- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
válasz
front3r #13787 üzenetére
a gmail alapjába véve tudja ezt (most nem a telefonos app-ra gondolok), hogy külső levelezést is tudjon kezelni, sőőt be tudod állítani, hogy melyik mail címről válaszolj amikor válaszolsz egy levélre. Szóval ez a funkció már létező és működő dolog, gmailbe is több gmailes fiókot már be lehet rakni és kezeli is, de külsőst csak idő kérdése és be lehet (bár nem fordítok rá figyelmet erre, mert én elkülönítettem a 2 programmal a céges és magán leveleket, gmail + sima email app)
KZP:
A telefonon 2 fólia van: egy gagyi amit le is szedsz egyből amint megveszed a telefont (általános védőfólia amit mindenre ráraknak) meg egy vasalt, amire igazából meg nem mondod, hogy az fólia-e vagy az már a kijelző. Azt felesleges piszkálgatni jól funkciónál. Én arra raktam rá fóliát (valakik üveglapot) és semmi gondom nincs vele. (pedig 1 pici bubi is maradt a fólia alatt). Szóval nem vehető észre változás, minőségromlás.Kamerával meg nekem szintén semmi problémám (meg szerintem többeknek nincs).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest