Új hozzászólás Aktív témák
-
stamas80
tag
Még mielőtt Én lennék itt a fő gonosz, mint egyéni Vállalkozás legalább tényleg létezik.
Csak nem jó helyen kerestem
"Állapot:
Működő egyéni vállalkozás
Vállalkozói tevékenység kezdete:
2005.10.21"De én nem is mondtam senkinek, hogy hol vásároljon, én a Hongmi-t speciel nem tőle vásárolom, de ez az én saját döntésem.
Amit írtam, csak pont a sok vagdalózás miatt tettem, és mind pontosan helytálló információ.és én ennek itt pontot is tennék a végére tudós uram!
-
BSOD
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
senn? hagyjuk már. vacak bóvli, addig tartja jónak az ember, amíg nem vesz valami igazán jót.
A 3ezer forintos maxell metalics jobb mint a 10ezeres sennek. Mind a basszusra megy rá, hogy elnyomja milyen vacak középtájt.
Ha nem hiszed kérdezz csak rá a füles topicban.A senn jó cuccau 50-60 ezer forintos kategóriában jönnek elő. Alatta nagyon rossz az ár/érték aránya.
"Nem ajánlott márkák
Néhány márka sajnos nem követi megfelelően a piac alakulását, ezért jelenleg vagy rendkívül rossz ár/érték arányú termékeik vannak, vagy esetleg minőségi problémákkal küzdenek. Az alábbi fülesek megvétele nem ajánlott, mert általában kevesebb pénzből jobb/tartósabb/élvezhetőbb ajánlatok közül választhatunk:
- AKG (rossz ár/érték arány)
- Beats by Dre (divatmárka, rossz hangminőség, drága)
- Sennheiser (rossz ár/érték arány, főleg alsó kategóriában)
- Skullcandy (divatmárka, rossz hangminőség)
- Xears (gyenge összeszerelés, rövid és problémás garancia)
Ide sorolhatók az egyéb hírességekről elnevezett fülhallgatók is, mint például Bob Marley, stb." -
Dominó85
addikt
Jaja, nekem az Updated 2014 verzió jött Pandawill-ről.
Nos jelentem hogy megvan az elásott kutya. Avagy miért nem volt finom kis basszus a Xiaomi fülesen. Nos ha zenét szeretnénk hallgatni vele és szeretjük az erőteljes basszust, akkor NE a Xiaomi Piston, hanem a Normál fülhallgatót válasszuk és az Mi Hangszínszabályozásban a mélyeket kicsit húzzuk visszább (lejjebb), illetve a közepes frekvenciájú hangokat kicsit feljebb. Nagyon meggyőző a hangzása. Profilt persze számtalant elmenthetünk, így akár albumonként, az azokhoz illőt tudjuk beélesíteni. Figyelem, mielőtt bárki is panaszkodna a Piston füles
halkságára, ellenőrizze le a Hangok menüpontban a beállításokat (Zene és Multimédia hangereje) Továbbá az sem mindegy, hogy az adott album milyen hangerő beállítások, minőség, kbps ráta mellett lett tömörítve! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Opel topik
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest