Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr K

őstag

válasz Mymelody #191 üzenetére

A mobiltelefóniában jelenleg az érintőképernyős, masszív számítási teljesítményt nyújtó, internetezésre alkalmas mobilkészülék (iPhone, Galaxy S, Desiré, stb.) az aranytojást tojó tyúk - értsd: sokkal többért lehet eladni, mint amibe az előállításuk kerül. Persze az olcsó hardvert kisebb nyereséggel is megéri eladni azoknak a tömegeknek, akik nem hajlandók megfizetni a csúcsmobilok árát, így születnek a "médialejátszók" meg a "mobil internetes eszközök" (MID) mint pl. az iPod, meg az e topikban tárgyalt eszköz. Persze ilyenkor gondosan vigyázni kell arra, hogy valamilyen lényeges szempontból különbözzön a csúcsmobiltól, és ez esetünkben éppen a mobil internet hiánya (ami egy mobil internetes eszköznél némileg önellentmondásnak hat...)

És ezzel el is jutottunk kiinduló problémánkhoz, nevezetesen hogy kezünkben egy eszköz, amiben alapból benne van a dial up internet, csak éppen nem tudunk hozzáférni, mert a gyártó úgy döntött, hogy ennyi pénzért ez nem jár.

És értem én, hogy az a megoldás, ha veszek újabb 40 ezerért egy androidos mobilt vagy egy mifi-t, de azért had ne kelljen ehhez még jó képet is vágnom.

(A fent vázolt gyakorlat nem kivételes, különlegesen szép példája pl. az Intel Upgrade Service.)

• Mymelody

aktív tag

válasz Mymelody #191 üzenetére

Kis tapasztalat: internet nagyon gyors, persze ha van sebes net, két ujjas zoom kiváló, tördelés jó, de jobb fektetve. Komolyabb játékot nehéz hozzá találni, talán a Galaxy Tab-os verziókat szereti, bár még nem feküdtem rá a témára. Ami fent van nekem az a Golfos HD-s cucc az tökéletes.
    Navi káprázatos ekkora kijelzőn. De ez mindenre vonatkozik egyébként. Megdöbbentő méret még egy 4,3"-hoz képest is
    Gépelés elképesztő könnyű, mondom én, aki a 4"-os Omnia 7-en egy értelmes szót nem tudtam bepötyögni.

Viszont nem merem nagyon hordozni, mert nincs hozzá tok. Aki talál legyen szíves linkelni+fólia is jó lenne

Új hozzászólás Aktív témák