Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnapi mérettel kapcsolatos fejtegetésemből kimaradt az "egérmozi" kérdésköre: tehát puszta matek alapján a 40 centire tartott 5 colos eszköz kb. ugyanakkora szög alatt látszik, mint egy 32 colos 2.5 méterről, vagy egy 40 colos 3.5 méterről. Valószínűleg ennek ellenére nem ugyanaz az élmény, mint egy HD plazmatévé
, de nyilván nem is az a cél. (Hasonlóképpen játszani nyilván jobb konzolon, überbrutál PC-n vagy PSP-n, a DSLR jobb képeket csinál és jobban kézreáll, egy navigációs kütyű sokkal praktikusabb az autóban, a Csendes Don-t inkább papíron vagy ebook readeren kellene elolvasni, stb.)."Nem lehet zsebrevágni". Hát, aki mindenáron zsebben akarja hordani, az nyilván nem vesz ilyet. De egy női táskába pl. belefér, a laptoptáska zsebébe is, egy aktatáskába, iskolatáskába vagy hátizsákba meg pláne. BTW, egy PSP-t se lehet zsebrevágni...
"Kényelmesen 1 kézben?" Nem azt állítottam (vagy legalábbis nem azt akartam), hogy egy kézzel kezelni kényelmes, hanem hogy tartani. Azt remélem, hogy pl. ebook olvasóként akkor is használható, ha az ember fél kézzel kapaszkodik a buszon. Vagy nem?
"Ki vesz ilyet?" Pl.
* aki reggel szeretné megnézni, hogy milyen lesz az idő, vagy átfutni a híreket,
* aki napközben néha megnézne valamit a wikipédián,
* aki a buszon elolvasna pár internetről letöltött doksit/cikket,
* akinek nyaraláskor vagy hétvégi városnéző túrához jól jönne egy GPS,
* aki gyakran használ (pl. angol) szótárt,
* aki a munkahelyen hallgatna néha egy kis zenét,
* aki miközben vonatozik, megnézne egy kihagyott sorozat epizódot,
* aki néha elütné az időt valami egyszerűbb játékkal,
* stb.
Fenti célokra remélhetőleg ez az eszköz alkalmas, és mint egy másik thread-ben már írtam, a nagyobb kijelző és a nagyobb aksi miatt akár alkalmasabb is, mint egy okostelefon, nem beszélve arról, hogy fele vagy harmadannyiba kerül (l. Galaxy telefonok). És így nem kell kidobni a régi telefont sem, ami ugyan buta, mint a föld, de megbízható, kicsi, a hangminőségével semmi baj, és több napig bírja töltés nélkül.A végére azért én is írok pár negatívumot (hogy szó ne érje a ház elejét), szerintem nagy kár, hogy az automatikus fényerőszabályzást kispórolták, a tükröződő kijelző tényleg elég szerencsétlen, a fejhallgató kimenetet a hordszíj mellé kellett volna rakni (hogy lehet így tokba tenni?), az akkumlátora nem cserélhető(?), és a csillogó műanyagok meg a króm díszlécek nekem általában nem nagyon jönnek be.

Mymelody: Kösz, igyekszem.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, de nyilván nem is az a cél. (Hasonlóképpen játszani nyilván jobb konzolon, überbrutál PC-n vagy PSP-n, a DSLR jobb képeket csinál és jobban kézreáll, egy navigációs kütyű sokkal praktikusabb az autóban, a Csendes Don-t inkább papíron vagy ebook readeren kellene elolvasni, stb.).