- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
Volt már itt valaki akinek a töltő kis ajtaja leszakadt? Már kicsit unom a mágnesen töltővel használni mert olyankor a tokból mindig ki kell vennem.
A tok meg muszáj a munkám miatt -
kbadam83
senior tag
Ma utána néztem de sehol sem találltam, hogy lehet e tenni MIUI romot a kis dögre?
-
kbadam83
senior tag
64GB kártyával DK32 töltő dokkolóval gyári függetlentől megválnék. Ha érdekel privi
-
kbadam83
senior tag
Valaki tudna nekem abba segíteni, hogy megoldható e valahogy a következő dolog?
A gmail alkalmazást használom email-hez. Valahogy megoldható lenne ha érkezik email, akkor a telefon kijelzőjét felélessze? Mert jelenleg nekem csak az értesítési sávba rakja ki és csak hanggal jelez. Nem tudom, hogy én vagyok ilyen balga vagy tényleg nem lehet beállítani rajta? -
kbadam83
senior tag
Egy dologtól tartok. A telefonon csak az oldalsó gombbal lehet feléleszteni és lezárni a kijelzőt
Vajon meddig fogja bírni a strapát? -
kbadam83
senior tag
válasz
Quasi_modo #9912 üzenetére
Basszus elírtam! Köszönöm a korrigálást
-
kbadam83
senior tag
Végre megjött a DC32-es típusú dokkoló töltőm! Így végre nem kell nyitogatnom a kis ajtócskát töltésnél
-
kbadam83
senior tag
válasz
ViiiiktorOC #9848 üzenetére
Én a kiváló automatikus módban.Derítő és vörösszem effektus módban volt a vaku nekem, de egyébként a legtöbb kép szabadban készült. Bőven elég a számomra a 8mpixel.
-
kbadam83
senior tag
Tegnap sikerült végig fotóznom a kisbabánk keresztelőjét a 3 napos ketyerével. Ma meglestem a képeket egy 130 cm-es TV-n. Nagyon szépek!!! Kellemes meglepetés volt.Így véglegessé vált, ez lesz a Galaxy S5 utódja!!!
-
kbadam83
senior tag
Összehasonlítottam a Galaxy S5-el a fényképezőjét. Hát sajnos a Galaxy S5 sokkal szebb képeket csínál így valószínű marad az
-
kbadam83
senior tag
válasz
kelly416 #9740 üzenetére
Akkor az automata módban 8Mp-s képeket csinál? Csak azért kérdezem ennyire mert holnap lesz a kisbabám keresztelője és pont most váltottam le a Galaxy S5-öt. És nem szeretném ha negatív meglepetés érne az elkészült képekkel. Az S5-el fotó ügyben teljesen meg voltam elégedve
Illetve még annyi, hogy a 8Mp-s képek 106 cm tévén nem töredezettek? -
kbadam83
senior tag
Hol lehet a kicsikébe állítani, hogy milyen megapixel számú képet csináljon?
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok! Bekapcsoltam a hely alapú wifit. Kérdésem az lenne, hogy a wifi ugye bekapcsolva van jelenleg. Ha elmegyek itthonról akkor magától lekapcsolja a wifit, és nem is látszik bekapcsoltnak a beállításokban? Vagy bekapcsoltan jelzi csak a rendszer nem használja?
-
-
kbadam83
senior tag
Egy valamit nem értek. Most akarom eldönteni, hogy véglegesen le cseréljem e egy ilyenre a Samsung Galaxy S5. Na már most. Ha ugyan azokat a képeket megnyitom a két telefonon, akkor a fényképek és az általam készített videók az S5-n sokkal szebben jelennek meg. A Sony-n nagyon sötétek a színek az S5-höz képest.
Viszont ha megnyitok egy Youtube videót akkor a Sony-n sokkal szebbek a képek. A galéria rész miért élvezhetetlenebb a Sony-n -
kbadam83
senior tag
Olyan gondom lenne, hogy a google naptár emlékeztetőit nem jelzi a telefon sehogy sem. Sem az értesítési sávban sem hanggal. Minden mást jelez csak ezeket nem
-
kbadam83
senior tag
Délelőtt fogom bekapcsolni először a kis "dögöt", tegnap jött meg csak nem volt időm. Kérdésem az lenne, hogy OTA-n a jelenlegi legfrissebb SW-t ajánlja fel a készülék majd? Ha igen akkor ráengedem a frissítést, utána gyári beállítás vissza állítása, és úgy kezdem belakni ;-)
-
kbadam83
senior tag
-
kbadam83
senior tag
Lehet ma beszerzek egy ilyen kütyüt. Kérdésem az lenne, hogy csak az oldalsó gombbal lehet fel éleszteni a kijelzőt? Értem én ( LG knock, Samsung tenyerem elhúzom a kijelző felett ) ilyesmi van ebben a készülékben?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GTA VI
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Xbox Series X|S
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest