Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hamarosan mind begombázunk?
- OnePlus Pad 3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen alaplapot vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  gyuri2008

üzenetére gyuri2008

üzenetéreHa tönkremegy, akkor baj van.  A hivatalos garancia feltételeket nem ismerem, de akku problémákra nem szokott vonatkozni. A hivatalos garancia feltételeket nem ismerem, de akku problémákra nem szokott vonatkozni.A készülék egyébként szétszedhető, az alján a két fehér karika alighanem csavarokat rejt, lásd a korábban belinkelt szétberhelt készüléket, bár lehetnek egyéb trükkök is (pl. kereskedelmi forgalomban nem kapható aksi típus, beragasztott aksi (mint az új kindle-ben), stb.), ami a házilagos aksi cserét nem teszi egyszerűvé. Az árat nem tudom, de ha tintasugaras nyomtató/patron árakból indulunk ki, akkor semmi jóra nem számíthatunk.  (Én azért bízom benne, hogy pár évet kibír, ilyen távlatban pedig ez egy eldobható készülék). (Én azért bízom benne, hogy pár évet kibír, ilyen távlatban pedig ez egy eldobható készülék).Amúgy felhívnám a figyelmet arra, hogy a használati utasítás szerint, ha a készüléket nedvesség éri, akkor azonnal ki kell belőle venni az aksit, úgyhogy javaslom mindenki kezdjen agyalni, hogy miként fogja ezt alkalomadtán abszolválni...  
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A hivatalos garancia feltételeket nem ismerem, de akku problémákra nem szokott vonatkozni.
 A hivatalos garancia feltételeket nem ismerem, de akku problémákra nem szokott vonatkozni. (Én azért bízom benne, hogy pár évet kibír, ilyen távlatban pedig ez egy eldobható készülék).
 (Én azért bízom benne, hogy pár évet kibír, ilyen távlatban pedig ez egy eldobható készülék).