- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
-
vinibali
őstag
nem tudom milyen hibát ír ki.
a telepítő zip-et másolhatod akárhova, legyen az a belső tárhely vagy sdkártya gyökere. ajánlott az M12-es használata, kicsivel stabilabb mint a nightlyk.
aztán recovery->backup(ha már van, akkor elhagyhatod)->főmenü->factory reset->főmenü->advanced->wipe chache és wipe dalvik cache->főmenü->install zip-> from sdcard vagy from internal storage. valami ilyesmi szövegek lesznek, pontosan nem tudom.
viszont, ennél szájbarágósabban már nem tudom elmagyarázni. ha nem megy, keress egy havert, aki csinált már ilyesmit -
-
vinibali
őstag
cm wiki oldalát olvasd, szerintem az a lényeg. telepítsd fel download módban heimdal-lal a recoveryt, majd indítsd el. driverek fontosak!
recoveryben a teljes rendszert backup, indítsd el a telót és mentsd le a gépre a backup mappa tartalmát. innentől kezdve mehet rá a CM -
SipiBcs
őstag
Szia!
Nálam is előjön ez a hiba, teljesen rendszertelenül! Meguntam és belelestem a Samsung fiókomba! Szerencsére február végén jár le a plusz két hónappal kiterjesztett garanciám. Hívtam is az ügyfélszolgálatot, elvileg a héten kijön a szervizes. Majd jelzem, hogy mit intézett!
-
miota van meg a telefonod? a kijelzo fogyaszt mindig a legtobbet
volt mar korabban is androidos telefonod?
tudod, hogy mivel lehet nezni a hatterben futo alkalmazasok fogyasztasat?
a sokat futo alkalmazasokbol ki szoktal lepni?
tisztaban vagy vele, hogy mennyire szivja az akksit a facebook? -
törölt tag
Még soha nem kaptunk helyes választ a samsungtól ezekre a kérdésekre, kár is fáradni. Fogalmuk sincs, és kész. Nyilván jelezni fog OTA/Kies, nem is az a kérdés. Akkor már sammobile-on hamarabb kiderül (általában nem Mo. az első), és a média is hangos lesz tőle. Viszont nem érdemes várni, én nem látom, hogy a samunak ez miért lenne proiritás. Számomra annyiban van jelentősége, hogy (többek közt) emiatt valszeg nem lesz többet samsungom, de nem hiszem, hogy ez őket zavarja.
-
bobie
tag
-
kelzsoca
félisten
Persze, mert Neked javasolta.
A KitKat pedig nem hozza/hozná meg a megváltást, elég csak megnézni azokat a gyártókat akik kiadták (pl: HTC és társai) és mennyi probléma van még vele, nem beszélve az alkalmazások inkompatibilitásáról, a nagyobb fejlesztők már átálltak vagy idővel átállnak, de sok olyan fejlesztő, ezzel párhuzamosan alkalmazás lesz ami nem fog megfelelően működni a friss 4.4.2 verzióval.
Fogyasztásban sem fog hozni semmi megrendítő előrelépést, főleg nem S3 esetén ahol a készülékek átlag életkora 1-1.5 év, és az akksik is szépen elhasználódnak, de legalább lesz mit fikázni, pörögni fog a fórum, meg alá lehet tenni az xda-s hülyegyerekek által taknyolt kerneleket, aztán fejvakarni hogy ez a f@s nem tud 2 óra kijelzőidőt se. -
törölt tag
A kijelzoido szamit igazan, az max 2-3 ora altalabaltalaban. Emellett alkalmazaskezeloben le lehet tiltani, amit nem hasznalsz. En pl. konnektorkozelben dolgozom, de siman bir tobb, mint 1 napot, kb 3 ora kijelzovel. Amit nem hasznalok, tiltottam, skype sem fut folyamatosan, FB-ra Flipstert hasznalok, amig nem csinaljak meg rendesen az app-et, a fenyerosseg attol fugg, hol vagyok. Hasznalom rendesen, de esszel, ami nem kell, az nem fut. Svajci 4.3
-
havri1
félisten
Nem tudom az előzményeket. Fogd meg a dobozát, tedd bele, a kapott számlát, és vidd vissza hozzájuk.
Én a következőt mondanám : Bevitted a telemaxhoz, ahol a kezedbe adták, a következő jótanáccsal : Vagy visszaviszed a vásárlás helyére, vagy besétálsz a rendőrségre.
Te nem érted miért mondták ezt, és inkább ide jöttél..
Ha ebből nem vágják le, akkor komolyra veszed a figurát, és megmondod, innen az út a kapitányságra vezet egyenesen.
KÉRD VISSZA A TELJES VÉTELÁRAT!
Átvertek, egy letiltott telefont adtak el neked, átírták az imei számát, hogy lehessen használni. -
P3Dr0
senior tag
Ha megvan a szamla akkor batran menj vissza ugyanis az a telefon vagy LOPOTT vagy hamis szemelyire lett veve husegnyilatkozattal vagy mas hasonlo trukkel !
Amennyiben nem kepesek tisztesseges telefont adni mesz a rendorsegre feljelentest tenni.
Egyenkent ha MO.n kerult forgalomba a telefon akkor a keszulek hatoldalan levo IMEI szam biztos valamelyik szolgaltatonal tiltolistan van es azt is tudjak kie lehetett eredetileg a telefon. (mondjuk ez rajtad nem segit)
Amugy azert is problemas mert ha megprobalod eladni es az utanad levo tulaj nez utana a dolgoknak szerintem meg te is bajba kerulhetsz.
Mint gsm boltos kutya kotelessege lett volna utana nezni,hogy mit ad el es szerintem ha azt mondja,hogy o errol nem tudott akkor azzal csak megerositi,hogy hazudott neked ugyanis javitotta a telot (ill. mokolta) hogy eletre keljen es a lelkedre kototte ne frissitsd.
Biztosra veszem,hogy errol a kis "szervizrol" semmilyen papirt nem kaptal.
Hogy lehet ennyire mocsok egy bolt ez? Igazi sopredekek dolgozhatnak ott....... -
spider80
őstag
Edigital,Media Markt, Saturn, Telenor, Vodafone, T-mobile. Ezek tuti rendes gyári garanciával adják. Meg ott van még az Expansys is,bár ott kicsit körülményes a vásárlás (el kell küldeni nekik első alkalommal a személyes adataidról másolatot,meg ilyenek.). Az összes kis mobil gsm bolt trükközik valamivel,ott tényleg max tokot érdemes venni,ahogy sokan mondták már.
-
vwpolopg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest