-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
azért csodálkoztam, mert elég picik a képek ahoz az erőműhöz képest
őőő...nézd el tudatlanságomat, mitrétünk TN panel alatt?
amúgy igen, én egy LG L1950BH-t váltottam vele. sajna egy pici hibája van, hogy D-SUB-os. mind1. nemolyan jó a szemem, hogy megtudjam különböztetni a D-SUB DVI közti különbségeta drága kis BenQ közel 45k-ba volt. ezvolt az egyetlen FULLHD-s moncsi ilyen árban. és a képe? hát az bitang jó. ezért a pénzért, ez a monitor egy főnyeremény érzésem szerint. egykis felhasználói tesztet írtam róla a LogOutomban, ha nagyon kiv vagy reá
sokat vaciláltam, hogy megvegyem-e. nemvoltam oda a wide moncsiért akkoriban. hát megvettem...
-
válasz
- = Zk = - #6098 üzenetére
Köszi!
Akkoriban mindent lefotóztam, ezért is készült annyi screenshot, most csak ha eszembe jut, akkor nyomok egyet, inkább koncentrálok a játékra.
Egy Samu 710T-vel. Még karácsony előtt vettem egy T220-at, de szerencsére pixel hibás volt és visszaküldtem, akkora bevilágítása volt, mint az állat. Szarok ezek a mai TN panelok, főleg ekkora méretben. Néztem utána egy HP-t 22 colosat, MVA panelost, de az meg 110 ropi lett volna és inkább hanyagoltam a dolgot. Most lehet kicsit körülnézek, úgy néz ki lesz pénzem bőven ilyenekre, de nem szeretném elkiabálni.
Látom Te Benq-val nyomod, az is TN-panelos? Jó képet ad?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #6095 üzenetére
módosítottam az előző mappát. bocsika! de nyilvános, ugyhogy beletudtok lesni onnan is, akinek kell, teszek fel új linket.
(vagy keresek, egy mod-it)
mellesleg tettem még fel mappát képekkel. Oblivion Lost 2.2, és Clear Sky. folyamatosan bővítem, lehet csemegézni.... -
- = Zk = -
félisten
újabb képcsokorra való. javaslom az utolsótól kezdjétek nézegetni, mivel az elöző sorozat is benne van. Soc 2009 Edition
Soc 2009 Edition
nah irány Yantar, valamint sikerült a labor mélyén szereznem egy gránátvetőt az AKM 74/2-mhöz! márcsak az a fránya hangtompító kellene! azthiszem ha kijátszottam, kipróbálom, hogy egyéb mod-okkal karöltve is működik-e. pl trader, ultra_graphic stb!
szerk: jah valaki igazán segíthetne, hogy a HUD-omnak a töltényállapotát nagyobbra cseréljem, mert zavaró az a miniatűr számsorozat
-
válasz
- = Zk = - #6089 üzenetére
Jók a képek, este én dobok fel párat.
-
- = Zk = -
félisten
(#6090) ricsy888:
hajrá. páran már TESZTELJÜK! és hidd el nem fogsz csalódni. garantálom. amint kijössz szidorovicstól, leesik az állad a látványtól.
erről a gépigényről meg én speciel nem hallottam semmit(#6091) R1200GS: ezcsak egy gyári mod. pár hsz-szel feljebb linkeltem a teljes hírt erről. ahonnan leis lehet tölteni. a képek a 2009-es változatból vannak természetesen! ( nekem sem eredeti a gémem. de csitt
)
a másik oprendszeren OL2.2-vel nyomom. azis nagy brutál. érezhetően más lesz tőle a játék. már a menüzenéje hátborzongató. mitössze rohangáltam, mire megszereztem aztisSoC 2009 Ed.
végre van távcsövem a gyárilag tuningolt AKM 74/2-esemre. reszkess Zóna. márcsak egy hangtompító kéne, és kész is a Silent Hunter-em. lassan az X18 kulcsa is meglesz. nah az lesz még egy enyhe para.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Az hogy 2009-es mit takar? Újra kiadták, vagy ez csak egy mod? Ha minden igaz jövő hét közepe fele meg tudom szerezni eredetiben kéz alól. Az Oblivion Lost miatt akarom. A képek amiket felraktál abból van, vagy ez más?
-
ricsy888
senior tag
válasz
nem semmi látvány , azt hiszem feldobom a játékot. Végigolvastam az utolsó 100 hsz.-t és annyi új dolog van a játékhoz, hogy úgy érzem ki kell próbálnom. Régen az alapjátékot 4x vittem végig (patchek és ol mod nékül)
Ez a 2009 Ed. nagyon bejön csak nem tudom, hogy szegény öreg 7800GTX-em elég lenne-e neki. Valahol olvastam, h a 2009 Ed.-hez az ajánlott egy GTX 260, minimumnak pedig egy 8800GT volt feltüntetve. -
- = Zk = -
félisten
rakok fel pár képet Picasara. gondolom ezeket teis láttad már. részesültél ebben a látványban
akinek meg kedvcsináló kell a játékhoz, ime...
SoC 2009 Editionsokat optimalizáltak sztem a játékon. FULLHD-ben minden fullon szépen megy. ahoz képest, hogy az egyik VGA-mat letiltotta az oprendszer!
-
válasz
- = Zk = - #6087 üzenetére
Én is voltam így többször, de gyakran mentek, ezért nem zavar ha kifiléznek.
A csaposnál hagytam abba az este, majd ma folytatom.
-
- = Zk = -
félisten
SoC 2009
eccerűen lehidalok ettőlhihhetetlen grafika. sokszor azért halok meg, mert percekig csak bámulok ki a fejemből. a vörös égbolt nálam is beköszöntött, besza...s! csillagos ég?! áááh, hihetetlen szép...
jelenleg a csapostól kaptam dokumentum küldit, X18 asszem. de megbolondulok ha nem kapok/találok valahol egy távcsövet (PSO-1) az AKM 74/2-esemre
a hangtompító hab lenne a tortán....
Lauda Te merre jársz?
-
válasz
Medvelászló #6085 üzenetére
Nincs mit!
-
válasz
Medvelászló #6082 üzenetére
Rendben, tehát az alap elindul .
A főkönyvtárban lévő fsgame.ltx fájlt megnyitod tc-ben f4-el és a harmadik sort módosítod ilyenre: $game_data$ = true| true| $fs_root$|, fontos, hogy mentsd is el a módosítást! Egyébként az egyik true helyén false lesz, csak ennyi a különbség. A többi sorral egyezzen, amit módosítasz, tehát ne legyen elcsúszva.
Ha ez megvan, bemásolod a főkönyvtárba a 2009-es gamedata-t.
Ezután megkeresed az user.ltx fájlt, itt találod xp alatt:
C:/Documents and Settings\All Users\Documents\stalker-shoc\user.ltx"
Ha megvan, akkor szintén f4-el megnyitod, majd megkeresed ezt a sort és módosítod erre:
r2_gloss_factor 2.5 Asszem csak egy számot kell átírni, ne ijedj meg, és ne felejts el menteni. Ezután indulni kell a játéknak, ha megy, akkor kilépsz és bemásolod/felülírod a gamedata könyvtárat a 2009-es patchben lévő fájlokkal. A linkjét tegnap köszönted meg, keresd meg szépen!
Sok sikert!
-
Medvelászló
senior tag
Egyébként azt töltöttem le amit linkeltél,csak nem bírom valahogy elindítani a gémet mert hülye vagyok hozzá mint az állat!Azt sem tudom melyik fájlokat kell módosítani!
-
válasz
Medvelászló #6080 üzenetére
Tudnék, de nem fogok. Keresd meg azt a linket, amit megköszöntél a napokban.
Látod megint nem válaszolsz a kérdésekre, hanem újra kérdezel, így én se fogok ám erőlködni.
-
válasz
Medvelászló #6078 üzenetére
Az alapjáték elindul a patch telepítése után?
Hova másolod a gamedata-t?
Módosítod a fájlokat, amiket előír a 2009-ben?
-
Medvelászló
senior tag
-
válasz
- = Zk = - #6071 üzenetére
Bizony bizony, igen brutkó lett az is
, csak esőben mindig jön ez a rohadt bevillogás, nemtom mitől lehet. Van egy régebbi driverem, a 162.18-as, azzal ha jól emlékszem nem csinálta, viszont az új driverek meg a mai játékokhoz jók. Lehet rakok egy másik rendszert a 36-os raptorra és oda nyomom fel a stalkert azzal a driverral.
Medvelászló: De hisz meg is köszönted.
Nem csak menü patch, ha bemásolod, akkor lesz hálózsák is, de itt a lista:
[I]Patch 1.1
- added Sleeping Bag to inventory
- added updated textures from Photorealistic Zone: Living Creatures 0.60
- added updates from ZRP 1.05 R11
- minor UI, HUD, and dialog changes
- minor weather tweak
Includes patch 1.0
Patch 1.0
- added selected textures from Photorealistic Zone: Living Creatures 0.51
- retouched HUD to fit game style
- fixed game crush due to missing vehicle texture
- fixed icons in the inventory representing wrong items
- added authentic vodka and energy drink description
[/I] -
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6074 üzenetére
hát, amit linkeltem. de az ugytom, csak menu pecs.
nemértem, nálad miért nem megy....ha mindent úgycsinálsz ahogy mondjuk, nemértem.. -
Medvelászló
senior tag
válasz
Natúr xp-t!2009-hez van külön peccs?
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Itt meg lehetne venni, de jobban örülnék olyan game-nak ami kézzelfogható.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
R1200GS #6069 üzenetére
ez engem is érdekelne!
(#6068) Lauda:még nem. de csini. viharhangokat hallottál már?
nemsemmi korom sötétben a villámlás
(#6070) Medvelászló pucold le a játékot csontra. majd a mappájából is törölj mindent, és úgy tedd fel, figyelvén a sorrendre. milyen win alatt próbálkozol?
-
R1200GS
aktív tag
Tudnátok egy olyan boltot linkelni ahonnan beszerezhető a Shadow of Chernobyl.
-
-
- = Zk = -
félisten
hoppá:
új stalker ezév őszén? -
- = Zk = -
félisten
nekem a CS csinál néha ilyen 3szögű villódzást DX 10.1-ben. én kilépek, majd vissza és elmúlik. SoC nem!
OL 2.2
perzselő kiiktatva. visszamentem a dutybázisra megjavíttatani a ruhámat( ~23k RU), talált fegyómat (SVDmk2. ~24k RU) meg még valamire költöttem deaz nemvolt több 1,5k RU-nél. sztem az az AKM 74/2-es volt. olcsó és jókis sniper fegyó
filózom még, hogy bevállaljam-e a kötelességiek melóját. de barangolásom közben nemakarok túl sok ellenséget. nyugiban akarok eljutni Chernobyl NPP-be -
válasz
- = Zk = - #6064 üzenetére
Ezt meg én nem tudtam, köszi a tippet!
Pakoltam rá driverből, de nem változott semmit. Viszont itt is előjött az, ami már régebben is, hogy esőben elkezd villódzni mindenféle háromszög alak, elég idegesítő. Aztán aludtam egyet és elállt az eső, de előjött az előbb éjszaka esőben is, valami driver gond lehet, csak azt nem tudom mi. Van egy régebbi driverem, talán azzal kéne megpróbálni.
Ja az ol zenéje tényleg gyilkos, már a menüben összekulázod magad.
-
- = Zk = -
félisten
nah, mostmár énis tudom. köszi
most én árulok el egy titkot, lehet ismered. amikor kijössz szidorovicstól, és mész az első küldidért. annál a bajszos fickónál, hajólemlékszem. na a mögötte levő ház mögöttlévőjének a padlásán van egy katonai ruha. ha ismerted nem szoltam. ha nem, szólj és keresek képet, vagy pontosítokénis élsimitással nyomtam, de megfeküdt a CF a kártyámon. így most 8.1! -es driverrel nyomom, szingliben. már hónapok óta szenvedek vele....
szerk: zene.
nekem az OL mod menüzenéje kellett sokáig, mignem rájöttem, hogylehet kioperálni a játékból. így ma ezt használom SMS hangnak( de persze megvan az alap SoC menüzenéje is) a hangok minden stalkernél ijesztőek, és nagyonis eredetiek. nemmerek fülest használni
-
válasz
- = Zk = - #6062 üzenetére
Az első játéknál én is szenvedtem a pisztollyal, de később megtudtam, hogy az autóparkoló előtt jobbra a toronyban van egy csomó töltény. Ahogy átjöttem a páyára és kilőttem a bandavezért, kaptam egy viper 5-öt, fent a toronyban meg ehhez vannak lőszerek, kb 450 van hozzá, talán elég lesz, most a mellényem is rendben van még.
Szép nagyon, minden létező maxon van, azon gondolkodom, hogy driverből nyomok még egy kis élsimítást neki.
Egyébként ez a garbage-s rész az egyik kedvencem, a zene önmagában világbajnok.
-
- = Zk = -
félisten
jubileumi HSZ!
pont ugyanezt taposom énis( no skúló, csak quickload
)
én a Bess-es résznél sokat szenvedtem. állandóan lelőttek egy kispisztollyal. hangjából itélve az volt.
valóban nagyon jólett a garfika, a hangok. ha az eleje ilyen CSICSÁS, milyen lehet beljebbkiváncsi vok működik-e a keresztbe mentés. lehet kipróbálom.
szerk: látom a garfika náladis odateszi magát
ezzel a fegyverrel vok énis jelenleg. hihetetlen amit műveltek ezek a srácok ezzel a játékkal. ez olyan kb mint mikor kiadták a half-life 1-et source motorral!
-
válasz
- = Zk = - #6060 üzenetére
Ha nem fogadja el a segítséget, akkor nem tudsz neki segíteni, punktum.
Az nagyon szemét egy rész, kb egymilliárd quickloadom volt anno
, az alap játékban. Xar volt a ruhám és a töltényem is kevés volt, igen nehezen jutottam ki.
Még az elején, csak most ugrok neki, délután nem játszottam. Most kell segítenem Bess-nek, de már elvettem a bandavezért viper 5-ösét és van hozzá kb 450 skúló, úgyhogy nem lesz nehéz menet. Már egyszer befagyott a garbage-n, remélem nem lesz gyakori. Kegyetlen jó hangja lett ennek a fegyvernek is és nagyon élethű a kinézete is. Kilőttem 4-5 tárat csak a levegőbe annyira tetszik.
Grat hozzá!
-
- = Zk = -
félisten
sztem énis pont ezt irtam le, pár HSZ-szel feljebb.
ígymár mennie kell. 2en játszunk veleszerk: OL 2.2
kikapcsoltam az agyperzselőt, trappolok vissza. ha a katonák engednének. és lenne elegendő lőszerem az AKM 74/2-be.Te merre jársz a 2009-ben?
következő HSZ-em jubileumi a szakmai oldalon! -
Én azt mondom, szedjen le mindent, majd tegye fel a soc-ot, rá az 1.05-öt, arra másolja be a főkönyvtárba a gamedata-t, arra a patchét a 2009-nek majd a honosítást és mennie kell. Én azért közben elindítottam, hogy minden okés-e. Tehát az alapjátékot is és a bemásolás után is, majd a patch után és mehet a honosítás.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6057 üzenetére
kérdezd Laudát. hátha tud valami okosabbat.
nekem már lövésem nincs. max annyi, hogy pár HSZ-szel feljebb ottvan, hogy hogykell telepíteni! -
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6055 üzenetére
Sajnos még nem raktam fel
Csak átmásoltam,de megint kilép,pedig felraktam a peccs 1.0005-tVan valami ötlete valakinek?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6053 üzenetére
mükszik?
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6025 üzenetére
Köszi a linket!
-
- = Zk = -
félisten
igen, énmár a CS-ben is tervezgettem anno, mikor felröppent a hír, hogy lesz folytatás, ami az előzmény.
mocsár területen pl megőrizni a területedet. területeidet. kísérni ezt-azt.(találkozol Marked One- nal), Strelok-kal) ellátmányt szerezni, keresni, kísérni. stb. vannak itt 5letek
de én szvsz a SoC-ból nem hiányolom a cooperatív módot....
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #6049 üzenetére
Én meg az X16 fele tartok
az igazán nagy dobás a cooperatív mod lenne, beirod merre jársz, aztán mehetnénk csapatban zúzni
-
válasz
- = Zk = - #6047 üzenetére
Hűha, nagyon ott van ez az új grafika, ámulok és bámulok.
Az új hangok szintén. Egyébként feltettem a patchet, a menü háttere és a betöltésé is megváltozott, no és kaptam hálózsákot is, lehet szundikálni, ezt már az ol módokban is nagyra értékeltem, mikor egy nehezebb szakasz jött és éjszaka sokkal könnyebben meg lehetett oldani.
-
válasz
- = Zk = - #6045 üzenetére
Az 1.05-öst.
Így telepítettem: soc, 1.05, 2009-es fájlok, magyarítás. Most jut eszembe, lehet az újhoz való patchet fel se tettem....
Az baj?
-
válasz
- = Zk = - #6038 üzenetére
Én snipert nem használok egyáltalán, nehezen töltenek és az néha elég gáz tud lenni. Vintar tökéletes nekem erre is, pontosan lő és gyorsan is dolgozik.
Ja és zárt terepre is nagyon ott van szvsz.
Elég fáradt voltam már az este, de az autóparkolós részt megcsináltam az "új" stalkerrel, hát valami k@rva jó lesz ez gyerekek!
Grafika ütős lett, árnyékok, az út rajzolata, na és a fegyverek hangja mind nagyon baba lett.
Igaz novice-t indítottam, de a parkolóban szinte egyet se kellett lőnöm, a társaim mindet kiírtották, pedig elvileg nekem kéne segíteni őnekik
, mintha egy kicsit könnyű lenne, lehet indítok előről egy nehezebb fokozatot, hogy élvezetes is legyen. Ma nyomulok vele estefelé.
skeleton91: Ezt gyorsan fejezd be itt, ne kelljen modot hívni.
-
skeleton91
tag
Korán van még.
A másoltakhoz is fel lehet rakni mert nekem az van?Nem az eredeti.Azt tudom és is hogy kell hozzá az alap játék.
-
emre
veterán
válasz
skeleton91 #6041 üzenetére
ennyire süket nem lehetsz
Értsd: alap játék
én a helyedben szerkezteném a hsz.mod: bár ahogy elnézem tuti kicsúsztál az időből, majd legközelebb jobban figyelek mit írok le, de te is jobban koncentrálj.
-
skeleton91
tag
Kössz.Csak az a baj hogy nekem nem eredetiben van meg és sehol sem tudom megvenni eredetiben mert sehol sincs már
Ezt jól elmagyaráztam.
.Ugyhogy nem tudok mit csinálni,várok hátha jön szállítmány belőle a cdgalaxisba és akkor megveszem.Addig meg el leszek modok nékül is vele.
-
emre
veterán
válasz
skeleton91 #6039 üzenetére
Igen, mindegyikhez kell az origi game.
Asszem nem telepíteni kell, hanem be kell másolni a letöltött cuccost a GAMEDATA könyvtárba. Illetve
Amennyiben az eredeti játékot is szeretnéd megőrizni telepítsed újra a játékot és abba írasd felül. Vagy egyszerűen mentsd el az origi gamedata könyvtárt.
Ez szerintem mindenképpen célszerű megcsinálni, ugyanis ha nekiállsz mod-okkal foglalkozni kelleni fog egy biztos pont amihez vissza lehet térni.Remélem érthető voltam
Valamint az fsgame.ltx fájlban ezt a sort át kell írni
$game_data$ = false| true|
Hogy igy nézzen ki
$game_data$ = true| true| -
skeleton91
tag
Hi.Lenne egy kérdésem.A stalker oblivion losthoz és a priboi storyhoz az eredeti játék szükséges?Én legalábbis erre gyanakszom.Mert letöltöttem őket és egyik sem akar elindulni
Amikor bejönne a menü kilép.Ha valaki tudja a választ akkor írjon.
-
- = Zk = -
félisten
holnapra megkeresem. azaz mára.....
nekem nincs különösen ruha kedvencem. mindenből a legpöpecebb legyen.
fegyverből annál inkább. sajnos a Vintárban picit csalódtam. de a CS-ben azt használom nagyritkán. amúgy a sniperek a kedvenceim .abból is a legnagyobb. SVUmk2 asszem... esetleg egy Dragunov. ezekkel jól lehet okoskodni nyílt terepen
zártabb terepre obokan, tr301, vagy akm 74/2. csakis felspécizve (távcső, gránát, hangtompító). de inkább 74/2. azt valamiért tartósabbnak érzem. -
válasz
- = Zk = - #6036 üzenetére
Írd meg, hogy melyik patch van fent, hátha megvan hozzá nekem a trainer.
Én inkább hétvégén szoktam játszani, hétközben ha lenne is időm, általában fáradt vagyok idegileg hozzá, úgy meg sok értelme nincs, nem erőltetem, ami nem megy, nem tudnám élvezni a játékot.
Kedven ruha talán a katonai páncélruha, fegyver pedig egyértelműen a Vintar.
És nálad?
-
- = Zk = -
félisten
kösz a felvilágosítást, vagy 1 éve próbálkoztam trainerrel
hát pech...
godmod-ot meg nem használtam soha. csak trader_mod. ezvolt a max e téren.sajna nemtudom megmondani, milyen pöcs kell hozzá. nem XP alatt gépelek....
nemtudom te hogyvagy vele, de nekem stalkerezni, mindig az esti órákban van kedvem, időm. és csodálkozom, ha azon veszem észre magam, hogy kikell lépni, mert a játékban IS besötétedett. és a szívinfarktus nagyon alattomos tud lenni....
az osonásról emg annyit, h egyetértek. félig. amig megnem szerzem az adott fegyveremre a távcsövet, és hangtompítót. ezek alpnak tekinthetők nálam. enélkül nem buli a buli.
szerk: kedvenc ruha+fegyver?:
-
válasz
- = Zk = - #6034 üzenetére
Talán mert nem a fentlévő patchez megfelelőt használtad, ebbe a hibába én is belefutottam. Volt külön 1.04-hez, 1.05-höz etc.
Para volt persze, de csak mod nélkül, ha nem voltam halhatatlan és a töltényem is fogyott. Egyébként a sötétséggel egyet értek, az csak az ol módokkal volt igazán bekakilós totál vaksötét,
viszont sok helyen ügyesen lehetett használni, mert az ellen se látott semmit én meg tőle pár tizméterre szépen elosontam és nem keveredtem harcokba.
Én is kíváncsi vagyok, 1.05-ös patchel próbálom, remélem menni fog pöpecül.
-
- = Zk = -
félisten
de sajna az a trainer nálam vmiért nem ment
mod-ok ide-oda, azért a parát megadja rendesen. pláne az OL mod. sztem legalábbis. tehát ahol annó egy vadkutyavolt, most van 3 snork. rögtön az első pályán.
nameg az éjszaka, az korom sötét, bár ez lehet hogy grafi beállítás.kiváncsi leszek a véleményedre a 2009-es verzioról
-
válasz
- = Zk = - #6032 üzenetére
Az nem semmi!
Én úgy szórakoztam a soc-cal (a sokadik végigjátszás után), hogy benyomtam a trader modot, meg trainert, hogy minden egyes kattintásra 100000 rubelt csap hozzá a pézemhez. Azzal kezdtem, hogy a sidorovich-nál feltankoltam a legjobb cuccokkal, majd benyomtam a trainert, hogy ne fogyjon a skúló és had szóljon.
Elég kemény cafatolások voltak útközben, no és halhatatlan voltam, de pont ez az egyik probléma a cheateléssel, egy idő után megunod az egészet. Nincs kihívás, csak az értelmetlen öldöklés. Meg is untam hamar, a végigjátszás közben meg szét kuláztam magam a játék minden percében, nagyon élveztem.
Én csak az ol 1.3-at játszottam végig, a 2.0-ba és a 2.2-be csak belekóstoltam.
-
- = Zk = -
félisten
énis csak tesztelés céljából használok mod-okat. ellehet velük szórakozni!
szerk: CS-ben a tradermod brutális. az első színhelyen találsz egy anomáliát. eladod 2400rubelért. majd megveszed ugyanezt, 240rubelértés ez csak egy példa. fegyverek, ruhák, töltény stb.
OL 2.2
mivel yantarban végeztem a dokival a kinti mérésekkel, ájulásomból felébredvén, elmentem megkeresni. a bolond doki ott ált a kerítéssel szembe (az agyperzselő irányába), kivont fegyverrel. bementem legyaláztam minden élőt a terepen, de nem mozdult. kénytelen voltam fejbelőni. egy golyót kapott, és hát azt hittem túléli. hát nem
nem semmi bugok vannak benne.... -
válasz
- = Zk = - #6030 üzenetére
A soc-nál használtam trader modot, de csak balhéképpen, éles végigjátszásban soha semmilyen segítséget nem használtam. Miután végigment utána próbálgattam a modokat és gyakoltam a pályákon.
Nem, mert amik voltak nekem nem tetszettek, inkább az alappal nyomultam.
-
válasz
- = Zk = - #6028 üzenetére
Nagy e? Életem eddigi legjobb játéka
, végigment többször is, alap és ol móddal szintén. Mostanában kicsit elhanyagoltam, kevesebb az időm és kedvem, amit játékkal töltenék, clear sky-t is végig kéne nyomatni valamikor. Nem is kínlódok kereséssel, látom az 1.05 jó a 2009-es kiegészítőhöz, az meg itt van a vinyón. Grafikára kiváncsi vagyok, már az ol módokkal is nagyon szép volt.
-
Látom van ez a 2009-es cucc, megy is fel hamarjába, nagyon kíváncsi vagyok rá. Először nézek egy friss patchet és go.
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6024 üzenetére
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6023 üzenetére
Milyen frissítésről van szó?Egy update txt file-t látok semmi többet,vagy azt külön kell letölteni,ha igen honnét?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6022 üzenetére
1: SoC felinstall!
2: alap stalker patch telepítése( asszem az 1,05 jólesz)
3: 2009 mod felrak
4: 2009mod-hoz tartozik egy frissítés, feltelepít!
..és mÚkodnia kell!ha nem tévedek ez a sorrend, eredeti játéknál. koklánynál picit másképp, de nagyjából ez!
-
Medvelászló
senior tag
Segítséééég!Bemásoltam a 2009-est az alapjátékba de kilép!
Valaki írja lécci h.kell felrakni,köcce előre is!
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6020 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
,egy megszállott S.T.A.L.K.E.R. rajongó életét mentetted meg!
Azonnal nekilátok a munkának és felteszem,nagyon kíváncsi vagyok
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6019 üzenetére
ha ugyanarról az oldalról szedted, és közvetlen a 340megás fájl "alatt" volt, akkor csak bátran installáld!
sezerk: amúgymeg nem. sima alap Stalker: Soc-ra kell másolni. semmi OLmod! a trader nekem csak sima SoC alatt mükszik, így ez bennemaradt, mikor feltettem a 2009-es verziót! de mükszik szépen.
és szépen megdolgozták a fegyvereket is. hang küllem stb... -
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6016 üzenetére
Valamit nem értek,ezt a modot az O.L.-ra és a traderre kell felmásolni,ha igen kell-e utána valamilyen javítást?Én letöltöttem valami 1.1.7 verziót mindössze 38mb a mérete,lehetséges hogy rosszat töltöttem le?
-
ubi91
tag
válasz
- = Zk = - #6016 üzenetére
Hááát, ilyen atomerőművön nem csodálkozok, hogy fullhd-ben nyomod
szerk: itt most Mosquitoo (csak a bátyám profilja) -
Mosquitoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #6009 üzenetére
Hmm, ez fincsin néz ki.
A gépigénye nagyon megugrik, vagy hasonló marad az eredetihez? Mert képek alapján nagyon brutálisan néz ki!
-
- = Zk = -
félisten
-
Pocee
senior tag
válasz
Mosquitoo #6011 üzenetére
Köcce a választ ,de mivel teljesen új számomra a moddolás azt sem tudom hogy tegyem fel az ol 2.2-t.
Adott egy gamedata mappa azt csak simán másoljam be a soc könyvtárába?
Az angol leírás beszél vmit,hogy moddoljam az fsgame.akármit de a nem találom azt az fsgame-t ami alapján át kellene írnom az eredetit.
Szóval csak ennyire vagyok elkaparva. -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Megvan eredetiben a SoC de soha nem akartam moddolni,viszont nagyon unom magam mostanság itthon és kipróbálnám valamilyen moddal is.úgy néztem legtöbben az ol modot preferálják,de úgy tünt nem egyszerű felrakni?!Van valahol átfogó leírás hogy smint kell rátenni a game-re vagy nem is bonyolult?
Miben térnek el a korábbi ol verziók mert én most a 2.2 est szedtem le meg a 2.1 magyarítást.
MEgköszönném ha valaki válaszolna minden kérdésemre.
Van az ol-től jobb verzió?a transport mod nem érdekel nem akarok autókázni.
Előre is köszönöm a segítséget! -
- = Zk = -
félisten
-
Medvelászló
senior tag
Hahóóó!Valaki nem tudja merre találom a Saiga 12k távcsöves sörényest?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
silencio #5987 üzenetére
Ott qrtad el, hogy azzal a néhány exo-s Szolgálati idiótával letámadtad a Szabadságiakat. Azokat kell hagyni a francba és akkor tudsz haverkodni a Szabadságiakkal is. amikor visszamész a Bár területére akkor majd mondja is a Szolgálat parancsnoka, hogy 8 idióta szolgálatos megszegte a szabályokat és engedély nélkül támadták meg a Szabadságiakat... aztán mehetsz vissza leitatni a csapost, stb.. minden összefügg mindennel
-
Medvelászló
senior tag
Na végre sikerült beszerválnom 2 db kagylót,1et a hadiraktáraknál másikat az antennáknál a halott tudóstól.Kezdek pipa lenni,legnehezebb fokozaton nyomatom és kevés anomáliából tudok modifikációt kicsikarni
-
Medvelászló
senior tag
Kellene kagyló arti a modifikáció előállításához,valaki tudja merre találok?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #6001 üzenetére
a magyarítás eltüntetése nekemis megoldotta a gondot
más magyarítással simán elvan.... -
ZIL
tag
Idohiany miatt, megsem csinaltam meg a modot, bar az eszkozok tobbseget sikerult osszegyujtenem...
Valoszinu inkabb a Clear Sky-t fogom buheralni, arra ugyis jobban rafer...
De azert van itt egy praktikus kis csemege...
Talaljatok ki mi a kakukktojas a kepen
http://www.imageno.com/6aa8urokx11zpic.html -
- = Zk = -
félisten
sziasztok
annyira kedvet kaptam a full hdben való játékhoz, hogy feltettem az OL2.2-t, és vmi magyarítást.(amit ide linkeltek, azt nemtudtam leszedni) de sajna bugreportal kilép. decsak, ha az elmentésemet akarom visszatölteni. tehát ha újat kezdek, azzal semmi gond. kilépek, majd visszatöltöm. és máris kidob.
üdv
Zk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest