- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Mit szeretnénk? Én megmondom, ha nem nevettek ki.
Én speciel szeretem az együtt gyakorlást. Szeretem a időfutamot, de a versenyzést még nem szeretem. Tegnap második helyen mentem az egyik versenyen, és ott csúsztam ki, ahol nem szoktam. ugyanannyit fékeztem, mint máskor, de kevés volt. Gondolom a versenyen valami ki van kapcsolva, ami abban nyilvánul meg, hogy nehezebben vezethető az ótó.
Nagyon élvezem a tizedek lefaragását. Rájöttem, hogy nem állítgatok semmit, csak a benyával játszom kicsit, és go.
A másik időeredménye engem is arra sarkall, hogy próbáljak meg még egy kis időt találni.
De ti is így vagytok. Tegnap azon a széles pályán (a kedvenc pályám) amikor már nagyon jó időt mentetek, azt gondoltam nincs tovább, és ti is, én is javítottunk még ahhoz képest vagy kettő másodpercet.
Ezt gondolom az rfactor játék sava-borsának. Engem ez a dolog fogott meg. Körözni, és körözni. És tetszik ahogy a boxból nézlek benneteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest