Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsavermadar #4435 üzenetére
Eleve ott kezdődik, hogy más motor van a Chevyben, tehát nyilván nem illik a Vectrára ugyanaz a váltókiosztás, mert a mienk valamivel lentebbről húz normálisan (bár nem kell annyira kipörgetni).
Olyan váltókiosztást nem mindig egyszerű találni, ami jól működik a pálya bármely pontján, jelenleg az enyém sem tökéletes, de igyekszem úgy babrálni, hogy a kritikus pontokon, illetve a legtöbb helyen jól tudjon kilőni a kocsi kanyarból és persze egyenesben is legyen erő. -
Ventur@
senior tag
válasz
Sejtettem én, hogy itt van a kutya elásva, csak hát kellett a bizonyosság
. Egyébként meg nem vagy béna szerintem. Azért az a Valencia 8. qualy időt sem csak összeimádkoztad
(az, hogy a futamon nem úgy jött ki a lépés, már egy másik történet
).
Nurnburgringen én egyelőre ott tartok, hogy sikerült a 2:15,850, de ami fontosabb, hogy a tegnapi tesztfutamon is tudtam a stabil 16 körüli időket menni, szóval ez már nekem jó jel
. Még kicsit csiszolok a következő napokban a verdán, aztán hétvégén bevetem a titkos rizst és majd levillogok mindenkit az útról
.
-
00roli00
aktív tag
válasz
A bömöst nézzétek meg légyszilégyszi, thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro kerestetik
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest