- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Socket AM4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt, hogy neked érdemes-e megvenni, azt csak Te tudod eldönteni (mert te ismered a saját szempontjaidat, anyagi lehetőségeidet, stb.) Mi abban tudunk segíteni, hogy ha van kérdésed, megválaszoljuk (ha tudjuk). Én tervezem, hogy írok pár tapasztalatot általánosságban, de egyelőre még csak az ismerkedésnél tartok.
Na jó, pár dolog előzetesnek. Én hurcolászásra (is) vettem, arra szerintem pont jó. Álló helyzetben még éppen elfér az ember tenyerében, és még néhány egyszerűbb művelet (lapozás, görgetés) el is végezhető vele. A fekvő használat már kétkezes. A relatíve nagy kijelző bizonyos alkalmazásoknál kimondottan hasznos (böngészés, ebook, térkép, játékok, stb.), máshol kevésbé, és sajnos vannak alkalmazások, ahol hasznos lehetne, de vagy az alkalmazás vagy maga az android nem él vele (pl. felugró menük másfél centis betűkkel?) Talán majd a 2.3.
Maga a készülék egy masszív, relatíve súlyos darab. Az aksiidő (nagyrészt offline használat mellett) bőséges (és a töltési idő is annak tűnik
). GPS-t párszor próbáltam, van ahol szinte azonnal talált jelet és pár méteres pontosságúnak tűnt, van ahol 10 perc alatt sem (TV torony mellett, lehet, hogy azt nem szerette). A google maps-szal offline is használható.
A "lapozás" funkció egyelőre nagyon hiányzik, gépelni nehézkes rajta, és az összetaperolt képernyőt továbbra is undorító látványnak találom...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Apple Watch
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Home server / házi szerver építése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest