-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris
junior tag
válasz
shield #14454 üzenetére
Na megoldódott a téma. Elővettem azt a verziót, amelyikhez kell az alapjáték. Mindent végigzongoráztam, amit föntebb megbeszéltünk, és minden tökéletesen működik. Lényeges, hogy minden fölülírandó fájt tételesen kell elvégezni, mert előfordulhat, hogy nem mindent ír felül. Az egészet beletettem, egy gamedata mappába. Visszatérve a vírusra, összeszedtem egy gépet lassító vírust, de a Malwarebytes elbánt vele. Igaz, legalább ötször végigfuttattam a programot.Itt egy kép a szövegről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest