- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz Bigemperor #3218 üzenetére
Én is láttam azt a sok felesleges vackot, amit csak egyben adnak. Nekem elég lesz egy egyszerű rács, sütőpapír alulra esetleg, sztem a szilikonlap még ront is a légáramláson, a sütőpapír állítólag nem annyira (FB csoport alapján).
-
ddsteel
aktív tag
Sziasztok, akinek a lidlis nagy gépe van, az 5,2 literes, és csinált belőle "emeletes" sütőteret, az tudna adni egy linket, hogy melyik kiegészítő a legjobb hozzá? Talán olvastam itt vagy nem tudom, hol, hogy 7 meg 8 collos is van talán és az egyik nem jó bele. Azért kérdezek inkább, nehogy rosszat rendeljek. Aliról érdemes? Melyik a legjobb kiegészítő hozzá?
-
ddsteel
aktív tag
Én korábban hirtelen lelkesedésből (ezt a fórumot még nem olvastam) vettem xiaomit. 1 sütés után vittem is vissza. Túl kicsi (4en vagyunk) és asszem nem is 2 kosaras volt. Lassan és egyenetlenül csinálta a sültkrumplit. A most vett lidlis egészen biztosan jobb lesz (nekünk).
-
ddsteel
aktív tag
Vettem egy 5,2 literes lidlis fritőzt, mától akciós ugye. Reggel 7re mentem, Budapest, Mogyoródi út (6.30kor nyit), és már csak 4 db volt. velem együtt a boltban 4 ember kocsijában volt ilyen gép. Kíváncsi leszek, mennyire jól bírja. 3 év gari és 90 napig vissza lehet vinni, ha nem jó (asszem akkor, ha aktiválod az elektronikus számláját a lidl appban). 29 ezret egészen biztosan megér.
-
ddsteel
aktív tag
válasz McAdam6 #2939 üzenetére
Igen, én is láttam, én be fogok ruházni egy olyanra, 28E körül best buy gyanús. Remélem, az akció reggelén azért lesz még. Nekem korábban volt egy Xiaomi, de akkor még nem olvastam eleget ezekről. Én azt visszavittem (túl kicsi volt 4ünknek és a szokásos első sülkrumpliteszten is elbukott nálam). Remélem, ennek jó lesz majd a mérete.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest