-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
madkiller
őstag
-
migabi24
nagyúr
válasz
gologolo #40805 üzenetére
Én igaz nem túrázok, de az S4 gps-e nagyon jónak számít a piacon, a lumia lehet jobb, de android fronton eddig messze a legjobb, tegyél mellé egy G2-őt vagy egyéb csúcs telót majd meglátod mi a rossz, én a gps test progival szoktam nézni, az 3m-es pontosságra áll be mindig, ha tényleg 50m-el dolgozna használhatatlan lenne
-
gologolo
tag
válasz
gologolo #40803 üzenetére
Jah nem szóltam semmit.
Most néztem utánna hogy az S4-et kiszolgáló BCM47521 GPS chip 50 méteres pontosságra van hitelesítve miközben a piac jelenleg egyik legfejlettebb chipje a MediaTek MT3329 2.5-3 méteres pontosságot tud. Ez utóbbit mobilokba nem használják ha jól tudom.
-
nfsu17
veterán
válasz
gologolo #32115 üzenetére
200MB nekem edge-vel is kevés, nem 4G-vel.
4G-vel meddig jó egy ilyen csomag?
hussss...és annyi volt?megvolt a gyári visszaállítás, szépen törölt mindent, most töltöm a 4.3-at OTA-n.
remélem minden sikerülni fog.
így van, ez még nem a Kitkat, azzal még várok.
most a 4.3 a soros nálam. -
Valaki1234
tag
válasz
gologolo #24933 üzenetére
Megtudnád nézni, hogy hol gyártották az új akksit? Én voltam bent Samsungnál, és ott azt mondták hogy 5-8 nap mire eldöntik hogy mi a baja...Én GSM boltból vettem és úgy számoltam hogy mire elküldik a Samsunghoz majd ott letelik az 5-8 nap majd visszaküldik az minimum 2 hét... De egyenlőre ugyanolyan eredményeket tapasztalatok az ujjal is (ami szintén kínai), mint az eredeti.
Egyébként erre a képre voltam kíváncsi: -
Valaki1234
tag
válasz
gologolo #24913 üzenetére
Tudnál esetleg küldeni egy screenshotot arról hogy mikor mi volt éppen bekapcsolva? (képernyő, wifi stb)
Az S4 extra funkció közül működött valamelyik?Nekem ez már a 2. akksim (az első púpos lett, az újat pedig vettem GSM boltból mert nem tudtam volna telefon nélkül lenni 2 hétig amíg kicserélik a szervizben) mind a kettő Kínában gyártott. Az új amit kicseréltek azt hol gyártották? Mind a kettővel az az érzésem, hogy mind1 hogy mit tiltok le ugyanúgy merül. Mondjuk nekem az fogyasztás 60%-át mindig a képernyő okozza, szóval annyira nem csodálkozok...
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
gologolo #18580 üzenetére
Ejj de jó kis kérdés...
Na, mielőtt kirúgnak érte a válasz: igen, lehet, gyári kóddal kell, különben szar lesz, de van rá mód, pénzes.. Igen, ki lehet vele nyírni. Van amelyiknél megy szervizmenüből, van amelyiknél nem, ráadásul ha szarul csináálják egy romfrissítés és visszaáll függőre. Ilyet itt többet ne kérdezz, mert csúnyán warez, lecincálnak a userek itt és kivágnak a moderátorok.
Gizmo's helpdesk.
b.bela1 Van olyan klón, aminek mellérakhatod, csak a belső tárhely mérete mutatja meg menüből.
A húha az tetszett....
-
-
-
apaszka
veterán
válasz
gologolo #15992 üzenetére
[link] Én nem raknék bele ilyen vackot. NFC ugye felejtős azonnal,és mikor esetleg felrobban akkor lesz sírás!
Szerintem vegyél original aksit még egyet akár külön töltővel inkább hozzá.
Persze csak ha elfogadod a tanácsomat,ami eltérhet másétól !(#15987) proly01
Pedig én az S bugettes vackokkal szoktam kezdeni a kipucolást!
Azok mennek a levesbe először
Svoice ,és társai miket nem használok. Ébresztések nagy bajkeverője szerintem. -
válasz
gologolo #14400 üzenetére
szia,
a számláló nullázását bármikor eszközölheted, ha utána csak megfelelő firmware verziókat (gyártói/szolgáltatós) húzol fel, illetve mellőzöd a root, módosított kernel...stb beavatkozásokat, amik kihatással vannak a számlálóra, akkor annak 0 éretéke a későbbiekben már nem változik.
a t-mobile firmware verzió felhúzásakor csak tmh product code adott, így legyen adott érték előtte bármi, a szolgáltatós firmware verzión eszközölt teljes nullázással beáll a tmh product code, tehát nem kell külön alkalmazás a product code módosításához.
amennyiben teljesen biztosra akarsz menni, úgy nullázod a számlálót, majd felhúzod a 3 + 1 + 1 állományos t-mobile firmware verziót, a re-partition funkciót pipáld ki, így minden korábbi szélsőséges behatás nyoma eltűnik, és lesz egy tiszta t-mobile firmware verziós rendszer a telefonodon!
a megfelelő szolgáltatós firmware nggabi jóvoltából itt megtalálható; link
recovery alatt ellenőrizd majd a végén, hogy megfelelő (tmh) a product code, amennyiben nem állt be alapban, úgy mehet a gyári visszaállítás, és utána már okés lesz! -
Vagany
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest