Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
végig néztem rengeteg telót még ez volt a leg szimpatikusabb de pár kérdés a kijelző mennyire karcolódik?
melegedésel hogy áll volt pár hsz ott olvastam eléggé melegszik valamint mennyire lassul hosszab használat után ( ace 3am volt de az valami brutál be lassult ) remélem itt nincs olyan lassulás
gyárilag van rajta fólia ? pár vidón láttam ahogy ki vették a dobozból és volt rajta úgyis veszek rá tokot fóliát ha van ha nincs rajta a gyári füles mennyire jó?
memória kártya van amit nem szeret? 16 gb samsungom van class 10es remélem jó lesz
memória kezelésel hogy áll ? pár vidón láttam 1,35 gb ből 1 gb használatban volt aki esetleg a gyári launchert lecserélte mennyire befolyásolta a ram fogyasztást
A kék szolgáltatónál szerteném megvenni az ha jól sejtem az Samsung I9301I ?
a válaszokat előre is köszönöm.
g2 minit néztem még de ott elég sok rosszat olvastam itt pedig csak a melegedés ami aggaszt picit
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- OTP Bank topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest