- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Joker_5x #40496 üzenetére
Hát, jobban megvizsgálva nem mondanám rá. Az eredetinek a tárhelyméretét, a ram mennyiségét, a cpu és gpu típusát, a kijelző felbontását kell összehasonlítani.
Ha legörgeted, itt találod az elvileg legjobb klón specifikációt,
itt pedig A gyári eredetiét.
-
válasz
CyberSoma #40492 üzenetére
csakis az igazat !
rendeltetésszerű használat mellett, most speciel 8 darab lepattogzódás van rajta, az alsó és a felső részen jól szemrevételezhetően
a telefonon külsérelmi nyom nincs, leejtve, megütve sohasem volt
a telefon sértetlen, karcmentes állapotú, fóliás kijelző és case mate tokban van használva 0. perctől ( alul - felül kilátszik, ezért tud kopni a keret...kb ennyi...
nekem simán cserélték a gsm antennát is, akkumulátort is (kicsit leeresztett 11 hónap után), illetve anno a knox 1es lapot is, bár ez "más tészta"..
Véleményem szerint, samsungéknál, fellépés kérdése az egész, mennyire tudod előadni magad (udvariasan, de határozottan)
Leszámítva, hogy tele van lepattogzódással mert egy fosadék a keret anyagminősége, és a telefonom több mint másfél éves, kb újnak néz ki. Sehol egy hajszálkarc rajta. Megítélésem szerint ez is közrejátszik abban, hogy idáig is szó nélkül cserélték az egész elejét, a lepattogzódás miatt. Ha egy leharcolt, összefosott hulladék lenne, akkor vissza dobnák lehet. De ez a telefon valóban kb úgy néz ki mintha új lenne
Samsung erre meg nem tud mit lépni, mert nagyon jól tudja, hogy szar anyagból lett megtervezve, nem hiába kopik le fél év alatt mindenkinek aki ilyen tokban, vagy tok nélkül használja rendeltetésszerűen. (nem pedig vitrinben tartva otthon)
-
CyberSoma
tag
válasz
Ghostman78 #40490 üzenetére
És mit írtatok a javítás igénylésre?
-
Joker_5x
tag
Hali !!
Az öcsém venni akkar egy samsung galaxy s4 minit a foszer küldött is pár képet !! Minden rendben van már a találkát is lezsiroztuk !
DEE honnan tudom én azt hogy nem e clone-nal van dolgunk?
Válaszotok elöre is köszi !!
kepeket tudok feltolteni ha abbol tobbet tudtok mondani !
-
-
CyberSoma
tag
Sziasztok, "króm" keret kopást gariban javít még a samsung?
-
agoka07
senior tag
Üdv! Vásárolt már valaki fém (alumínium) tokot a készülékre? Milyet érdemes venni?
-
zseko
veterán
válasz
lionhearted #40470 üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik hogy nem 1megás netem van nekem se
, de bd-t se szedek le, mert értelmetlen dolognak tartom
Amit írtam azt most is megcsinálom NG8 alatt az x-plore filekezelővel. Még a build.prop-ot is ki tudom másolni. A root könyvtárban persze nem mindenhová enged be
Ezért szánalmas, hogy a kártyára viszont nem lehet írni.
Az extSdCard gyökerében van egy .android_secure file, gondolom ez csinálja a hisztit és nem enged írni.(#40467) Kapanyél a gyári tw rom is tudja, nekem is kint van 5 ilyen gyorsindítós ikon. sőt, oldalra húzva feloldás helyett, még 12 ikont ki lehet pakolni. Másik irányba pedig még több marhaságot...
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Antutuval 26.000 fölötti értéket értem el mindig, de ma lefuttattam egy tesztet és mindig a 3d-s tesztnél fagy ki
visszalépve a pirogiba 20.000-es értéket ír ki. Ez most miért van, de játékok alatt nem vettem észre lassulást.Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Samsung SPS
tag
válasz
Tomeee1989 #40389 üzenetére
Szia! Próbáld a Smart Kiosk-os frissítési lehetőséget. Részletek itt: https://my.samsung.hu/smartkiosk/
-
Rascally81
aktív tag
Nem ide tartozik, de van egy ilyen készülékem, ami makulátlan állapotban van, független.Kérésre küldök képet.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Csarli85 #40477 üzenetére
75-től már találsz, 80-tól meg már szép is kapható, ami működik, megy, kész...
Ez függő, leharcolt is, dárga is az alkatrész és a munkadíj is, és még foglalkozni is kell vele.
Szervizes srácnak is csak akkor éri meg, ha utána el tudja adni, azaz megáll neki 60-65-ben max. -
Csarli85
aktív tag
Sziasztok. Szerintetek mennyit ér egy t-mobilos s4 16Gb-os? Közepesen viselt állapotú. A kijelzője elfolyt, cserélni kell.
-
Apooca
tag
válasz
lionhearted #40473 üzenetére
Akkor nem értem...
-
-
Apooca
tag
válasz
Gizmo94 #40471 üzenetére
Nekem alapban 12-t adott, ezt hosszabbította meg 12-vel, ami nem vonatkozik a kiegészítőkre.....
"A termékre érvényes garanciális időszakot meghosszabbítottuk 12 hónappal. Az első 12 hónap jótállás teljes körű, míg a második, +12 hónap korlátozott, tartozékokra nem vonatkozó jótállást jelent. " -
-
Kapanyél
őstag
válasz
motoflug #40463 üzenetére
Zárképernyő parancsikonként kitettem a zárképernyőre a Shazam-ot, a Shazam-ban pedig beállítottam, hogy indításkor keressen.
Mivel Google Play Edition (szűz Android) ROM-ot használok, már nem emlékszek, hogy TW-ROM-ban is van-e ilyen zárképernyős feloldós parancsikon... ha nincs, akkor keresni kell egy másik lockscreen appot, ami támogatja a feloldási parancsikonokat. -
bb.bocs
őstag
hehe. engem idegel de nem is érdekel egyben, a krómkeret és a kijelző közé simán belemegy a korpám
és ott díszeleg, hiába a cover+
de am tök jó
na mind1. nézzétek meg ti is ha korpás a hajatok xD
-
ShadowLac
addikt
Hello .mi az hogy towelroot?
-
motoflug
őstag
A minap azon gondolkoztam,hogy vezetés közben (lezárt kijelzőnél) életre tudnám kelteni valahogy a hangvezérlést? Jól jött volna egy kis Shazam.
-
ShadowLac
addikt
Üdv.A középső gomb benyomáskor van hogy recseg.van rá valami megoldás?
-
FuviGreen
csendes tag
Nekem ez van fent: I9505XXUFNB9 független verzió és mégse frissít le ng8-ra se otan se kliens.
Mindig azt írja ez a legfrissebb verzió. Esetleg megoldás?
Knox nem érdekel mert már ugrott.
1 jobb romot is ajánlhattok. Köszi -
zseko
veterán
válasz
borsodika #40424 üzenetére
CM pont így csinálja. Vagy a Miui. Pont ezért lesz a következő telefonom a OnePlus One/xianomi valamelyik utódja.
(#40425) lionhearted Akkor gondolom neked nem 1megás adsl neted van...
hidd el, tovább tart leszedni 500megát, mint átmásolni 20gigát
persze értem mit mondasz.
A másik fele: lehet nem egyre gondolunk, de pl. filekezelő? Abba a mappába nézek bele a két tárhelyen amelyikbe akarok, és pl. most is, root nélkül is ki tudom másolni a letöltött és telepített appokat.
-
madkiller
őstag
válasz
dobobazsy #40451 üzenetére
Nf1 az uccsó rom amit lehet rootolni towelrootal vagy ha nem számít a knox akkor bármelyiket, és van egy modul xposed frameworkhoz amit ha bekapcsolsz, többé nem indulgat újra. Nem hivatalos samu kitkat hiba javítás. Samsung Kitkat Systemserver Crash Fix a modul neve.
-
dobobazsy
őstag
-
aron1994
csendes tag
A német NF1 van fennt jelenleg root nélkül. Erre rátehetem az XEH-s NG8-at? És stock recoveryben tudok factory resetet csinálni bármilyen knox ugrás nélkül ugye? Köszi előre is!
-
dobobazsy
őstag
megpróbáltam odinnal feltolni a black editionos romot. a végén hibát írt ki. be se akart utána kapcsolni a telefon, jóhiszeműen azt írta menjek az újrapróbálásra a kiesben.
utána odinnal felraktam egy recoveryt hogy hátha van egy CM zip a telómon, akkor meg már bekapcsolt. örültem is. de nem tökéletes. a samsung bill. állandóan FC-zett, így feltettem a swiftkeyt. de nem ért véget a gondok halmaza. most újraindulgat.
felháborodásomban majdnem földhöz csaptam. amióta rootoltam azóta indul újra. ha felteszek RENDESEN egy NG8-at az is rebootolgat majd root után? mert akkor inkább visszamegyek CM-re..
valakinek van NG8-a roottal? -
puma72
tag
Kérdés:
I9505 s4 miért csak a g-mailról és a facebook-ról szinkronizálja a névjegyeket?
Hotmailt nem kezeli és a Samsung-ról sem szinkronizálja le. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
bprubin #40436 üzenetére
Fuggetlen telefon? Mert ha nem az, akkor attol meg h fuggetlen firmware van rajta , nem lesz fuggetlen. Am szimplan lehet cm nightly bug is. Multkor haveromnak a mobilnet nem ment.
Goldmen75
Csak gyari szoftver mehet ra amit kiesen sammobileon vagy otan kapsz. Ha mast raksz ra ugrik a knox, amit egyenlőre csak alaplap cserevel lehet megoldani. -
bprubin
tag
válasz
mgTerminator #40435 üzenetére
Csak a Telenort engedi.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Tarantula33 #40426 üzenetére
Hibátlan rom, rengeteg S5 és Note3-ból átemelt extrával.Én csak a ramkezeléssel és a sebességgel nem vagyok teljesen megbékélve bár elötte CM volt fent úgyhogy ezen nem csodálkozom.Én erősen ajánlom mindenkinek.
Ez az egyik kedven funkcióm akkor jön jól mikor a kijelző másik sarkát kell tapicskolni de nem éred el a másik kezed pedig foglalt. -
bprubin
tag
Hogy a pibe lehet cm romnál,hogy csak a pannonos simkáttyát engedi a telefon???
-
Tarantula33
tag
Erről tud valaki élménybeszámolót?
-
És én erre mondtam, hogy ez csak itt érdekes, meg aki 20gigás filmeket néz telefonon... több idő átmásolni, mint leszedni újra <1gigában.
Más, fejletlen országokban ugye van pénz (és elérhető is) videó streamingre is.
Ez meglehet, de nincs az az android jog, ami egy programnak egy másik program mappájához hozzáférést adna...
-
borsodika
őstag
Az lenne az igazi, hogy ugyebár telepítéskor részletezi a telefon, hogy az adott app milyen jogokat kér. Itt lehetne egy olyat, hogy checkbox szerűen ki lehetne tiltani az adott appot pl, hogy a telefonkönyvhöz ne férjen hozzá és cserébe kapnánk egy olyan "hibaüzenetet" hogy az adott app bizonyos funkciói nem lesznek elérhetők vagy nem garantált a hibátlan működése ezekkel a feltételekkel. Én így tudnám elképzelni
-
zseko
veterán
válasz
lionhearted #40422 üzenetére
Értem én, de ha már fullhd kijelző van a telefonban, nem szedem le kétszer ugyanazt külön a nagytv-hez és külön az '5"-os kijelzőhöz'
Alapvetően végülis ami dühít, hogy a felhasználókat hülyének nézik és korlátozzák, de a programok továbbra is ugyanúgy lenyúlhatnak bármilyen személyes adatot csak megfelelő indok kell a jogosultsághoz, és semmit nem látni arra vonatkozóan, hogy a google ezt bármilyen szinten is szabályozhatóvá tenné. Mellette persze a jogosultságok értelmezését 'könnyítették', tehát mégannyira sem lehet rájönni mihez is kér valójában jogokat egy app, mint eddig...
-
-
s.Oliv3r
senior tag
Lehet nekem van csoda s4em de akarhogyan is nezem es szugeralom, de nekem nem lilasodnak a betuk gorgetes soran a beallitasoknal.
-
zseko
veterán
válasz
lionhearted #40414 üzenetére
Kenhetem a hajamra a 100gigát ha nem lehet visszamásolni a telóra ami kell
pl. könyv, doc, xls file-ok. jó, rendben hogy lehet a belső tárhelyre is, de így is csak egy öszvér megoldás, és lehet nem csak azt akarnák ott tárolni...
És az új romok nem újraindulósak, csak összevissza rootolgatják, félig működő rootprogikkal, aztán megy a csodálkozás, hogy hát szétgányolt rendszer nem stabil...oh rly?!
Egyszer nem nyúltam az S4-hez, echte gyári rajta minden ugyanúgy mint az első nap, akkor az enyém is a nemlétező root miatt indulgat újra, oh rly?!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
lionhearted #40417 üzenetére
Végre rámtalált egy hozzáértő!!Értem.... nekem ennyi elég....Köszönöm a választ!!!
-
-
WOT-H-A-C
veterán
-
nfsu17
veterán
válasz
dimension75 #40413 üzenetére
beállítások, egyebek, az eszköz névjegye, szoftver frissítése, aut. frissítés pipa ki
-
A Google magasról tesz erre. Neki ott van a felhő, 500ér ad 100gigát, ha kell a hely. Multimédiára ott vannak a zenestream szolgáltatások (neki is, Play Zene), Play Movie is van, igaz az itt nem megy. Őt hidegen hagyja az egész, neki megvan az, hogy mit kellene csinálnod, a Nexusok pedig nem bővíthetőek. Viszont az ő sara, ha a rendszer alapjaiban security hole-os, most ezen változtatott. Most már kedvezőbb lett, illetve még jobban az lesz a szoftveres Knox Androidba való beültetésével, a céges környezeteknek is.
Nagyon sokáig mégcsak API sem volt az SD kártyákra.Tehát, ebből szerintem főleg két dolog lehet, ha azt nem nézzük, hogy benyeljük, és ezentúl a gyári fájlböngészőt ill MTP-t használjuk. Vagy növelik a belső tárhelyet, viszont az jóval drágább (és gyorsabb) eMMC / UFS, vagy végre telibekaksizzák az MS-t, és engedik, hogy rendes fájlrendszer is kerülhessen rá. Nem kell defaultnak lenni, de nehogymár ne legyen képes ugyanazt a fájlrendszert felismerni, ami a belsőn van... pedig most ez van. És nem hinném, hogy ezt a tiltást (mert tuti, hogy nem a kernel a hülye
) ne lehetne kivenni belőle... És már is ugyanúgy kezelhető, mintha belső tárhely lenne, csak lassabb, de a programok meg tudják védeni a saját mappáikat, a user meg másolgathat, ahova lehet.
Mert nem hinném, hogy az mindennapos, hogy kivesszük a telefonból az sd kártyát, hogy kártyaolvasóval használjuk a PC-ben, ahelyett, hogy USB-n, már amikor bárhogy szükség van erre.És az új romok nem újraindulósak, csak összevissza rootolgatják, félig működő rootprogikkal, aztán megy a csodálkozás, hogy hát szétgányolt rendszer nem stabil...oh rly?!
-
dimension75
csendes tag
Az OTA frissítést ki lehet valahogy kapcsolni? Nekem eddig minden frissítést automatikusan letöltött a telefon. A legutóbbi ng8-al meg vagyok elégedve. Hogy tudom azt elérni hogy akkor frissítsen OTA-val ha én akarom?
-
ShadowLac
addikt
Üdv. 1 azt szeretném megtudni,hogy az ng8 frissítés után megy-e az igo vagy nem? Előzőleg volt aki azt írta:mióta felment a ng8 nem megy az igo. Mi a tapasztalat?
2 Már kb 1 hete jelent meg a ng8 még mindig jó??
Nekem a nf1 van (root nincs, gyári független) fent és tökéletes .Ez a két kérdés miatt nem mertem telepíteni a ng8 at.
Előre is köszönöm a segítséget. -
SG3rg0
őstag
Az ùj firmware verzioban is megvan a menuben a gorgetes kozbeni lilasodas. Ezt megolhato valahogy?
-
WOT-H-A-C
veterán
-
Apooca
tag
Vodás telefonra nem jjár a + 2 hónap garancia ?
"A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- PlayStation 5
- Fűnyíró topik
- Vicces képek
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest