- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Gabesz77 #33162 üzenetére
hali,
Hasonló problémával küzdök. Egy pár hete tűnt fel, hogy esténként airplane mellett is 22%-ot merült az akku. Kigyomláltam az összes programot.
Új romokat próbáltam ki (3-4 kernelt). Kernel Clean Script lefuttatva.
Formáztam az SD-t is, hátha van valami maradék junk file.
Fast Dormancy letiltva, Media Scanner letiltva, rengeteg Goggle app jegelve, Google Maps és Lattitude eltávolítva, Google biztonsági mentés kikapcsolva.
Volt, hogy semmit nem telepítettem, egy sima AOKP volt gapps nélkül, s csak azután telepítettem progikat, miután kizártam ezzel minden lehetséges progit.
Autostarts-al szinte minden nem használatos funkció letiltva.
BetterBatteryStats-al figyelgettem az akkut, de mindig más wakelock volt a ludas. Eredmény: Semmi.
Merül továbbra is elhivatottan. Bár igaz, már elértem, hogy csak 2-3%-ot merüljön óránként... pedig pár hónapja sikerült óránként 0,5%-ot merülést produkálnia. Most modemeket próbálgatok, hátha egyik régebbi működni fog. Esetleg ODIN-flash. ICS-ROM. Illetve végső esetben egy másik akku. (Utóbbit vasárnap fogom letesztelni). Kezdek kifogyni az ötletekből.üdv
-
p2pp
őstag
válasz
Gabesz77 #33162 üzenetére
Sok lehet, de a legutolsó feltett appok közül valamelyik.
Általában egyesével teszem fel az appokat pár napot hagyva köztük hátha hunyó valamelyik.
Mióta csinálja? Nézd át miket telepítettél utoljára és egyesével töröld le őket.
Közben figyeld melyik után szűnik meg a probléma.
Nálam ez már bevált módszer. -
Sógi
addikt
válasz
Gabesz77 #27925 üzenetére
Én is ilyet (SPIGEN SGP Samsung Galaxy S3 Case Ultra Thin Air Series) rendeltem, csak ezüstben
(#27918) Peti N95 : Tuti eredeti? Mintha láttam volna már kínai utánzatot is belőle... Mert a koreai sgp tokok nagyon flottul helyezkednek el a telefonon, hiszen ők gyártják ezt a telefont, tudják mit csinálnak, volt több sgp tokom S2-esen és hibátlanok voltak.
(#27926) mondomén: Az a bajom a slim coverrel, hogy nem tetszik a mintázat és nem áll jól egyik szín sem a titanium grey-en
-
mondomén
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest