-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
-
alacka
tag
válasz kbadam83 #9546 üzenetére
Nem kell oldalgombozni, Gravity!
Valakiknek
S5 mini volt nalam is versenyben foto miatt, de ennek a kepeivel is igencsak elegedett vagyok!
Tovabba nem futott a minin a nekem szukseges vernyomas progi.
Mem tudok eleget halalkodni forumtarsaimnak, hogy ezt vettem!Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
Joezyka
senior tag
válasz kbadam83 #9664 üzenetére
ha visszaolvasol pár oldalt, jónéhányunk linkelt képeket amiket telefonnal csináltunk. SZERINTEM nagyon jó képeket csinál Z1C. S5 ellen szóljon, hogy úgy olvastam, hogy egy csomó ázik be és megy a gariztatás. Itt meg max pár darab ázott eddig be.
röviden: csak ajánlani tudom a z1c-t !
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
kaciokos
őstag
válasz kbadam83 #9667 üzenetére
Más kijelzőtechnológia, az AMOLED, ez IPS. Esetleg a Z1C-n próbálhatsz állítani a fehéregyensúlyon.
(#9669) devergo74 - Ha nem raksz fóliát a hátlapra. karcos lesz. Ha ez nem zavar, akkor jó, ha igen, akkor rakj rá.
Szerk:
(#9674) szaboc - Ott exportáld vcf-be, itt importáld.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz kbadam83 #9738 üzenetére
Nyugodj bele, hogy az automata nagyon jól eltalálja a beállításokat, és 8MPix-en jobb képeket csinál a ketyere, mint 20Mpix-en, mert kevesebb a zaj.
Ha meg állítgatni akarsz, én már egy keveset igénylem a lehetőségét, akkor is ajánlott a 8, mert 20-ban sokkal kevesebb lehetőséged van. No meg tegyük hozzá, mindenre elég a "kisebbik" kép is. Még azt is össze-össze gyűrném néha fHD méretre, mert "csak a helyet foglalja" a nagyobb. -
kelly416
veterán
válasz kbadam83 #9741 üzenetére
Sajnos nincs 106 centis TV-m, csak egy kis 40"-os, úgyhogy nem tudok érdemben válaszolni. De az én TV-men a képeim olyan szépek, hogy lemásznak, úgyhogy nem hiszem, hogy a Tiéden nagyon pixeles lesz.
Igen, 8Mp képek lesznek, de ne bánd. A Te TV-d HD (1280x720) vagy fHD (1920*1080), vagy legjobb esetben is QHD, ahol is a felbontás is "csak" 3840x2160, a 8Mp képek felbontása meg 3840*2160. Tehát ha alapból szép a képe, akkor ezekkel is szép lesz.
-
kelly416
veterán
válasz kbadam83 #9745 üzenetére
Nincs S5 tapasztalatom, de ha mindkettőt a saját kijelzőjén nézed, ne feledd, az S5-nek amoled kijelzője van. Ha mindkettő a TV-n van, és az S5 képe szebb, akkor nem tudok mit mondani róla. Nekem a z1c képe tökéletes, ha meg igényesebb akarok lenni, pl. keresztelő, akkor úgysem telefonnal fényképeznék, hanem erre a célra van egy Nikon L810 otthon.
A.J. Crowley:
Jól tudom, de ezek szerint nem feltétlenül érződött át a "hangulata" az első két soromnak smiley nélkül. -
front3r
őstag
válasz kbadam83 #13786 üzenetére
Nem, ez a Microsoft levelezőszervere, a céges levelezések nagy részét ilyen szervereken kezelik.
Tehát NEM a Microsoftnál van, hanem egy cégnél, és ez egy cégnek a saját rendszere, levelezése. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
Eddig az Androidban ezt az Email alkalmazás kezelte, de volt fizetős app is, ami ezt kezelte, de nagyon drága volt... most már a Gmail is képes erre 5.0-tól, de kell hozzá egy modul is, aminek ugyan úgy frissülnie kellene az Androidban, de ez nem történt meg, hiába frissült a GMAIL. A Lollipopban már biztos hogy működni fog. Ennek hiányában, ilyen fiókot nem tudunk felvenni a GMAIL-be, amíg nem frissül.
Amúgy itt van APK-ban.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest