Hirdetés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
toto0569
addikt
Kipróbáltam a TriangleAway v-1.25-öt Miui.hu-V4-SpityaMod 2.4.1 rom-ján,és frankón műkszik!
-
turika86
aktív tag
De asszem tabra is vannak jó custom romok...
-
zso73
veterán
Mert ? Szar lenne a vas ? Miért régen rossz ? Gyári férc ICS..
A galéria addig volt jó, amíg a telefont nem indítottam újra. Utána nem tudtam váltani a képet, mert a " Galéria leállt " hibaüzeneten kívül semmi nem történt. Wifi, ki-be, és a telefon kikapcsol. Ez meg a másik. Van arra lehetőség, hogy a szoft hibákat előszedjem valahogy ? Pl: rendszer napló.... -
Everman
addikt
válasz
Skynet258 #12354 üzenetére
A Note egy valóban szuper vas, de a Samsung képtelen hozzáfaragni a Gingerbread-et, az ICS meg még pár hónapot késik.
Az SGS II egyszerűen gyorsabb (meg jobban támogatottabb egyelőre), meguntam a Note állandó lomhaságát és lagolását. Ha lesz rá ICS akkor visszaváltok, vagy az utódjára, mert egy biztos, ha egyszer hozzászoktál, akkor a kisebb kijelzőkön kényelmetlenül fogod magad érezni -
zack
nagyúr
válasz
Everman #12352 üzenetére
Nekem az LP3 Wanam (10.2) még mindig atom stabil.
Úgy látszik beigazolódott amit mondtam. WanamLite romok jelenleg a legjobb főzöttek. Rátaláltak arra a bizonyos "ösvényre" és ezt görgetik tovább minden verziónál.
Kis túlzással azt mondom már a 10.2 is tökéletes!Az a furi, hogy a többi rommernek hogy hogy nem sikerül hozni ezt a szintet, amikor az alapanyag ill. nyersanyag (már) jó.
-
Rotate
veterán
mellesleg LPS alatt még nem szart be a wifi kapcsoló, szal úgy néz ki ezt is javították
-
turika86
aktív tag
Lp4wanam jobb lehet mint az lp3?!
-
sonyz7
tag
válasz
Gaberking #12374 üzenetére
Nézd meg először is, hogy milyen kerneled van most. Sok választék a G-hez nincs, de itt van egy kernel: [link a kernelhez] és egy rom: [link a romhoz].
-
rankesz
veterán
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
I9100GXXKL4 van a telefonomon, rootolt. Cwm -ből felraktam a Siyah-v2.6.14-CWM.zip -et.
Bekapcsoltam utána a telefont és nem indult el. Az előző állapotot sikerült visszaállítanom. Hogyan kel és lehet-e feltenni a Siyah-v2.6.14-CWM.zip -et, úgy hogy működjön a telefonom?
Köszönöm előre is! -
zso73
veterán
válasz
koveradam #12363 üzenetére
Inkább ne !! Várjátok meg az LPS frissítést. Ez még így nem jó ICS, ami van. Kamera,wifi,galéria bug van benne. Néha kikapcsol a telefon...........
Eddig csak a custom CM romok voltak ilyen szarok. Moast a Samsung megmutata, hogy sok pénzért lehet béta szoftos telefont venni.....
-
Gaberking
senior tag
-
turika86
aktív tag
Valaki használ s2-höz armbandot?!(futni kellene) esetleg ha valaki megdobna 1-2 hasznos infoval megköszönném!
-
vepe
őstag
senki nem tud ebben a kérdésben segíteni?
ez volt az alap kérdés: S II-es telefonon gyári 2.3.4-et lehet rootolni?
-
koveradam
tag
Kérdésem az lenne, hogy:
Ismerősöm szeretné a T-mobile-os GSII frissíteni ICS-re. Na már most szeretne minden adatot megtartani a telefonon. Van rá lehetőség mint az Iphone-nál, hogy back up-ból az ICS felkerülése után minden sms és adatok megmaradjanak?
-
derrik
őstag
A következőekben szeretném a segítségeteket kérni.
A netbookon a Win7 Starter volt, lecseréltem Win7 Profra. Azóta wi-fi kapcsolatot sem az All Share, a Kies Air, és egy Pc távirányító programmal sem tudok létre hozni a készülék és a pc között! A vírus kereső ugyan az AVG alapbeállításokkal. A routerhez nem lett nyúlva. Az All Share pl. azt írja "A sajátgépen levő megosztott szerver nem működik"
-Otthoni csoportot szerettem volna létrehozni de az sem sikerült!!!
Hol lehet a hiba??? -
Rotate
veterán
ha már dropbox, jött mail, hogy már 500 mega jár a referalokért, szal 16 gigát is össze lehet gyűjteni
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #12346 üzenetére
490€ és a kijelzője nem túl szép... nem győzött meg sajnos... viszont a One V egész kellemes áron kezd, 285€ bár nem egy atom hardver, de szimpi kis készülék
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
A telefonomon most I9100GXXKL4 van rootolva. Fel szeretném tenni, a Omega_ICS_v8.0_Stock_XXLPS.zip -et. Elolvastam többször is ez első hozzászólást, de nem világos. Aki tudja, hogyan kell megcsinálni, legyen szíves írja már le lépésenként! Hétfőn kaptam vissza a telefonom a szervizből, nem szeretném megint visszavinni. Köszönöm előre is! -
turika86
aktív tag
Elvették a hackelt free 23gb dropbox tárhelyet!
bár számítani lehetett rá...
-
hali, s2-vel hogy lehet screencapturet csinálni android 4.0-ba? mert home-lock gombbal semmi..
-
hanczur
csendes tag
xxlps alapú omega 8.0 nagyon hasít...
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problemam: gtalk a beszelgeteseimet a felhasznalo szerint csoportositja es nem idoszeru, vagy beirasi sorrendbe. Van erre megoldas, vagy egy olyan app ami megoldana problelamamat? Talalkozott mar valaki ilyesmivel? Rom cserevel tudom helyrejon a dolog de most pakoltam ujra, valami mas alternativ megoldas erdekelne.
Koszi -
törölt tag
Ma reggel 17%-os akkutöltöttségnél töltőre dugtam a telefont. (XWKI4 stock odex - Siyah 2.6.14 kernel - gyári akku)
Elkezdett tölteni, majd 10-20mp múlva egy hibaüzenet:
A töltés megszakítva. Az akkumulátor hőmérséklete túl magas vagy túl alacsony.
Mivel egész éjjel nem használtam nem lehetett meleg, nem is volt és hideg sem lehetett a szobában. Teljesen szoba hőmérsékletű volt. Többször is próbálkoztam, de ugyanez az üzenet fogadott. Valakinek van ötlete mi lenne a megoldás? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
toto0569 #12327 üzenetére
melyik MIUI-t használod?
ha a GB alapút, akkor azzal vannak gondok és semmilyen program nem igazán fogja megoldani a zenelejátszási problémát.
viszont a V4-es MIUI-kban már tökéletes (vagyis ugyanolyan, mintha gyári lenne) a lejátszó.
ha sokat hallgatsz zenét, és nem az ICS alapú MIUI-n vagy, akkor szerintem minden képpen érdemes váltani! -
fecs
senior tag
Köszönöm, hogy kipróbáltad! Bejegyzést írtam, amikor reagáltál a kérdésemre. Ízirájder
Most már csak azt nem értem, hogy nekem miért nem müxik a képfeltöltés FB-ra. Ez az egy bajom van a gyári böngészővel.
Úgy csinálom, hogy bejelentkezem FB-ra és ott a nyitóképernyőn rákattintok a "Fénykép" ikonra. Kiválasztom a galériából, de a feltöltés megáll és a zöld csík nem fut végig. -
toto0569
addikt
S II-re lehet telepìteni voodoo sound-ot ,ès ha lehet akkor működik e?
-
srq
tag
Persze, hogy kifagyott, mert SCEF02-re a SIEG03 kell. Amit te feltettél, az nekem jó, mert nekem SBEF02-m volt.
Mindegy, amúgy is csak félmegoldás. A tervem az, hogy addig járok szervizbe, míg ki nem cserélik olyanra, ami úgy műxik mint most (kb. minden kondícióban 30fps), csak éppen videófénnyel -
Rotate
veterán
HTC One X, ez az első igazi ellenfél, amelyik igazán legyőzi, szép is, gyors is, szuper anyaghasználat... viszont nekem túl nagy, és rettenetesen drága is... aksiidő egy további kérdés, azt imádom S2-ben... nem is a netezés, mert az max átlagos, de pl filmnézés az valami brutálisan jó... azzal alig bírom lemeríteni... egy 20 perces sorozatrész kb 60% fényerőn, nálam 3-4%-ot eszik csak meg, ami azt jelenti, hogy óra videó nagyjából 10%, ami baromi jó
-
agabe
addikt
válasz
Fail3D! #12307 üzenetére
ket ok miatt nem jon meg az s3-as.
az egyik, hogy mindenkit megint le akarnak nyomni, es valszeg ujradolgoztak/zak az egeszet, hogy megint ne legyen ellenfele.
a masik, hogy jelenleg (nem egeszen, de majdnem egy evvel a megjelenes utan) meg nem igazan kaphato olyan telo ami lenyomna. persze ha fem haz kell, vagy nagyobb kijelzo felbontas, akkor vannak masok, de azok masban meg mindig nem hozzak s2-es szintjet (nezz meg egy videot az uj xperia s-rol .. hat bizony nem folyamatos a weboldal gorgetese, nagyitasa annyira mint s2-on), igy nalam eddig nincs olyan amire cserelnem.
nem hibatlan az s2 sem...de osszessegeb (pl. technologiailag tuti) ez nyujtja a legtobbet...meg mindig.
Ha valami majd eleri, de nem haladja meg, akkor csere meg mindig ertelmetlen.
ezek alapjan minek siessen a samsung az s3-al?(#12311) zack:
uj iphone mikor lesz? osszel-telen? (vagy el vagyok tevedve) -
zack
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #12273 üzenetére
Szerintem meg fogod bánni. Ott hiába jó a szoftver, ha kaki a hardver.
Multimédiában, anyag és összeszerelés minőségét tekintve gyengébbek..Nem csak az S2-nél.
A problémádat egyébként megértem, én is valami hasonlót érzek, és közel sem biztos hogy S3 lesz az utód...Meglátom milyen lesz az új iPhone aztán döntök.
S3 nagyon drága lesz szerintem, ami hasonló szoftveres bakikkal nem biztos, hogy túlárazottan meg fogja érni. -
koszonom a valaszokat, akkor megse olyan jo valasztas a csere... ugynezki a sg2 meg mindig tuti
-
laci06
senior tag
Őszinte leszek...
Az ICS-el ha jól tudom az volt a gond, hogy az előző tulaj lepucolta a TW-t, és ezért mindenképpen újat kellett hozzá felraknom. De miután a T-sre nincsen hivatalos gyári, ezért visszaraktam a leirásban szereplő 2.3.5-t, igen.Nem nagyon vágom a dolgot, a recovery ---> full wipe dolgot hogyan tudnám megcsinálni?
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Death Stranding (PS4)
- EA Origin
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest