbálni mobil odinból egy gyári romot felrakni, természetesen a szolgáltatójának megfelelôt link, bár nemtudom a mobil odin mit tud kezdeni ics-en a gb rom felrakásával. -
trobi28
addikt
A sokadig ICS után vissza mentem GB-ra.Feltettem a VanamLite 10.2-est,egész jól muzsikált,ma felraktam a 10.3-ast,az mégjobban muzsikált.Szépen belaktam na mondom nézzünk egy kis filmet a melóba mert unalmas a hétvége erre akármilyen filmet elinditok apró akadások
,gondoltam a Siyah kernel a hibás,feltettem az eredeti kernelét a LP3-nak,ugyan úgy akad a Divx.Fogtam és feltettem az eredeti LP3-at ,ott is akad
Szóval nálam egyenlőre leszerepelt az ICS.
Hogy a fenébe van az hogy a béta ICS-hez képest csak a görgetés lett jobb MINDEN EGYÉB ROSSZABB LETT !? A kamera,hang,gps,videó lejátszás....,komolyan mondom nem értem -
Gizmo94
veterán
válasz
dancsuri #11749 üzenetére
Hú, ezek a shieldek marhajók, kösz a hasznos linkért. Fel is veszem velük a kapcsolatot, mivel egyedi fotósat is készítenek. Úgyis marad az SII egyelőre, csak nem akar jönni az SIII.
Amúgy te a Turkbey ICS-t használod? Ha igen, egy leírásnak örülnék, hogy GB V 37-hez képest mik a főbb változások és mi nem fut rajta, milyen hibák és pozitívumok vannak.
Felraktam már, de valamit benéztem mert FC-zett, így visszaraktam nandroidból a GB V37-et. Az nekem hibátlan.. Ja, és nem tudom, hogy van-e már rá Jkay... -
Psytech
őstag
válasz
Wisdome #11759 üzenetére
Csak nem... Ez mikor volt amikor ezzel megtaláltad? Mert én most kerestem rá az előbb kisbetűvel és most nekem is kidobta már. De délután csinálhattam bármit, akkor sem adta ki. (bevallom, hogy azért úgy hogy írtad, úgy nem próbáltam, annyira nem foglalkoztatott a dolog
)
-
zeroo5ux
aktív tag
-
ERPY
őstag
Végre egy új kernel az ICS palettán. Elérhető a speedmod kernel. Még csak az alapokat tudja, de azt a leírás alapján nagyon.
SpeedMod's core features are:
- Super stable: No undervolting, overclocking or potentially unstable modifications
- Fast and smooth: Compiler and code optimizations
- Excellent battery life: Remove unecessary logging and debugging -
kaisers
aktív tag
Omega 7.0: [link]
-
zseko
veterán
válasz
C.Brigante #11669 üzenetére
-
dancsuri
veterán
-
agabe
addikt
válasz
gilfoyle #11747 üzenetére
ehhez akkor meg kelleni fog neki egy mobile odin pro is...bar repartolni azzal sem tud...de 3 file-os romot legalabb fel tud tenni (pl. ki4-et)...elotte-utana hard reset? kell meg hozza olyan kernel aminek a crc-je a szolgaltatojae. elvileg igy szolgaltatoi gyari allpotra hozhatja.
kihagytam valamit? szervizbe jo lenne olyan allapotban adni, hogy ne kothessenek bele sehogy. -
sippet
senior tag
van új cm9 rom, mai build. működik a videó felvétel 1080p-ben is. nagyon fasza rom, tiszta mint a hó, nulla samsung bloatware, minden eredeti aosp, ahogy a google megálmodta.
szerk.: most látom, hogy volt már róla szó. fm rádió nincs és soha nem is lesz a cm romokban, aki ezzel nem tud együtt élni, az inkább fel se tegye.
-
Psytech
őstag
[KERNEL][AOSP/AOKP/CM9] thoravukk-2.0.x
Ha valaki csemegézne
-
Mr.Mercury
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani olyan oldalt, ahol esetleg ICS-re vannak shutdown animációk (esetleg hangok)? Amit találtam azok a linkek nem élnek már sajnos...
-
Bali12
csendes tag
Sziasztok, Mi a magyar csc megfeleloje? veletlenul atallitottam egy a playbol letoltott alkalmazassal es nem tudom melyiket allitsam vissza. Most az XEO-n van
-
ERPY
őstag
válasz
conanabarbár #11740 üzenetére
-
djapor96
senior tag
Volt már? Ma este érkezik.... OMEGA v7.0 XWLP3 ICS Domination témával is.....
-
mycso
veterán
válasz
norbi19884 #11735 üzenetére
Sajnos nem tudok olyan root lehetőségről, ami ics alatt használható lenne pc nélkül...hátha valaki már hallott ilyenről.
-
norbi19884
tag
Sajna szolgáltatós ez van rajta igazából azóta nem csatlakozik mióta ez van fent kb. 2 hete raktam fel milyen hardveres hiba lehet eltört a micro usb? Odin se látja ilyen gyári recovery-s rom-ot meg nem találok rootolni meg csak gépről lehet?
I9100XXLPQ 4.0.3 2012 March I9100OXXLPD Hungary Download Unlock -
mycso
veterán
válasz
norbi19884 #11731 üzenetére
Szolgáltatós vagy független a telód???
Ha gyári-független, akkor a garid semmiképp sem ugrik, hiszen emlékeim szerint azt linkelted, hogy az XEH magyar független LPQ-t raktad fel, ami egy hivatalosan is kiadott KIES frissítés.Ha szolgáltatós, akkor már bonyolódik a helyzet...igazából szervize válogatja.
mod.: lehet átsiklottam felette, de download módban sem tudod ezek szerint csatlakoztatni, tehát az odinban sem jelenik meg???
-
ERPY
őstag
válasz
turika86 #11730 üzenetére
Van, ne kapcsold be. Komolyan, mert több alkalmazásnál bajok lehetnek.
(#11728) dancsuri:
Én mondjuk nem a törökön vagyok, de elvileg azon is kellene mennie. Wanam sztem mot a legjobb a felhozatalból. Legalábbis többek tapasztalata ez.(#11729) derrik:
Sztem mindegy, ha nyomsz előtte egy full wipeot. -
turika86
aktív tag
válasz
norbi19884 #11731 üzenetére
Elvileg nem...
-
turika86
aktív tag
A fejlesztői beállításoknál a gpu leképzésnek(2d tartalmak hardveres gyorsítása) van valami jelentősége?!
-
migabi24
nagyúr
válasz
Mr.Mercury #11720 üzenetére
Igen
-
dancsuri
veterán
Az lehet, hogy ICS alatt nem működik a .nomedia ?
-
turika86
aktív tag
Nem lesz rossz a cm9 ha beérik, csak gondolom ott a samsung featurek nem lesznek elérhetők... (galaxy nexus lesz a telóbol) de javítsatok ki ha tévedek... 3napja nyúzom ezt a wanam v10-et és teljesen elégedett vagyok... üzemidő is megfelelő pedig 1400mhz-en vagyok...
-
cikasz
őstag
válasz
N.YCityBoy #11496 üzenetére
Hol? Újat 2 év gyári garival?
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hali!
Az lehetséges, hogy kernel csere miatt ne működjön egy rom-ban a Wi-Fi?
-
bordi10
senior tag
Valaki aki tudja könyörgöm mondja már el mit kell tenni, h a PlayStore ne magyarítsa google fordító mintájára az angol szövegrészeket...most is így láttam kiírva: mézeskalács, méhsejt...szörnyű
-
csabicska
senior tag
Ha vki jobban eltudna igazodni a fenti oldalon és megnézné valóban nem megy az External SD ?
Vagy én nem csináltam jól vmit.
Mintha azt olvstam volna mennie kell mostmár.
Szrintetek?
De komolyan nagyon odab...a rom!!!!Remélem nekünk is érkezik hamarosan ,talán hivatalosan.Egy más világ. -
mrsmile
csendes tag
Nekem sajnos nem a jó a linked... Esetleg mégegyszer tudsz linkelni?
-
hami85
tag
Nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg az S III ? Mert akkor talán leakciózzák Tré mobilnál a 2-est És inkább ezt veszem meg mint az S Plust !
-
csabicska
senior tag
Most feltettem kiváncsiságból ezt a romot:[link]
Hát nagyon bejött !!!
4.04 !
A menüben stb nagyon szép és jó .gyors teljesen más mint a LP akárhanyas romok.
Egy teljesen más világ.
Üröm az örömben ,hogy nem látja a memória kártyát.
Igy nem tudom használni. -
mycso
veterán
válasz
norbi19884 #11706 üzenetére
Ez már nagyon kezd hardveres hibának tűnni....
CWM-ből rakható origi romot nem tudok....jelenleg a romod rootolva van???Ha igen, akkor esetleg a MobileOdin-al tudsz felrakni másik gyári romot.
-
mycso
veterán
válasz
norbi19884 #11703 üzenetére
Jó az menüből is vagy a kódos is.
Ha mind megvolt és mégis valami hiba van, akkor gyanítom énis, hogy driver probléma.
Másik gépen nincs lehetőséged megnézni, hogy ott tudod-e csatlakoztatni???
Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Death Stranding (PS4)
- EA Origin
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest