Hirdetés

  • MediaTek lapkával érkezhet a következő Samsung csúcstablet

    ma Merőben szokatlan lenne, ha a Samsung nem Qualcomm vagy Exynos szettet használna a prémium termékvonalon, de a Geekbench szerint mégis ez lehet a helyzet a Tab S10+ esetében.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Men of War II teszt

    gp Tankok, gyalogság, tüzérség – lehet még újat mutatni a második világháborús stratégiai játékok világában? 14 évvel az első Men of Wart követően az eredeti fejlesztők ezt is megpróbálták.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Norbi.

    őstag

    válasz Y72 #11237 üzenetére

    Van baj. :DD

    Egy része nem igy van:
    * Van n NFC gyorskapcsoló.
    * Bekapcsolás / újraindítás után mindenképp be kell írni a jelszót, hiába van ujjlenyomat beállítva, azt nem fogadja el. - Ez tudtommal igy van máshol is.
    * MIUI launcher-nek nincsenek beállításai, az ikonszám fix, csak az animáció választható. Ezt egy perc lecserélni.
    *Reklámok, személyes adatok felhasználása. - Kikapcsolható minden reklám.
    *A rendszeralkalmazások nem a legjobbak (bill., kamera, böngésző, fájlkezelő, galéria, számológép stb.) mindet le kell cserélni a hétköznapi használathoz. - A számológéppel pl. mi a baj? Vagy, a fájlkezelővel?
    * - Nincsenek témák, minden vakító fehér. - de vannak.
    * - Bonyolult beállítási menü, amiben nem lehet rendezni az elemeket, nincsenek kedvencek és a home-screen-re sem lehet kirakni linkeket a rendszeresen használt dolgokhoz. - megszokás kérdése.
    * Nem lehet rootolni sem, csak ha letelik a várakozási idő - ezt tudhattad volna előre is, de a felette levő pontban meg úgy jönne le, mintha nem akarnád rootolni.

    Nem kritikus és bosszantó hibának nevezném ezt, hanem inkább te másképp szoktad meg. De, ezeknek utána nézhettél volna te is és nem lenne gond. :)
    A sorrendért sorry, csak átfutottam gyorsan a listát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák