Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
csucsu21 #1262 üzenetére
Annak idején mikor felvetettem a témát (mindenki írta, hogy így az akku, úgy az akku, ezért regisztráltam ide
), beragadt mag beépített e-mail kliens gyanús volt ill. a mobilnet bekapcsolása után hamar beragadt. Talán ez a "kisebbik" baj a másik probléma (amit, ha minden igaz a google szolgáltatások valamelyike okoz) , hogy nincs alvó mód, tehát nem kapcsolja ki a procit sötét képernyőnél. A beragadt proci vizsgálata elakadt mikor lollipop-ra váltottam, itt nincs ilyen. Alvó mód hiány itt is volt, de azt a pa gapps okozta (google).
-
dzsi23
addikt
-
Jhonny Cage
tag
-
Borg76
tag
válasz
csucsu21 #566 üzenetére
Nyugodtan vedd meg a S3 NEO-t, nem fogsz csalódni. Kijelzőn nekem gyárilag volt fólia, azóta is az van rajta, így nem tudom mennyire karcolódik. Valami tokféle biztos kell, mert a fényes hátlapon még a hajszálkarcok is hamar látszanak. Maga a működése hibátlan, hasít ahogy kell, mindig van elég memória. A gyári launcher is teljesen jó, azzal használtam, most Novát raktam fel. Térerő, wifi, gps, kamera hibátlan.
Ami negatívumot meg lehet említeni, az akksi és a melegedés. Ha egész nap nyúzod este biztos tölteni kell, és érezhető a melegedés, de eddig nem volt hatása a működésre.
A G2 mini-t gyorsan felejtsd el, nem lehet egy lapon emíteni a két telefont.
Minden telefonom rootolva, buherálva volt, hol csak kiváncsiságból, hol meg azért mert, másképp nem volt használható. Itt most nem érzem még szükségét, teljesen jó úgy ahogy kiveszed a dobozból -
zsoika
addikt
válasz
csucsu21 #566 üzenetére
Szia! Van rajta fólia gyárilag de az ujjaid lenyomatától szellemképes a kép, én lecseréltem.
Igen melexik kb 1/2,3/4 óra net facebook és 58-60 fokos. Érezni hogy meleg a hátulja alul.(függetlenem van 2simes) Nem idegeskedek rajta meleg azt kész.
Nem lassul de valóban 80% körüli a RAM használat a gyári 4.4.2vel.
Tok az jódolog de azzal még hamarabb meleg. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest