Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Eleve ott kezdődik, hogy más motor van a Chevyben, tehát nyilván nem illik a Vectrára ugyanaz a váltókiosztás, mert a mienk valamivel lentebbről húz normálisan (bár nem kell annyira kipörgetni).
Olyan váltókiosztást nem mindig egyszerű találni, ami jól működik a pálya bármely pontján, jelenleg az enyém sem tökéletes, de igyekszem úgy babrálni, hogy a kritikus pontokon, illetve a legtöbb helyen jól tudjon kilőni a kocsi kanyarból és persze egyenesben is legyen erő. -
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Sejtettem én, hogy itt van a kutya elásva, csak hát kellett a bizonyosság
. Egyébként meg nem vagy béna szerintem. Azért az a Valencia 8. qualy időt sem csak összeimádkoztad
(az, hogy a futamon nem úgy jött ki a lépés, már egy másik történet
).Nurnburgringen én egyelőre ott tartok, hogy sikerült a 2:15,850, de ami fontosabb, hogy a tegnapi tesztfutamon is tudtam a stabil 16 körüli időket menni, szóval ez már nekem jó jel
. Még kicsit csiszolok a következő napokban a verdán, aztán hétvégén bevetem a titkos rizst és majd levillogok mindenkit az útról
. -
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A bömöst nézzétek meg légyszilégyszi, thx.

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Autóhifi
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Robotporszívók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gumi és felni topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG OLED TV 55CS6LA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Egyébként meg nem vagy béna szerintem. Azért az a Valencia 8. qualy időt sem csak összeimádkoztad
(az, hogy a futamon nem úgy jött ki a lépés, már egy másik történet
).
.