- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
derrik #29816 üzenetére
Kerdeztem mar, de nem kaptam ra teljes valaszt (sot egy mukkot sem), tehat ha Wanam 12.0 stock lpg-n vagyok, akkor milyen sorrendben erdemes feltennia az uj ROM-ot?
Azt olvastam, hogy erdemes egy 3+1 fajlos GB-re visszamenni, majd egy 3 fajlos LQ5 (pit nelkul) majd ra az 1 fajlos LPM + CF-Root LQ5?
Tuga fele ROM az CWM-bol telepitheto. Azzal mi van? -
Rotate
veterán
válasz
derrik #28472 üzenetére
hát 2 esetben volt gond eddig:
- cwm-ből restore régivel az új pitre --> logikusan a 2 különbözően partícionált rom inkompatibilitása a hibaforrás
- wipe/factory reset az új rom alatt --> logikusan a brickbug a hibaforrás
tehát szerintem 2 különböző gondunk van... viszont továbbra is logikusan továbbvezetve a dolgot, elvileg régi rom visszaflashelése odinból vagy régi pittel, vagy ha a régi pittel volt előzőleg akkor pit nélkül, és csak utána wipe és hasonlók...
ez az én véleményem, ezt sikerült leszűrnöm az olvasottakból...
-
Rotate
veterán
válasz
derrik #28464 üzenetére
mert az ajánlott pit, az ugyanaz a pit
szerintem ha azzal raktad fel, nagyon nincs mitől félned... flashelj fel valami régebbit pittel, vagy anélkül, de csak utána wipe-olj, ha annyira félsz az LQ5-től...
zack:
engem őszintén nem igazán érdekel... garim van, ha megeszi a fene akkor megeszi, majd javítják...
meg egyébként sem fogom ezt jó darabig babrálni, mert nálam nagyon gyors, és nagyon stabil, aksi idő is jó, ráadásul konzisztens, szal azonos használattal azonos eredményt produkál... míg korábban volt olyan hogy egyik nap ennyit bírt, másik nap meg annyit...
második napja van fenn, 3 óra kijelzővel van még 40 egy-két százalékom... jobb mint 4.0.3 nálam minden téren...
-
R2D20208
addikt
válasz
derrik #26742 üzenetére
[Rom][AOKP-B40](AROMA+OTA)[01/07]Resurrection Remix ics v2.5.2[4.0.4]
v2.5.2
Maps updatedYoutube updated
jellybean currents app added
weather&news updated
jellybean movie studio added
weather fc etc fixed
framework fixed
foursquare and viber etc issues .. fixed
notification bar weather improved
ext /sd card improved
performans improved
some of patches ported from jellybean
-
-
-
zack
nagyúr
válasz
derrik #23241 üzenetére
Lényegében elégedett vagyok vele.
Még maradni fog egy darabig.
(#23242) pestibenji
Ebben nem értek egyet.
Napokig 1000Mhz használtam, és most tettem vissza 1400Mhz-re, mert gyorsabbnak érzem. Tény, hogy 1400Mhz-nél magasabb órajeleken pörög arányaiban, de én pörgősebbnek érzem a rendszert, és ez a legfontosabb. Ha pedig vissza van véve a fesz akkor annyival nem fog többet fogyasztani, mint amennyivel dinamikusabb lesz.
Szinte észre se veszem készenléti időben. -
Arcanis
aktív tag
válasz
derrik #22243 üzenetére
Kipróbáltam, nem rossz a cucc;
Néhány megjegyzés:
- a számábrázolást lehetne (kellene) bővíteni, ahogy látom 10^-4 nél kisebb számok már nem igazán élnek: pl: 0.0001 + 0.00005 = 0.0002, vagy 0.0002/5 = 0
- az "1/x" gomb funkciója emlékezetem szerint az, hogy amit látsz, annak a reciprokát rögtön eredményül adja.
- esetleg a hatványozás (^ operátor) még mehetne a basic felületre, de ez ízlés kérdése.Az UI egyébként szép, esetleg annyit lehetne csinálni, hogy a fülek is mozognak, ahogy lapozok. (Pl ha az utolsó lapra lapozok, már nem látom a fület)
-
Rotate
veterán
válasz
derrik #20596 üzenetére
amúgy ez az LPW egyelőre nem rossz, mintha gyorsabban indulnának az appek, de mást egyelőre nem érzek... az érintő még mindig érdekesen működik, ha töltőn van a telefon...
jah, most nem tudom, hogy ez új, vagy eddig is volt, de be tudtam rakni az aksi százalékot az aksi jelző mellé... eddig ezt nem találtam, szóval vagy én bénáztam eddig, vagy ez eddig nem volt
esélyes, hogy én bénáztam
majd kívnácsi vagyok mit írtok erről az LPF-ről
amúgy telefonról megnéztem, az LPW április 30.-ai build... és ezt tolták ki május 26-án... vicc
kérdés, szerintetek mivel rootoljam az LPW-t, mi állhat hozzá legközelebb?
-
Piwi
veterán
-
zack
nagyúr
válasz
derrik #19258 üzenetére
Ezt még korai kérdezned. Majd 3-4-5 nap múlva.
(#19260) pzstm
Nem olvastad a MIUI telepítés leírását? 3 fájlos Odinos móka + old bootloader pittel.
Ha ez megvan, után jöhetnek a Wipe-ok, és az install.MIUI frissítési gond:
Azt nem tudjátok miért lehet, hogy a MiLocker-re jött frissítés Marketen keresztül, de amikor frissíteném, azt írja, "a csomagfájl hibásan van aláírva. Távolítsa el az alkalmazás előző verzióját, és próbálja újra".
Eléggé macerás a dolog, mert nem találom hol tudnám letörölni a ROM-ba épített verziót. Az meg a másik, mi van ha azt kiszedem, ez meg nem fog felmenni? -
doongoo
addikt
válasz
derrik #19014 üzenetére
Itt van: XW-LP7 CF root
-
rjg
őstag
válasz
derrik #18113 üzenetére
MX Video Player Mindent visz, jól konfigurálható.
-
Arcanis
aktív tag
válasz
derrik #17832 üzenetére
Videólejátszással nekem még nem volt gondom a stock lejátszóval.
Időjárás megy szépen, majd töltök fel screenshotot.
Facebook kontaktok nekem syncmypix-szel kaptak képet,
Indikátorok színeinél meg van 3 dolog: set gomb, "!!!" Gomb meg magára a színre is lehet kattintani. Namost nekem ha text formátumú a térerő akkor úgy marad (t kb 20 percig), viszont ikonként nem színeződik át. -
Arcanis
aktív tag
válasz
derrik #17718 üzenetére
Első opció (amit stock rom esetében csináltam) a social hubon keresztül jöttek le a fb kontaktok.
Második opció (jelenleg): kézzel beírtam azt a 25-30 embert akivel szorosabban tartom a kapcsolatot a google kontaktok közé (lényegében copy-paste a fb kontaktokból) majd leszedtem a facebook alkalmazást.
Azt nem tudom, hogy a "merge contacts" opció a telefonkönyvben benyomja-e a fb kapcsolatokat a google kapcsolatok közé, vagy, hogy van e valami app erre, de elképzelhető.
-
Snücü
tag
válasz
derrik #17586 üzenetére
Nekem nagyon bevált a Hydrog3n-ICS. Főleg a Thoravukk kernellel. Üzemidőben nem vagyok támpont, mert "ütöm-verem" a telefont, így napközben egyszer biztos töltöm kicsit, este meg mindig. De egyébként lakik a táskámban egy 2600mAh-s napelemes akku, amiről bármikor rátölthetek kicsit, ha úgy adódik. Ha hétvégét nézem, 1 nap alatt nem merül le, de nem is nagyon piszkálom. Egyébként minden rendben van ezzel a rommal, szerintem a legjobbak között van.
-
Snücü
tag
válasz
derrik #17573 üzenetére
Wanam romjaiban eredetileg az a fajta USB csatlakozási mód van, mint korábban GB alatt, azaz Mass Storage, amikor is mint egy USB tárolót látod a telefon memóriáját a gépeden. Ezt váltotta fel ICS-en az MTP mód, ahol már médialejátszóként jelenik meg a készülék a számítógépen, ennek a visszaállítására szolgál az "MTP Enabler". Remélem így már nem volt kínai.
-
rankesz
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
derrik #16572 üzenetére
Most, hogy mondod, gyanússá vált. Lehet hogy azóta fogyaszt jobban a készülékem amióta kitettem? Na majd figyelem. Mindenesetre valami miatt az android rendszerem eléggé fogyaszt mostanság és próbálom kideríteni mi lehet az. Teszek is majd egy tesztet BW nélkül. Minden más újonnan feltett progira gyanakodtam csak erre nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest