Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeee1989
tag
Sziasztok!
Szerintetek Galaxy S3 vagy Galaxy S4 Mini a jobb?(Csak mert mindenhol fikázzák mindegyiket és nemtudok dönteni!)
Normál használatra kell!
Meg tudtok valami boltot ajánlani hogy hol érdemes venni reális áron?
Köszi a választ!
-
babhun
aktív tag
Hihetetlen hogy 60ezer forintért egy érdeklődő sincs az S3-ra, pedig gyári állapotú, szilikon tokot és kemény tokot is adok hozzá, garis még 2015 ápr.-ig!
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Mondjátok meg legyetek szívesek, hogy melyik a legstabilabb (KK) ROM a telefonra(Custom)
Köszönöm szépen
-
89Csabi89
tag
válasz
Burgburger #79099 üzenetére
Köszi szépen.
Neked is Strom4.
Így már minden rendben van, de akkor is érdekes
-
kovicska
aktív tag
Én eddig úgy gondoltam, ez a fórum azért van hogy segítsünk egymásnak önzetlenül, nem azért hogy gúnyoljuk egymást !!!!!!!!!!!
-
sGabe4
csendes tag
köszi az eddigi válaszokat. nagyjából azért én is sejtem, hogy az S3 jobb mint az ace3 hiába 2 évvel idősebb.
Csak nekem az a nem mindegy, hogy az egyik 40K a másik 80K előfizuval.
Megéri e a dupla ár a kettő vas küzti különbséget?
Köszi mégegyszer -
kovicska
aktív tag
válasz
mgTerminator #79377 üzenetére
Nagyon szívesen megadnám neked a választ, de sajnos nem tudom, nagyon kezdő vagyok,én is csak olvasgatok, és néha pislogok hogy miről beszélnek. Talán a nagyok tudnak neked ebben segíteni.
De utána fogok olvasni.
-
kovicska
aktív tag
válasz
mgTerminator #79373 üzenetére
Nagyon szívesen tettem.
Sajnos azt sem tudom mi az a cm, nem vagyok valami nagy szakértő. -
sGabe4
csendes tag
Sziasztok!
Az Ace2-őmet akarom éppen lecserélni. Az Ace3 és az S3 között vacillálok. igaz, hogy az utóbbi kb még mindig duplája árban az ace3nak, de a kijelző méret és felbontás megfogott.
Szerintetek az Ace3 tudja már nagyjából hozni jelenleg azt amit anno az S3 hozott? Vagy az S3 még azért mindig alázza a telefonok nagy részét a piacon?
És ami még fontos nekem, vajon megkapja majd mindegyik a 4.4-et?
Előre is köszi a segítséget. -
kovicska
aktív tag
válasz
mgTerminator #79371 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
Gyári MK6-hoz tud valaki adni egy linket?
-
nggabi
félisten
válasz
mgTerminator #79367 üzenetére
aki kíváncsi hamar megöregszik
-
Weeman1
veterán
Már van Miui 4.2.28
-
kovicska
aktív tag
Ha 4.3-ról szeretnék visszatérni 4.1-re, de 4.1-ről nincs efs mentésem, akkor sehogyan sem lehet ? Vagy van valami megoldás ?
3+1 fájlos + pit 4.3 rom nincs még senkinek ?
-
snow2014
aktív tag
fl0werstar
apex-nel hol tudod beallitani hogy atlatszo legyen a statusbar ?
-
gurl
tag
philz recovery van v6.15.4.
mással kéne próbálkoznom?
-
gurl
tag
MIUI telepítésekor előbb status 7-es,majd a script fájlt módosítva,már csak simán installation aborted-del kidob, valakinek megoldás?
-
szunyi777
őstag
válasz
Burgburger #79345 üzenetére
Eddig nem mozgatott ez a +36 0630 -as dolog, mert nem volt gondom, de ez az APP egyszerű és nagyszerű!!!
THANKS! -
CHIPman
nagyúr
válasz
balazs1022 #79250 üzenetére
Egyáltalán nem szükséges, csak HD lejátszásnál jól jöhet, ha nem merül le.
-
Hando
tag
[link]
Lesz kikat a lista szerint! -
Weeman1
veterán
-
warezxts
senior tag
Valaki segítsen már ki. Melyik MIUI-ról beszéltek ami ennyire jó? Ha tudtok adni linket kipróbálnám. Találtam jópár félét S3-ra
-
vwpolopg
őstag
válasz
Grande Ale #79331 üzenetére
vodafone webshop, 2ezer valamennyi és ingyen hazhozviszik
itt van, link javítva
(#79334) kovicska: Köszi, akkor nem a legjobb :S
-
patow
senior tag
Heló valaki használ ilyen fóliát .és mi a tapasztalata ,http://www.ebay.com/itm/2-x-Original-Samsung-Galaxy-S3-Gt-i9300-Gt-i9305-Display-Schutz-Folie-Kratzfest-/380805274177?pt=DE_Handy_PDA_Displayschutzfolien&hash=item58a9c35a41
-
válasz
Grande Ale #79331 üzenetére
pl aliexpress.com
-
gurl
tag
sziasztok!
MIUI-ról tudna nekem valaki pár szót írni?
Akksi idő érdekelne, maga a rendszer(mennyire fagy/laggol), illetve előnyei és hátrányai. Megköszönném ha valaki egy átfogó képet adna tapasztalatból,mielőtt felrakom.
4.3-ról megpróbáltam visszaállni 4.1-re, de hiába volt efs mentésem,az imeim nem stimmelt, csak ha visszaraktam a 4.3-at. Ez előfordulhat-e itt is?Nagyon szépen köszönöm előre is.
-
vwpolopg
őstag
Használ valaki ilyen eredeti Samsung belebújtatós bőrtokot a telóhoz? Ha igen, hogy bírja a strapát? Mert ha 2 hónap után ez is szétmegy mint a szintén gyári slimtokjuk, kenjék a hajukra a gyári minőségüket...
-
Mr.Silkó
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap frissítettem az egyik családtagom S3-mát 4.3-as androidra ota-n (a telefon nincs rootolva meg ilyenek), és azóta a telefonba beírt névjegyeket nem ismeri fel a telefon, ha bejövő hívás van, csak a +36-os számot írja ki. A beállításokat átnéztem, és nem látok erre utaló hibát; mi lehet a gond? -
gzbotii
nagyúr
MIUI v5 mennyire stabil es gyors?
Probaltam Xperia Minin es Optimus 2x-en de mindketton kritkan aluli volt a sebesseg, stabilitasrol nem is beszelve. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Grande Ale #79315 üzenetére
Gondoltam.
Azért az kemény, most meg 60 használtan... sh*t! Ettől még nagyon jó kis telefon, nekem az egyetlen bajom a szoftver volt (4.2), mert abból nekem igenis hiányzott pár dolog (pl. dashclock, Apex átlátszó status bar-ja, stb.), de így elégedett vagyok. Ősszel meg úgyis 2 éves lesz, jön a csere ideje.
ittakary: MK6, gyári OTA, rootoloatlan, amit lehetett, letiltottam. (Plusz az Apex, Hangouts,Contacts+ sokat segít, a samu gyári vackait ki nem állhatom.)
-
Jim-Y
veterán
sziasztok
hogy tudom beállítani, hogy a linkeket ne a gyári böngészővel nyissa meg, hanem a chrome-al? Akárhogy nézem a beállításokat nem találok ilyet :/
-
-
törölt tag
válasz
Grande Ale #79311 üzenetére
De őt zavarja, vagy Téged?
Most nem azért, de a svájci 4.3 nálam mostanában remekül teljesít, kis lagok vannak, dehát istenem, ez android. Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a 4.4, ha ki is jön, jó lesz nekünk. Nem alkotott túl nagyot mostanában a samu szoftver terén, aki meg nem gyárit keres, annak úgyis mindegy, lesz rá nem hivatalos 4.4, az tuti. Én inkább egy stabil 4.3 mellett maradnék, minthogy kapjak egy fércmunka 4.4-et. Amúgy ha drágán vetted, akkor nem mostanában, gondolom. (Persze a drága is relatív!) A feleségek is megérdemlik a 2 évente upgrade-et, ezt nem szabad elfelejteni.
(Már nem a feleséget kell upgrade-elni, hanem a telefonját!
)
-
Grande Ale
őstag
válasz
borsodika #79285 üzenetére
Világmegváltót? Olyat nem. De sokkal jobb mint a 4.3, gyorsabb, szebb, dehát gondolom annyiszor le lett már írva... Megmondom őszintén, hogy azért vettem meg a telefont a feleségemnek, elég drágán, mert azt írták, hogy lesz rá. Ha ezt tudom, inkább vártam volna kicsit, kapott volna pl. S4-et. Mindegy, jó ez a telefon így is, de ezért van egy kis tüske bennem...
-
bencze
senior tag
Hali.
Egy 4.3-as cyanogenmodom van fenn. Ha nem szeretném, hogy elszálljon az imei akkor tehetek egyenesen egy gyári 4.3-at? Pl I9300XXUGMK6_I9300OXFGML1_XEH (független készülék)? Kicsit megzavar az, hogy azt látom, az emberek rendszeresen 4.1-et tesznek vissza valamiért és nem tudom az okát.
Van két mentésem is elvileg 4.1 alól de nem szeretném letesztelni ha nem muszáj, hogy jók vagy sem, már azt sem tudom, milyen szoftverrel készítettem őket.
-
szökevikike
újonc
Helló! Tudna valaki segíteni?! Gyári vissza állítást csináltam telómon,van t.mobil,vodafon hálózat,telenor nincs
Mi lehet a gond? KB 5honapja vettem használtan.
-
borsodika
őstag
válasz
Burgburger #79305 üzenetére
Szerintem kezd ezzel: [link]
Ezeket a szériákat támogatja: HP Officejet, HP LaserJet, HP Photosmart, HP Deskjet and HP Envy. Amennyiben összetudtad párosítani ennek segítségével a telefont a nyomtatóval az már fél siker. -
borsodika
őstag
válasz
jimmedly #79300 üzenetére
A Google által kiadott 4.4-nek nincs akkora memóriaigénye mint 1 Samsungos 4.3-nak
A Samsungnak kéne a saját fejlesztésein laucherén változtatni és optimalizálni mert pl a nemrég bemutatott S5 esetében is látható volt a videóban a lassú telefonkönyv megnyítás ami ICS óta így van illetve laggok.
Burgburger:
Többféle Hp-s nyomtató szoftver is fent van a playen: [link]. -
Burgburger
tag
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy wifi képes HP nyomtató, mi kell ahoz, hogy az S3-ról nyomtatni tudjak? Valami specko progi? Vagy van valami speciális beállítás amit nem lelek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest