- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Én is azt mondanám, főleg egy ennyi idős telefonál, ahol már "ritkaság" az alkatrész, hogy rendeld meg és cseréld ki Te magadnak. (Már úgy gondolom a ritkaságot, hogy kifutott már a telefon, lassacskán lejárnak az utolsó garanciák is, már felesleges alkatrészt tartani hozzá.) Mindenhol vannak emberek, akik hibázhatnak véletlenül is, akiknek vannak jobb barátjaik nálunk, akiknek kimentenek egy-egy alkatrészt esetleg későbbre, főleg, ha már nem garanciás javítás. Mondom, nem akarok senkiről rosszat állítani, csak találgatok, de becsúszhatott egy hiba, mert ez akkucserével meg kellett volna gyógyuljon. Ha rosszindulatú vagyok, akkor meg azt mondom, szoftvert frissítettek rajta első nekifutásra, másodikra meg bekapcsolták, konstatálták, hogy lemerült, és vissza kaptad, esetleg még be sem kapcsolták, csak félre tették, mintha csináltak volna vele valamit.
Nem tudom, mennyire jó ismeretség, Te eldöntöd magad, de egy saját kezű akkucserét megér, nincs benne semmi bonyolult szerintem, csak türelem és ügyesség kell hozzá, meg kellő körültekintés, hogy minden legyen ott kézügyben, ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- GTA VI
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest