Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
srq
tag
válasz
DarkByte #12456 üzenetére
Tehát lehet, hogy azért nem megy fel, mert mondjuk feltettem egy újabb ics-t, ami hozott egy "túl új" bootloadert? És ha felteszek egy cm9-et, mondjuk restore-ral cwm-ből, ami megy, akkor ha azután próbálom meg a cm7.2-t, ott lesz neki az old bootloader?
Igazából csak annyit szerettem volna megnézni a cm7.2-n, hogy ott megy-e a hd video lejátszás, mert cm9-en nem megy alapból, csak mx playerrel, ha s/w-be teszem, de úgy meg párszor lefagyott. Bár szerintem nem menne h/w-ben cm7.2-n sem, csak az volt az elgondolás, hogy az véglegesebb verzió, mint a cm9..
-
kaisers
aktív tag
válasz
DarkByte #12117 üzenetére
Próbáld ki ezt is: [link]
CM az alap + AOKP. Ami a legjobban tetszik az az, hogy be lehet állítani, hogy ha a kijelző nem működik akkor 2G-n fut a net, ha be van kapcsolva akkor 3G-n.
Ja, és hozzá való NEAK kernellel (tegnap linkeltem) használom. (a bugyi színű ló ne rémítsen meg, amikor bootol, azt el lehet tüntetni a menüben)
-
kaisers
aktív tag
válasz
DarkByte #11818 üzenetére
Az igazat megvallva, mindíg a régi bootloadert szoktam feltenni. Most ICS-ről Omega v6-ról tettem fel, wipeok,és install zip. Semmi extrát nem csináltam vele, hacsak az nem számít annak, hogy Omega előtt belső sd-t is letoltam, mert mostanában rengeteget romoltam, kerestem a megfelelőt. Az Omega v6 jött be eddig a legjobban, ezt a cm9-et meg majd meglátjuk, egyenlőre jó-stabil(-nak tűnik).
-
kaisers
aktív tag
válasz
DarkByte #11778 üzenetére
Nálam az LP3-ak mind fagyott (de mint azt tudjuk,minden készülék önálló életet él-sajnos)
Omega V6 volt fenn, wipeok (data, cache, dalvik cache, system + omega előtt csináltam egy belső memória formázást, így "szemét" nem igazán volt benne más romokból).
Aztán meg install zip-ek, amiket feljebb linkeltem. Video-hoz pedig mx player használok mindíg, minden romnál. -
Psytech
őstag
válasz
DarkByte #8797 üzenetére
- factory reset (kódos reset is ajánlott)
cwm-ben:
- wipe data
- wipe cache
- wipe dalvik-cache
- install LPQ (ha deodexed!, ha odex, akkor kikapcs, download mód, odin, pda-ba betallóz, indít)
- reboot
- cf-root (ha odex-et tettél fel. Ha nem, akkor már alapból rootolt)
- cwm újra
- wipe cache
- wipe dalvik-cache
- install ics domination 4.0.4 (!! - fontos, a .5 LP7-hez van) zip
- reboot
- ha odex romra tetted, akkor root explorer - > system/app és a systemui.odex fájlt töröl majd reboot. És kész is van -
sippet
senior tag
válasz
DarkByte #7122 üzenetére
így, hogy lassan, régiónként tolják ki a romot, kicsit elkezdtem aggódni, hogy csak akkor fogják kiadni a forráskódot, amikor az összes nagy piacon megjelent már az ics rom. remélem, nem kell nagyon sokat várni, mert akármilyen fasza is a gyári, azért mégis a fullos aosp ics lesz majd az igazi.
a sok picsógás kapcsán pedig annyit írnék, hogy akármelyik rom topicjában beleolvasva nyilván ugyanúgy számolatlanul lehetne idézni a hozzászólásokat, hogy ez nem működik, meg az nem működik. a kedvencem pedig a battery drain-nel kapcsolatos megjegyzések, amikor a user beírja, hogy "ez a rom szar, mert ma egész nap 80%-ot merült az aksim, holott máskor csak 52-t szokott". bocsánat a személyeskedésért, de itt van egy eklatáns példa: asszondja, hogy "Az AOS bug van, 32%-on van most." és aztán még be is rakja alá a screenshotot, hogy gyakorlatilag egész nap deep sleepben volt a telefon. rohadt kíváncsi lennék, hogy mit ért aos bug alatt az illető. azt, hogy amikor nincs kikapcsolva a telefon, a rendszer használja az erőforrásokat? hát ez aztán tényleg óriási nagy bug, remélem, a samsung mérnökei kitalálják majd előbb-utóbb, hogy lehetne ezt a kis malőrt kiküszöbölni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest