Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mymelody
üzenetére
A mobiltelefóniában jelenleg az érintőképernyős, masszív számítási teljesítményt nyújtó, internetezésre alkalmas mobilkészülék (iPhone, Galaxy S, Desiré, stb.) az aranytojást tojó tyúk - értsd: sokkal többért lehet eladni, mint amibe az előállításuk kerül. Persze az olcsó hardvert kisebb nyereséggel is megéri eladni azoknak a tömegeknek, akik nem hajlandók megfizetni a csúcsmobilok árát, így születnek a "médialejátszók" meg a "mobil internetes eszközök" (MID) mint pl. az iPod, meg az e topikban tárgyalt eszköz. Persze ilyenkor gondosan vigyázni kell arra, hogy valamilyen lényeges szempontból különbözzön a csúcsmobiltól, és ez esetünkben éppen a mobil internet hiánya (ami egy mobil internetes eszköznél némileg önellentmondásnak hat...)
És ezzel el is jutottunk kiinduló problémánkhoz, nevezetesen hogy kezünkben egy eszköz, amiben alapból benne van a dial up internet, csak éppen nem tudunk hozzáférni, mert a gyártó úgy döntött, hogy ennyi pénzért ez nem jár.
És értem én, hogy az a megoldás, ha veszek újabb 40 ezerért egy androidos mobilt vagy egy mifi-t, de azért had ne kelljen ehhez még jó képet is vágnom.
(A fent vázolt gyakorlat nem kivételes, különlegesen szép példája pl. az Intel Upgrade Service.)
-
Mymelody
aktív tag
válasz
Mymelody
üzenetére
Kis tapasztalat: internet nagyon gyors, persze ha van sebes net, két ujjas zoom kiváló, tördelés jó, de jobb fektetve. Komolyabb játékot nehéz hozzá találni, talán a Galaxy Tab-os verziókat szereti, bár még nem feküdtem rá a témára. Ami fent van nekem az a Golfos HD-s cucc az tökéletes.
Navi káprázatos ekkora kijelzőn. De ez mindenre vonatkozik egyébként. Megdöbbentő méret még egy 4,3"-hoz képest is
Gépelés elképesztő könnyű, mondom én, aki a 4"-os Omnia 7-en egy értelmes szót nem tudtam bepötyögni.Viszont nem merem nagyon hordozni, mert nincs hozzá tok. Aki talál legyen szíves linkelni+fólia is jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi