-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
1 hónapja vettem S4-est eddig csak 1 zavaró dolgot tapasztaltam.
Ha elkezdek egy hosszabb mp3 file-t hallgatni a gyári lejátszóval reggel megállítom pl 20 percnél.
Munka után folytatnám tovább, de mindig előröl kezdi el az adott számot.
Beállításokat megnéztem de nem találtam erre vonatkozót.Van valami beállítás amin átsiklottam, vagy ajánlanátok egy jobb lejátszót ami képes a folytatásra nagyobb szünet esetén is?
( A programot nem állítom le az alkalmazás kezelőből, csak a fülhallgatom nyomok egy pause-t reggel, és este folytatnám)Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- BMW topik
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest