Új hozzászólás Aktív témák
-
Borg76
tag
válasz
csucsu21 #566 üzenetére
Nyugodtan vedd meg a S3 NEO-t, nem fogsz csalódni. Kijelzőn nekem gyárilag volt fólia, azóta is az van rajta, így nem tudom mennyire karcolódik. Valami tokféle biztos kell, mert a fényes hátlapon még a hajszálkarcok is hamar látszanak. Maga a működése hibátlan, hasít ahogy kell, mindig van elég memória. A gyári launcher is teljesen jó, azzal használtam, most Novát raktam fel. Térerő, wifi, gps, kamera hibátlan.
Ami negatívumot meg lehet említeni, az akksi és a melegedés. Ha egész nap nyúzod este biztos tölteni kell, és érezhető a melegedés, de eddig nem volt hatása a működésre.
A G2 mini-t gyorsan felejtsd el, nem lehet egy lapon emíteni a két telefont.
Minden telefonom rootolva, buherálva volt, hol csak kiváncsiságból, hol meg azért mert, másképp nem volt használható. Itt most nem érzem még szükségét, teljesen jó úgy ahogy kiveszed a dobozból -
zsoika
addikt
válasz
csucsu21 #566 üzenetére
Szia! Van rajta fólia gyárilag de az ujjaid lenyomatától szellemképes a kép, én lecseréltem.
Igen melexik kb 1/2,3/4 óra net facebook és 58-60 fokos. Érezni hogy meleg a hátulja alul.(függetlenem van 2simes) Nem idegeskedek rajta meleg azt kész.
Nem lassul de valóban 80% körüli a RAM használat a gyári 4.4.2vel.
Tok az jódolog de azzal még hamarabb meleg. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest