Új hozzászólás Aktív témák

• kelly416

veterán

válasz tagi #30338 üzenetére

Én is azt mondanám, főleg egy ennyi idős telefonál, ahol már "ritkaság" az alkatrész, hogy rendeld meg és cseréld ki Te magadnak. (Már úgy gondolom a ritkaságot, hogy kifutott már a telefon, lassacskán lejárnak az utolsó garanciák is, már felesleges alkatrészt tartani hozzá.) Mindenhol vannak emberek, akik hibázhatnak véletlenül is, akiknek vannak jobb barátjaik nálunk, akiknek kimentenek egy-egy alkatrészt esetleg későbbre, főleg, ha már nem garanciás javítás. Mondom, nem akarok senkiről rosszat állítani, csak találgatok, de becsúszhatott egy hiba, mert ez akkucserével meg kellett volna gyógyuljon. Ha rosszindulatú vagyok, akkor meg azt mondom, szoftvert frissítettek rajta első nekifutásra, másodikra meg bekapcsolták, konstatálták, hogy lemerült, és vissza kaptad, esetleg még be sem kapcsolták, csak félre tették, mintha csináltak volna vele valamit.
    Nem tudom, mennyire jó ismeretség, Te eldöntöd magad, de egy saját kezű akkucserét megér, nincs benne semmi bonyolult szerintem, csak türelem és ügyesség kell hozzá, meg kellő körültekintés, hogy minden legyen ott kézügyben, ami kell.

Új hozzászólás Aktív témák