- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
válasz Ricardo #9770 üzenetére
Ahhoz képest azért Ázsiát és Amerikát meg az egész világot (S24 Ultra) Snapis procival ki tudták adni, mily meglepő. Ez a gyártó kapacitás full bullshit, akkor tavaly nem volt ilyen probléma?!? Bűzlik az egész. Nekem ez taktikai húzásnak tűnik a Samsung oldaláról. Legfőképpen ugz kell ezt érteni, hogy legbelül sejtették hogy szar lesz az Exynos újfent de ha közfelháborodás lenne belőle akkor majd lehet arra fogni hogy a kényszer vitt minket erre az útra és nem a profit meg az erőlködés hogy nyomjuk le az európaiak torkán ezt az exynost. Értsd: Mi vagyunk a teszt birkak
-
autotaxmo
őstag
válasz Ricardo #9753 üzenetére
Egyertelmuen profit novelese es a kiszolgaltatottsag minimalizalasa a cel. Mindent "hazon" belul akarnak megcsinalni, az exynos sajat gyermekuk, kva sok munkaorat es penzt toltak es tolnak bele a mai napig amit nem akarnak vegleg lehuzni a wc-n. Gondoltak hogy most ujra megprobalkoznak vele es talan sikerul egy jot piacra dobni, de ezzel viszont sajat magukat koptek ismet szembe hogy az ultraba (sajat top csucskeszulekukbe) onkent es dalolva beleraktak a snapit mert legbelul tudtak ok hogy ez az exynos megsem lesz telitalalat. Ahogy az amcsi es azsiai piacot sem merték bevallalni hogy ott is exynos legyen. Kerdezem en teljesen naivan: Nem lehet hogy azert van nekunk itt Europaban exynos mert mi vagyunk a teszt birkak?!? na roviden ez az elmeletem es gondolatom az egesszel kapcsolatban. Szerintem ez egy nagyon inkorrekt es szar uzletpolitika amit folytat a Samu
-
autotaxmo
őstag
válasz Ricardo #9742 üzenetére
Csak realisan latom a dolgokat es nem engem szivattak ezzel meg, hanem egesz Europat ahova Exynossal adjak ki a telefont. Az hogy ezt a Samsung megteheti az csak a usereken mult es mulik. Ha persze ezek utan az S24 eladasa exynossal a beka feneke alatt lenne es latna a Samsung hogy a userek tudatos vasarlok lettek es kvara nem veszik meg azt amit a penzukert nem is kapnak meg, mert igazabol a torkodon akarnak idezojelesen lenyomni mindenfajta bullshit marketinggel egy termeket aminek nem igy kene mukodnie ahogy ,akkor hidd el hogy a picsogasom nem is lenne annyira már picsogas.
Ha Te kifizetsz egy csomo penzt valamire, akkor elvarnad, hogy egy fajta minoseget kapjal es ne az legyen hogy ha Te Amerikaban elsz vagy Azsiaban akkor egy jobb jar neked, de ha Europaban, akkor igy jartal. Szerintem ez igy gaz es evek ota ezt csinaljak. kar hogy erre nincs ilyen nemzetkozi GVH ahol az ilyen esetben elkaszalnak a gyartot, foleg amikor latod a teszteket hogy konkretan 10-20%-al rosszabbul teljesit az exynos mint a snapdragon, de Te ugyannyit fizetsz (bocsi, tobbet) a termekert. Szerencsere a dontes ahogy mondjatok, az ember kezeben, nem kell megvenni es kesz aztan remelni hogy szarok lesznek az eladasi szamok es kenytelen lenne a Samu ujbol visszaterni amit tavaly mehlgkezdett -
-
törölt tag
-
törölt tag
-
anonymus89
addikt
válasz Ricardo #7737 üzenetére
Ezt úgy képzeljétek el, hogy lőttem az S22 bekapcsolt kijelzőjéről tegnap egy fotót amit az s23 galériájából nyitottam meg, hogy szemléltessem a betekintést. Ezt egy Iphone-nal fotózták le ezért a 2 előlapi kamera csalás.
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
törölt tag
válasz Ricardo #7678 üzenetére
Értem. Szerintem amúgy fognak ezen javítani frissítéssel és direkt cseszték el. Mert ha már most jó lenne, akkor majd mit tennének ugye a frissítésbe? Akkor nem tudják fenntartani a frissítés szükségességének a látszatát. Már hányingerem van tőlük annyira ismerem őket.
Tehát az 1-es kép az egy 9 éves Asus telefon, ami ugyan homályosabb, de még az is kevésbé zsizsikes mint az S23+, a 2-es kép az S23+, a 3-mas pedig az 5 éves Note 9. -
törölt tag
válasz Ricardo #7033 üzenetére
Én is fotózok, most nem azt mondom, hogy sose. Csak arra utaltam, hogy lényegében ez egy használati tárgy, tehát másban kell jónak lennie. A sebessége az jó (most még míg vissza nem veszik a teljesítményt), jók az iOS-ről elnyalt szoftveres megoldások amiket lehet a fotókon használni. Szóval nem azt akartam kifejezni, hogy rossz telefon. Csak szerintem nem ér ennyit. De most már mindegy, kiadtam érte a pénzt és nem hiszem, hogy van jobb a piacon számomra. Csak nem érzek olyan nagyon nagy előrelépést.
-
törölt tag
válasz Ricardo #7030 üzenetére
Őszintén... hányszor használod ezeket a dolgokat? Naponta 10 portrét készítesz? Mert erre a portré dologra építeni egy brand-et az eléggé gáz szerintem. Ráadásul kb 6-8 éve alig van változás a mobiltelefonfotózásban. Növelgetik a pixelszámot és kész.
Egyébként rossz fényviszonyok között olyan akvarellt csinál mint egy óvodás a vízfestékkel.
-
PedroPascal
őstag
válasz Ricardo #6836 üzenetére
Szerintem a legtöbb megmondó csak áhítozik, ha ennyire megy a másik fikázása.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Addel
senior tag
válasz Ricardo #6618 üzenetére
Ja, meg a hajuk is milyen már.
-
PedroPascal
őstag
válasz Ricardo #5550 üzenetére
Én csak azt mondom amit korábban a Samsung hangoztatott több cikkben is megjelent. Mivel a OnePlus már bejelentette szeptember végére így lehet nekünk is korábban jön a Mikulás.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
PedroPascal
őstag
válasz Ricardo #5547 üzenetére
Azt rebesgették a Samsungnál hogy lehet már nyáron. Ez elmaradt de szeptemberben még jöhet.
-
leslien
nagyúr
-
PedroPascal
őstag
válasz Ricardo #5535 üzenetére
Tegnap olvastam, hogy a OnePlus szeptember 25-én indítja a frissítést. A Samung azt állította az elsők között lesznek. Lehet itt is hamarosan jön.
-
PedroPascal
őstag
válasz Ricardo #5185 üzenetére
Meg van az a jelenet a Csupasz pisztolyban amikor test condomban izéltek. Mindig ez ugrik be a túlféltős userekről, gumira is gumit húznak.
[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
válasz Ricardo #4213 üzenetére
Letöltött szűrőre volt állítva azért nem engedte. Az alapra állítva engedi . Köszi a segítséget.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
-
hepibáb
tag
válasz Ricardo #3820 üzenetére
Én általában 1080p 60 fpssel szoktam videózni, mert a vlc nem annyira játsza le a nagyfelbontásu 4k vagy 8k videót a gépemen. Lehet a gépem a gyenge, meg nem is foglal annyi helyet egy full hd videó, mint egy 4k vagy 8k. Ha van az embernek 4k-s vagy 8-ks tv-je akkor lehet látja a különbséget, de monitor vagy laptopon nem jön ki a különbség sztem. Tudom hogy a samu 8k 30 fpssel is tud felvenni, azt nem vágom 1080ban csak 60 fps a max? mert mobilarénán ír 1080p 240 fpst is, csak azt nem találom, hol lehet beállítani a mobilban. Szoval biztos jó videókat csinál a samu, de én inkább fényképezek.
-
-
doooo
veterán
Mindenhol ugyanezt mondják, és mivel ugyanaz a kamerarendszer van bennük, mint a tavalyiakban, még a tavalyi tesztekben is ugyanezt mondják (de nyugodtan lehet a Fold4-et is említeni, amiben szintén ezek vannak).
Persze felesleges felhozni, itt más problémák vannak, pont ezért írtam azt fentebb, amit. -
-Faceless-
őstag
Gyenge térerő lesz ott a ludas. Amikor hálózatokat próbál keresni, és ugrál egyikről másikra akkor mindig az aktuálisan futó alkalmazáshoz dobálja azt a fogyasztást. Az, hogyha 4G-t próbál megállás nélkül keresni, és ha talál futtatja minden alkalommal az értesítés frissítéseket minden alkalmazáshoz az mocskos sokat eszik.
Nem mondom, hogy jó, mert én is keveslem a kijelző időt, de ennyire azért nem szar. Nekem 85%-on van max az aksi kímélő miatt, de így is 6-7 óra screen on time azért vastagon meg vegyes használattal.
[ Szerkesztve ]